Geweldige service

Na het plaatsen van mijn bestellingen kreeg ik een snelle reactie , en werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn paket . Mijn bestelling werd binnen een paar dagen al keurig afgeleverd ! Ben zeer tevreden over de klantgerichtheid . Top !

Probleemloos

Keurige afhandeling van mijn bestelling.

Leuke en snel geleverd.

Prima leuk en snel geleverd. Alleen de bezorging last te wensen over. Daar kan Wil Hoens niet zo veel aandoen. Pakketje voor de deur, aangebeld, maar niet gewacht of ik ook thuis was. Toen ik bij de deur was, was de bezorger al weg. Dit is niet de eerste keer, ik vraag me af waarom ik eigenlijk hier nog thuis blijf. Zelfs aangetekende post, gewoon in de brievenbus.

Fijne Zaak

Goed product gekocht

Alles was perfect!

Leuke producten gekocht, alles was als afbeelding. Snelle levering, alles goed te volgen van bestemming A naar B. Van de Verschillende leveringsstadia word je via de mail op de hoogte gehouden. Keurig!

Matig

??

Goed product voor een goede prijs

Snelle levering voor een prima product

Efficiënt

Orders worden snel verwerkt en goed verpakt en verzonden

Všetko prišlo v poriadku a rýchlo

Všetko prišlo v poriadku a rýchlo

Geen kleur te moeilijk

Neemt de tijd en moeite om de juiste te kleur te zoeken of te mixen.

Goede zorg voor zijn klanten

Wil Hoens heeft me prima advies gegeven en meegekeken dat het pakketje goed bezorgd en op tijd bij mij terecht is gekomen.

zeer goede ervaring

TOP

Ik zag de heer Hoens op de snuffelmarkt in de Brabanthallen en vroeg advies over mijn granieten vloer. Jammer dat hij op dat moment de middelen niet bij zich had. Maar daarna alle lof over zijn reacties en snelle verzending.

Perfect opgelost/geregeld.

In eerste instantie is het verkeerde product opgestuurd (1 liter ipv 10 liter). Nog voordat bestelling geleverd werd is e.e.a. snel en keurig opgelost. Top!

Vlugge en verzorgde verzending, ook naar België.

Aardige verkoper . Goede service

Snelle levering goed product.

Prima.

Prachtige producten

Kwam de omgevallen koffiemok en wijnglas tegen bij een meubelzaak. Eerst schrik je haha. Dus dat wil je hebben en even zoeken en gemakkelijk gevonden. Echt top!

Zeer goede en snelle service

Verzending zonder complicaties, zelfs in het buitenland. Harteijk dank!

Bestelling ging en was top!!

Top!!

Alles uitstekend geregeld.

Alles perfect!

voldoet

snelle en nette aflevering.

Snelle levering Juiste correspondentie Vriendelijk

Snelle service.

levert snel tegen schappelijke prijzen

after sales service kan beter (retourbetalingen en communicatie daarover)

Tomakker 106

5673 LH Nuenen