Super onlineshop

Die Pflanze kam gut verpackt und in super Qualität an.

Snelle levering en ziet er top uit en leuk het extraatje.

Meine 1 Bestellung luftpflanzen

Alles super geklappt Bestellung zahlungund Lieferung. Alles gut

Zeer blij met mijn aankoop

Snelle levering en de luchtplantjes zagen er heel goed uit. Ik ben erg blij met deze aanvulling op mijn plantencollectie :)

Super leuke!

Ik had voor kerst diverse cadeautjes gekocht voor verschillende mensen. Iedereen vond het en leuk cadeau!

Kwaliteit planten goed. Snelle verzending. Verpakking van verzending goed. Prijs ok. Genoeg reden om in het vervolg niet ergens anders planten te bestellen.

Bestelling voldoet aan verwachting

De bestelling is precies zoals op het plaatje. De plantjes zien er gezond uit en de 3 schelpen zien er mooi uit. Ze staan leuk bij mijn 3 kaarsen op een plateau. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Produkt gut im Text erklärt und schnell geliefert

Produkt gut im Text erklärt und schnell geliefert

Schnell und unkompliziert

Verpackung und pflanzen waren top. Bei der Lieferung hat es gehackt, aber das lag an DPD. Airplant hat sich aber super schnell um das Problem gekümmert.

geeft een blij gevoel

bijzondere plantjes! ben heel benieuwd hoe goed ze blijven! Maar helemaal blij toen ze binnen kwamen!

Airplants levered uitstekend planten

Bestelling ging snel, veilig geleverd en reddelijk prijzen.

zeer goede ervaring

Bestel was ok

Snelle nette levering

De levering van de plantjes van netjes! Goed verpakt en snel! Het enige wat wel een beetje tegen viel was dat de plantjes erg klein waren. Dit was op de foto niet echt te zien . Ook niet in de omschrijving!

Bedrijf met inspiratie

Snelle levering met verzorgingstip voor de prachtige exotische planten die ze leveren. Attente mensen om bij de bezorging op het briefje neer terzetten “ bedankt voor de bestelling en heel plezier met jullie nieuwe planten. Ook snelle reactie op de mail.

tof

zeer leuke idee voor jezelf of kado te geven !

Ik had verrassinhfoos genomen hartstikke leuk verpakt en snel bezorgd en er zat werkelijk meer in dan verwacht echt heel blij mee

Marleen is een topper

Duidelijk, snel top geleverd

Zelfs in december is er duidelijk gecommuniceerd over de bestelling. Wanneer het verstuurd zou worden en met welke koerier. Vervolgens top geleverd.

Snelle levering, mooi product

Ik kreeg mijn bestelling direct de volgende dag met een handgeschreven boodschap erbij. Product was mooi verpakt en voldoet volledig aan de verwachting.

Snelle levering, goede kwaliteit

Levering werd snel bezorgt, plantjes kwamen goed verzorgd aan. Zagen er prima uit. Fijn dat de website aangeeft met meetlint hoe groot de plantjes zijn zodat je weet wat je kan verwachten.

prachtige, verrassende planten, geweldige service

Ik heb prachtige Spaans Mos, Tillandsia usneoides, besteld en de Roos van Jericho. Binnen een paar dagen had ik de bestelling, keurig verpakt, binnen Het was een feestje om het uit te pakken. Het Spaanse mos is zo mooi van kleur en heeft nu al een mooie lengte. De Roos van Jericho is heel leuk om mee bezig te zijn! Elke dag word hij groter en groener en over een paar dagen is hij weer helemaal ingedroogd. Hier word je happy van in deze lockdown!

Aanrader!!!

Uitstekend verpakt en snelle levering. Erg leuke plantjes met schelpen. Top!

Goede en snelle service

Alles kwam snel en goed verpakt aan en de plantjes zijn precies zoals verwacht. Dank voor de goede services!

Snelle service, goed verpakt, leuke artikelen

Ampereweg 25

2627 BG Delft