De Gouden Ton is qua assortiment, kennis en klantvriendelijkheid niet te verslaan.
goede service
Originele beoordeling
mijn twee dozen wijn (Barcode 3SFLES786317752) zijn nog steeds niet bezorgd. van post NL heb ik reeds 4 x een bericht ontvangen "sorrie we hebben je bezorgmoment moeten wijzigen". laatste bericht was bezorging op dinsdag middag/ avond jl. sindsdien geen bericht meer, maar als ik inlog geeft ie nog niet bezorgd aan. ongetwijfeld niet jullie schuld, maar kunnen jullie helpen? groet Guido
We waren verrast om de snelle en correcte levering. Eerste wijntje geproefd en die was heerlijk!
De bestelling is snel en correct afgehandeld door de Gouden Ton. Helaas vindt post.nl het handiger om de wijn naar een verzamelpunt te brengen i.p.v. naar het huisadres. Niet voor de eerste keer.
Zeer keurig, attent en volgen alles op zoals je vraagt in de opmerkingen. Telefonisch ook goed bereikbaar
Een mooi aanbod van kwaliteitshuizen gecombineerd met een feilloze service brengt altijd weer een prettige ervaring!
Volgende dag geleverd
Gewoon betrouwbaar.
Snelle en nette levering, prima prijs/kwaliteit verhouding, gebruiksvriendelijke website. Helemaal niets op aan te merken :-)
Mooi aanbod van wijnen en top service via de webshop.
Wijnen zaten keurig ingepakt, zijn snel verzonden en kreeg goede informatie mails
bijzonder nette en snelle levering ook nog eens zonder verzendkosten. De wijn kende ik al, vandaar deze bestelling.
Deze fles is speciaal besteld voor mijn dochter en schoonzoon die in Frankrijk wonen samen met hun dochter Féline die naar deze wijnstreek vernoemd is. 10 augustus word zij 1 jaar en vond ik dit een speciaal cadeau!
Mooie wijn, snel geleverd!!
Top! Snel geleverd en goed verpakt.
Contact en sevice van jullie prima. PostNL blijft gewoon een heel onberekenbare service provider. Stelt bezorging uit....en uit..... en je kunt je afleverpunt niet meer wijzigen. Had beter rechtstreeks bij een van jullie zaken kunnen bestellen.
Overzichtelijke website Gemakkelijk om bestelling te plaatsen Snelle en correcte afhandeling
Altijd correct en snel geleverd, keurig verpakt en leuk geschreven kaartje toegevoegd
Onlangs heb ik één van mijn favoriete champagnes van het huis, Thiery Houry, blanc de blancs besteld bij Wijnkoperij de Gouden Ton. Zeer hoge kwaliteit champagne met subtiele aroma's van citrus, Granny Smith appels en heeft zachte tonen van hazelnoot. Heerlijk bij speciale gelegenheden zoals tuinfeestjes, verjaardagen en dergelijke. Dit is werkelijk het alternatief van Ruinart blanc de blancs, en uiteraard veel beter geprijsd!
in eerste instantie, ging de bezorging niet naar wens. De Gouden Ton heeft het na overleg fantastisch opgelost. Ik ben heel tevreden.
Ik kreeg al snel van De Gouden Ton de bevestiging van mijn bestelling en bericht dat mijn bestelling was verstuurd. Alleen jammer dat Post.nl er langer dan 1 week over heeft gedaan om mijn wijnpakket af te leveren. Niet de eerste keer overigens van Post.nl
Geen mail van post.nl ontvangen Ik houd hoop.
Ik kreeg mijn beside wijn al de volgende dag en ik kon het goed volgen via de mail .
De landelijke vertraging trof ook mijn zending, echter de Gouden Ton loste dit snel en zeer goed op zodat wij de afgelopen dagen heerlijk konden genieten van een geweldige Vinho Verde. Dank hiervoor!
Originele beoordeling
Laatste bestelling helaas nog steeds niet ontvangen, wel betaald. NL post meldt dat het erg druk is! Met dit mooie weer was een wit wijntje wel lekker geweest…..l
Smaakt prima.
Oude Molen 1 D
1184 VW Roelofarendsveen
Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaande uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar.