Lastig vinden wat ik zocht.

Eenmaal gevonden: keurige levering !

Snelle levering precies volgens website

Gewoon goed

Snel en goed op de hoogte gehouden

Super product en snelle levering

Terpetijnboenwas was snel geleverd.

Hele goede hulp

Ik werd goed geholpen

Correcte en fijne aflevering

Snelle levering en goed

gewoon goed

nou gewoon goed geleverd

Goed product,goeie uitleg.verzending snel...

Snel en accuraat

Ik was blij de bestelling zo snel in huis te hebben.

Helemaal top

Snelle en correcte aflevering

snelle bezorging

op aanraden van iemand anders kocht ik flesjes leather care and color om mijn lederen bank op te knappen. werkt prima. alleen de kleurenkaart op de site is erg klein.

Snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling.

Snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling.

Top service!

Je krijgt een goede uitleg, er wordt de tijd genomen óm iets uit te leggen. De service is snel, pakketje binnen 2 dagen in huis.

Goede aankoop

Ik had iets nodig om een paar "kalende" plekjes mijn leren bank op te frissen en met leather care en color is dat goed gelukt. Ook was de levering snel.

Top, hele snelle levering

De eerste maal besteld bij de Stoffeerder, heel snel en kosteloos naar ons adres gezonden, met brievenbus pakketje, dus geen omkijken naar en niet te hoeven thuisblijven voor. Prima:)

Bestelde kwam niet overeen maar blijkt een nieuw product uiterlijk

Ik was op zoek naar Greenfix plantaardige meubelolie (Flesje is met rood etiket en in het Nederlands). Dit ook besteld/betaald op webshopsite. Ontvangst was Royal Greenfix oil wood. Hierover is niet gecommuniceerd. Na de toelichting van stoffeerder Wil Hoens blijkt het flesje een geheel nieuw uiterlijk te hebben gekregen: qua kleur, vorm en een ander taal Engels.

Na lang zoeken de perfecte was gevonden. Snelle service.

Snel en correct

Duidelijkewebsite en zeer snelle verzending

snel en goed geleverd

Nooit ontvangen

Heb de bestelling na 2 weken nog steeds niet mogen ontvangen maar uiteindelijk netjes opgelost en nieuwe bestelling gekregen. Goede service.

Mijn bestelling perfect op tijd en keurig verpakt bezorgd.

Internet is een aanrader,zeker in deze tijd prima Ga zo door !

heel goed

Goede en snelle service!

Snelle levering!

Perfecte levering van top producten

Heb vaker producten bij Wil Hoens besteld. Altijd perfecte kwaliteit. Zelfs bij foutieve bestelling wordt snel geholpen om tot een goed oplossing te komen. Ook deze keer opnieuw hoge kwaliteit en razend snel geleverd. Niets negatiefs op aan te merken.

Tomakker 106

5673 LH Nuenen