Super service !!!!!

Ik had mijn bestelling geplaatst en die werd zeer snel afgehandeld en ik had mijn bestelling ook heel snel in huis. Bij het open maken kwam ik erachter dat ik de verkeerde kleur binnen gekregen had. Nadat ik een e-mail gestuurd had om te vragen hoe het nu verder moest, werd ik even later gebeld. Ja hoor, De Stoffeerder Will Hoens aan de telefoon. Al met al is het geheel naar tevredenheid opgelost en heb ik de goede kleur in huis.

Snel, vriendelijk en professioneel

Goede producten besteld om mijn houten vloer te oliën. Alles ging goed!

Jammer, dat kwastje niet vast zit.

Snel bezorgd! Kwastje blijft niet aan dopje vastzitten. Viel op mijn broek, klein vlekje Dat niet meer uit te wassen is. Vervelend! Wel blij, dat het de juiste kleur is voor de tafel.

Perfecte service

Vlug geleverd. Ook in Belgie.

Prima geregeld

Fijne zaak

Great products, amazing customer service!

I order some wood waxes, all of really good quality. My order came with a small mistake - wrong color for one of the waxes. I told the customer by email, and they answered really fast and really nicely, and shipped the right color to me. I will definitely order more from them in the future.

Fantastische service!

Mijn bestelling werd zelfs in het weekend persoonlijk bij mij thuis bezorgd.

Geen gezeur, direct het juiste poduct geleverd en snel

Kwaliteit!

Fantastische meubelolie en snel geleverd.

Goede kwaliteit en service

Binnen 2 dagen ontvangen tevreden met resultaat na gebruik. Goed product,snelle levering

boenwas prima en werd zoals afgepoken geleverd

vertrouwen in product

Top.

Kende dit bedrijf niet via Google hieraan gekomen, ben zeer tevreden en artikelen voldoet aan verwachting.

Ben zeer tevreden

Snelle bezorging Producten zeer goed Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van informatie bezorging en bevestiging

Vakkundig advies

Koop al jaren bij Wil Hoens. Is telefonisch goed bereikbaar en geeft op een prettige manier goede en vakkundige adviezen. En levert snel.

Goede website snelle levering

Goede website en snelle levering

Meegedacht met ons

Wij zijn goed geadviseerd.

Snelle levering van prima producten

Snelle levering, prima verpakt en heel tevreden over de producten

Super!!!

Levering in één dag en uitstekende communicatie! Graag tot een volgende keer!

Zeer betrouwbaar

Bestellen en direct geleverd

SUPER

Had een product besteld dat werd aangegeven als niet voorradig 2 weken levertijd, de dag erna was mijn product reeds geleverd en ben er heel tevreden mee

Verstand van zaken en klant is koning

Vraag om informatie werd snel beantwoord, producten in rap tempo aan huis afgeleverd met nog aanvullende info, verstand van zaken want producten blijken perfect.

Snelle, correcte levering.

Goed product. Heel vlotte levering.

Mijn bestelling werd direct per mail bevestigd, alsook mijn betaling. De producten zijn snel verstuurd. Ook dit werd per mail bevestigd met traceercode. Heel fijn. Bovendien zijn de producten op heel goed.

levering klopt

Snel en vriendelijk