Pluspunten
Verbeterpuntende bestelling goed controleren voor verzending bij mij is er een foutje gemaakt
Pluspunten
Pluspunten
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster aan de telefoon!
VerbeterpuntenGeen
Opvolging voor de klant van de leveringstatus dmv mail of een link naar de pakketdienst
Pluspunten
Makkelijk en snel besteld via de website. Keurige levering binnen de afgesproken periode. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenMogelijkheid om als bedrijf op bedrijfsnaam te bestellen.
Pluspunten
Correcte afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van de artikelen. Zeer snelle levering. Netjes verpakt alles. Echt Super 1 klein na deeltje is de verzend kosten.
VerbeterpuntenDe verzend kosten vind ik hoog. Als ik hetzelfde pakket had verstuurd. Zou ik € 6.95 betalen nu heb ik € 9,95 betaald aan verzend kosten.
Pluspunten
Ik had zelf een fout in de maten doorgegeven. Bij telefonisch contact Is dit direct gecorrigeerd. Ook heeft men gekeken of ik de juiste kwaliteit schuimrubber had voor onze slaapkussens in de buscamper. De levering was snel.
Pluspunten
vriendelijk geholpen bij een foute bestelling. geld terug gekregen dat te veel betaald was. geadviseerd over hoe te werken om het beste resultaat te krijgen
Ik vind de verzendkosten van€9.95 die jullie rekenen vrij fors gezien het feit dat het versturen van een pakket bij postnl €6.95 kost
Weeresteinstraat 25
2182GP Hillegom