Aardige man en probleem opgelost.

Staat hierboven al.

perfect.

perfect

Op tijd geleverd wat besteld was, zonder verzendkosten

Alles prima verlopen. Tevreden.

Ben blij met het resultaat van de bestelling. Dekt goed, nu maar afwachten homeland.

Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd

Service is super

Zeer goede klantenbinding. Communicatie is perfect. Producten zijn prima.

Uitstekend!

Snel en goed geleverd!

Prima Service!

Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf, en alles is gewoon goed geregeld, prima producten voor onderhoud van mijn bankstel, en snelle levering.

Levering conform afspraak

Goed product, op tijd afgeleverd

Precies zoals mag verwachten

Niets op aan te merken. Alles verlopen zoals je mag verwachten.

Helemaal TOP!

Na telefonisch contact te hebben gehad, de bestelling geplaatst vlak voor 16:00 en werd de volgende dag bezorgd. Ik werd zelfs gebeld dat de zending verstuurd was. Perfect!

Gewoon goed

Bestellen betalen en hoppa binnen een week thuis ;)

Alles naar wens en afspraak verlopen.

Alles was naar wens,afspraken na gekomen.

snelle service

snelle reactie ( nadeel moest wel inlogaccount maken om te kunnen betalen en dus te bestellen ) Verder alles prima voor elkaar, door veel mailtjes op de hoogte gehouden maar klopt allemaal exact

Levering was snel en correct. Helemaal goed.

Prima product

De producten die ik bestelde ken ik al langer en zijn prima. Maar ik ontvang 1 exemplaar te weinig. Na een mailtje werd dit meteen recht gezet en ontving ik heel snel het ontbrekende exemplaar. Correcte communicatie en snelle service, zoals het hoort.

Uitstekende communicatie

De verkoper stuurde meteen na de online verkoop een mail met mogelijkheden voor afhaal. Daarop hebben we een afspraak gemaakt. Het was zelfs mogelijk om het artikel buiten openingstijden (lees 's ochtends heel vroeg) op te halen...super!!

Snel en correct

Snelle levering, overzichtelijke site!

snelle service

duidelijke webshop, snelle levering

alles in orde

alles in orde

Conform bestelling geleverd. Goed verpakt.

Conform bestelling geleverd, goed verpakt.

Perfecte, snelle levering

Goede kwaliteit en nette, snelle levering

Niks op aan te merken

Snelle en keurige levering

Super ervaring, bestelling geplaatst op hele overzichtelijke site, volgende dag persoonlijk bezorgd!

Tomakker 106

5673 LH Nuenen