Besteld en vlot geleverd. Prima

Snelle en correcte levering

Mijn bestelde artikelen zijn snel en in een goede verpakking geleverd. Tevens word je goed op de hoogte gehouden per mail, van de voortgang en is je pakketje via Track&Trace-code te volgen.

Prima goed verzorgt

Toppie

Snelle levering product als omschreven op site.

En ook nog een Goede prijs

Product ontvangen

Mijn bestelling werd adequaat uitgevoerd. Gewoon zoals het hoort.

Goede kwaliteit

Ik koop al jaren bij Wil Hoens omdat de kwaliteit goed is en het snel wordt geleverd.

Snel en gemakkelijk

Schoonmaak middel voor marmoleum besteld. Dit was snel binnen een goed verpakt.

reactie snel en goed advies

ik heb wel melding van verstuurd maar nog niets ontvangen.

Snelle afhandeling

In vergelijking met een andere organisatie steken jullie er met kop en schouders bovenuit!

Mijn ervaring is zeer goed te noemen.een snelle levering en goed verpakt. Kon niet beter.

Snelle directe service tegen concurrerende prijs

Het bestelde product werd conform belofte binnen twee dagen geleverd. De prijs was in vergelijking met andere leveranciers zeer concurrerend

Snel en acuraat

Wederom positief na eerder gebruik gemaakt te hebben van producten

Grote klantvriendelijkheid

Wil Hoens weet zijn klanten op een zeer goede en nette manier te benaderen en belt als er eens iets niet op voorraad is. Dat heb ik bij andere ondernemingen niet meegemaakt. Chapeau!

Levering was na 3 werkdagen. Goed product

Top! Meteen de andere dag in huis

Besteld en andere dag keurig in huis, fantastisch

Perfecte service en goede communicatie

Het (tegen een scherpe prijs) bestelde artikel werd snel verzonden. Toen bleek dat de transporteur in gebreke bleef, werd dit door de Stoffeerder snel opgepakt en opgelost. In een woord: chapeau !!!

Goede service.

Uitstekend product en snelle levering

Prima, niks op aan te merken!

Positief en waarderend voor oplossing foutje

Twee blikken meubelwas besteld, maar helaas maar één bezorgd. Een telefoontje was voldoende om het op te lossen én om de bestelling door een fout mijnerzijds aan te passen. Kortom zeer tevreden en ik kan dit adres bij iedereen aan bevelen!

Prima website en levering

Prima website en levering

Snelle en nette levering

fantastisch

snel en prima verpakt

Goed, product zoals verwacht

Goede ervaring, product zoals omschreven. Snelle levering.

Prima spullen voor je leren meubels

Tomakker 106

5673 LH Nuenen