Gewoon perfect

Gewoon perfect!

Toppy

Denken mee , meubelwax mag niet te warm worden, dus werd het pas verzonden toen het niet te warm was . Werd netjes op de hoogte gehouden.

Goede transparante meubel was

Voor het eerst hier meubel was besteld. De prijs is goed. Kwaliteit is goed. Informeren je netjes dat de verzending langer duurt omdat de temperatuur te hoog was om de meubel was te verzenden. Ik ga voortaan hier mijn meubel was kopen omdat ik zeer tevreden ben met het bedrijf.

Snel geleverd en snel reactie op mails

Goede was.

Mijn meubels blinken weer. Zo mooi! Goede kwaliteit

De levering was sneller dan verwacht. Prima verpakking. De doos was precies goed voor de hoeveelheid die ik besteld had, dus geen onnodig verpakkingsmateriaal.

Helemaal goed

Helemaal goed

Snelle levering en goede product omschrijvingen.

Snelle levering!

Snelle levering van het bestelde product!

vandaag besteld morgen in huis.

heb het nog niet gebruikt

Uitstekende en snelle service!

Uitstekende en snelle service!

Bestelling geplaatst, perfect uitgevoerd

Het gevraagde artikel was er snel, en onbeschadigd.

Goed afgeleverd alleen voor de deur afgezet geluk gehad

Doordachte service

Besteld: bijenwas Levering op advies van Wil Hoens uitgesteld totdat de buitentemp. < 25 'C opdat de was niet te dun wordt.

perfecte snelle levering

snelle perfecte levering

Goed advies

na een vraag over restauratie van een meubel heb ik advies gekregen en een bepaald middel besteld. het werd snel bezorgd en het is goed uitgepakt.

R

Prima zaak. Probleem met levering ( kapot pakker) direct opgelost.

Product fantastisch, leuke verrassing, levering duurde lang

Prima product, de prijs meer dan waard. Zat een leuke verrassing bijgeleverd. Verzenden duurde anderhalve week daarom 4 sterren ipv 5.

correcte afwikkeling

omdat het erg warm was is de bezorging uitgesteld tot lagere temperaturen. Prima.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Goed en op tijd

Alles ok

zeer snelle afhandeling

De bestelling werd zeer snel geleverd. Alleen bij de betaling gaf die aan dat er nog niet betaald was, terwijl de bank aan gaf dat het wel betaald. Tevens kwam er een mailtje dat ze de bestelling gingen verzenden. Daar ging technisch iets mis.

mooi persoonlijk contact

mooi persoonlijk contact en goed advies gekregen

Tomakker 106

5673 LH Nuenen