Goed en snel

Perfect wat je hebben wilt, voor een eerlijke prijs. De levering duurde iets langer dan verwacht

Snel en netjes geleverd

Goede berichtgeving rondom de aankoop en snelle levering. Bezorging door Post.nl

snel geleverd tegen een goed prijs, kan aanbevelen

Heel meedenkend en vriendelijk.

Komt heel betrouwbaar over. De website en adresgegevens zijn duidelijk. Ook de foto erbij van de eigenaar geeft een goed gevoel. Het bestelde artikel werd ook snel geleverd. En was precies wat ik nodig had. Dat was in het telefoongesprek heel goed geadviseerd. Kortom aanbevelingswaardig.

geweldig!

prima communicatie over verzending!

Snel opgestuurd. uitstekend op de hoogte gehouden van bezorging. Goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar

Klantvriendelijk en zeer goed geholpen

Duidelijk en geleverd als beloofd

Website was duidelijk, bestellen gemakkelijk en uitgevoerd zoals aangegeven in uw site en mails. Dank

goede/snelle service

goede snelle service,de bestelling is keurig en zorgvuldig verpakt.

Snel en goed

Keurig verpakt, snel geleverd, heldere communicatie.

goede ervaringen

snelle levering van het produkt wat ik wilde hebben

Gewoon goed. Fijn producten!!

Snel aan huis geleverd!

100% tevreden, snelle levering.

Ik ben 100% tevreden. Kwaliteit is heel goed van de producten. Snelle levering. Het kan niet beter! Een aanrader voor iedereen!

Perfecte service

Prima en op tijd geleverd

Gewoon goed.

Goede reparatiewas. Snel bezord. Betrouwbaar.

Niks op aan te merken.

Prettig om snel, goed verpakt en netjes mijn bestelling te ontvangen.

We hebben een erg oude tafel bij een kringloop gekocht. Ziet er weer prachtig uit!!

Snelle levering, goede sortiment

Goed uitleg over de producten. Makkelijk te vinden op de website.

Perfecte communicatie en snelle verzending

Goed betrouwbaar, snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Zeer goed, snel binnen

Super dat er een brief bij zat dat de verpakking en naam zijn veranderd, anders had ik gedacht dat ik de verkeerde besteld had.

Kwam de afspraak helemaal na.

Daar wij op vakantie zouden gaan en onze bestelling onzeker was of deze op tijd aan zou komen, heeft de Stoffeerder er alles aangedaan om de bestelling toch in de krappe tijd te laten aankomen. En dat is gelukt. Daarvoor dank.

Tomakker 106

5673 LH Nuenen