10

Op tijd geleverd, mooi bad en prima service!

Iedere bevalling is een ander verhaal en ik moet zeggen dat deze heel anders is verlopen dan de eerste 2. Mijn bevallingen zijn lang en zwaar, vandaar mijn keuze om nu eens in bad te bevallen. En het is gelukt, het warme bad heeft verlichting gebracht in de weeënstorm. In een uur tijd van 3 naar 9 cm ontsluiting in bad. Zonder bad hadden ze me op kunnen vegen. Mijn herstel was ook sneller dan bij de vorige 2 bevallingen. Super Bedankt voor de service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring gehad net in bad bevallen

Prettig dat het bad thuis wordt afgeleverd en opgehaald. Ook het opzetten en vullen ging lekker vlot met de bijgeleverde informatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer snelle levering, duidelijke uitleg over gebruik

Zeer compleet pakket, snelle levering, duidelijke uitleg over het gebruik. Makkelijk op te zetten en weer op te ruimen. Ook het retour sturen is goed geregeld. Het enige wat ik jammer vind is dat niet alle onderdelen schoongemaakt en hergebruikt kunnen worden en dat een deel dus weggegooid moet worden. Wel goed dat er wordt uitgelegd hoe je de slang en de pomp kun steriliseren voor eigen gebruik, mocht je dat willen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring

Prachtige ervaring om thuis in bad voor het haardvuur te kunnen bevallen! Alle onderdelen werden meegeleverd en het bad was met instructie eenvoudig op te zetten . Bedankt voor deze mogelijkheid om een badbevalling thuis te kunnen doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en service

Heldere communicatie in alles, zowel mail als handleiding en beschrijvingen van de producten. Ook het regelen dat het werd opgehaald ging soepel. Enige verbetering is meer lange handschoenen erbij leveren (of als optie erbij kunnen kopen), nu zat er een setje bij terwijl verloskundige, stagiair en kraamzorg ze eigenlijk allemaal nodig hadden. Al met al kijk ik heel positief terug op jullie service en het bad met het opvangen van de weeën! Ik raad bevallingsbaden.nl iedereen aan!

 • Aanbevelen? Nee
9

Goede kwaliteit, en goed georganiseerd

Goed

 • Aanbevelen? Ja
10

excellent

I had a good experience chatting online as i was able to get all the information i needed through the online chatting. The respond was quick too. I was able to get the pool in time although i was already 36weeks pregnant when i ordered the pool. The information on the website is also very useful for me. Thank you

 • Would you recommend us? Yes
10

Super service

Ivm late bestelling volgende dag al in huis!

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect geregeld

Wij waren wat laat met bestellen, maar de levering was super snel. Fijn dat alles geregeld is. Goede instructies. Wij zijn heel dankbaar voor de service en dat onze dochter in bad geboren heeft mogen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring gehad

Bevalling gegaan zoals gewenst (thuis in bad). Profijt gehad van het warme water. Levering en ophalen ging zonder problemen. Instructieboekje was duidelijk. Kleine formaat besteld, was groot genoeg voor mij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Super ervaring. Makkelijk verpakt allemaal, heldere instructies. Mooie lange slang en goede opzet stukken. Makkelijk op te zetten en ook vooral het weer legen is super georganiseerd zo. Allemaal heel schoon en hygiënisch. De levering was ook super en ook het ophalen liep voorspoedig. Alleen maar positief dus en ben ontzettend blij dat ik op deze manier in bad heb kunnen bevallen. Het was voor mij elke cent waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service!

Pas op het laatste nippertje in de zwangerschap gebeld voor het reserveren van een bevallingsbad. Binnen 2 dagen had ik het bad in huis! Alles was netjes verpakt, zowel het bad als de benodigde spullen. Twee keer telefonisch contact gehad, vlot en vriendelijk te woord gestaan. Super service, bad word zelfs weer opgehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring met Bevallingsbaden.nl

Als je op zoek bent naar een bevallingsbad dan beveel ik Bevallingsbaden.nl aan. Heldere communicatie, snelle, goede envriendelijke service en fijn product! Ik wilde mijn grote bad omruilen voor een kleinere en ook dat wat snel en makkelijk geregeld! Ophaalservice is ook top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Behulpzaam, snel geleverd & fijn snel opgehaald.

Heel goed telefonisch geholpen. Meegedacht en snel geleverd. Bevallen in bad was heel fijn! Je lichaam is vrij en ontspannen. Ik had het kleine bad, dat was erg prettig. Kon mij goed vasthouden en afzetten. Echt mijn eigen cocon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great product, easy to set up / pack up

My partner was a bit apprehensive about the effort involved in hiring a birth pool and especially having to do the set up whilst I was in labour, and the clean up afterwards. But the instructions were very clear, equipment all worked, and after packing up it was a simple process to return it. All in all, very happy and would recommend.

 • Would you recommend us? Yes
8

Top!

Mijn ervaring was goed. Communicatie, levering etc erg goed. Heb het bad alleen niet kunnen gebruiken door veel eerder bevallen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eenvoudig en gemakkelijk

Kon niet gemakkelijker zijn. Instructies zijn heel duidelijk. Alles ligt netjes en klaar. Heel eenvoudig voor één persoon te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies zoals verwacht

Duidelijke communicatie, doen wat ze zeggen, makkelijk in gebruik.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service!

Erg fijne bevalling gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Erg Duidelijk allemaal. Snel. Ook na afloop 1 link aanklikken en klaar. (De badbevalling is ook super verlopen) helemaal tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede ervaring!

Bij het eerste telefoontje voor informatie heel goed te woord gestaan; er is mij gezegd dat ik altijd nog eens kon bellen als ik nog meer vragen had. Uiteindelijk voor het normale formaat gekozen, maar de kleine versie was ook goed geweest. Snelle service: snel thuisbezorgd en ook weer snel opgehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Droombevalling dankzij het bevallingsbad

We hadden een prachtige thuisbevalling van ons eerste kindje in het bevallingsbad. Ik zou het iedereen aanraden, de bewegingsvrijheid, gewichtsloosheid en de natuurlijke pijnstilling van het warme water werkten fantastisch. Geld meer dan waard en een hele mooie ervaring rijker.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Ondanks dat ik helaas het bad niet heb kunnen gebruiken (toch in het ziekenhuis moeten bevallen) was alles super geregeld. Duidelijke informatie vooraf, levering op tijd en duidelijke instructies. Ik zal het zeker aanraden. Gr Nicole

 • Aanbevelen? Ja
10

Verlicht de pijn

Toen ik het op de bank wel gezien had ging ik in het lekkere warme water over de rand van het bad hangen. Zo kon ik mijn buik goed ontspannen en werkte het erg goed tegen de pijn. Plus je bent lekker gewichtsloos. Wat voor ons ook heel erg belangrijk was, is dat het bad bij je thuis gebracht en opgehaald wordt. Aangezien wij geen auto hebben was dit ideaal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Fijne communicatie, duidelijke handleiding, makkelijk in gebruik en hele fijne ervaring om in bad te bevallen. Dikke aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Over Bevallingsbaden.nl

Verhuur en verkoop van Birth Pool in a Box bevallingsbaden en accessoires.

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina