Snelle levering, goed product

Zeer tevreden met het bestelde product. Sbel geleverd, duidelijke website

Gekregen wat ik besteld heb en snelle levering

Goede informatie en snelle levering

Ik kreeg goed telefonisch advies over het waxen van mijn vloer. Daarna snelle levering Top

goed maar met kanttekening

Prima. Geleverde producten van Stofferder zijn zoals besteld. Dank daarvoor. Alleen Post nl liet een steek vallen. Het pakket zou volgens track en trace dinsdagmiddag bezorgd worden maar maandag vonden wij na thuiskomst een briefje in de bus dat ze "helaas ons niet hadden aangetroffen"en dat we het pakket zelf maar even moesten gaan ophalen. Vreemd! Track en trace werkt dus niet zo goed als gedacht!

Snelle bezorging. Prima kwaliteit Zeer tevreden

Prima sevice&snelle levering !

Prima service en snelle levering !

Prima, bestelling correct uitgevoerd !

Snelle levering, na even telefonisch contact over het product ter controle.

Voor mij het perfekte product gevonden

Snelle levering van mijn bestelling, en heel erg netjes en goed verpakt. Ik wilde de gele kleur van mijn lederen bankstel, geen vuil, oplichten zodat het beter past bij derest van mijn interieur, ral 9001,en ook het leder verzorgen, in één woord fantastisch! Deze ledercreme ga ik zeker nog eens bij de Stoffeerder bestellen.

Snel en efficient

Prima spullen kwaliteit

Prima spul

Op tijd geleverd!

Snelle levering. Goed verpakt

Duidelijke website makkelijk te bestellen

Wat een geweldige service

Ik had een artikel om leder te cleanen besteld en moest vanuiit Helmond dit op gaan halen. Bij t maken van een afspraak gaf hij aan dat hij bij me in buurt moest zijn en hebben we in mijn omgeving een plaats afgesproken zoodat ik niet helemaal naar de zaak hoefdevtevrijden, super bedankt.

Bestel de volgende keer weer bij de Stoffeerder.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Excellent service

Snelle en accurate levering. Aanrader!

levering verzorgd en op tijd geleverd

Levering compleet en verzorgd en op tijd geleverd zoals aangegeven

snel en betrouwbaar!

Bestelling binnen 2 dagen, keurig verpakt in huis. Factuur via e-mail meteen na bestelling in huis. Aan te bevelen!

Supersnelle verzending

Veel nuttige communicatie tijdens hele verzendproces, artikel maximaal snel in huis.

Correcte, snelle en probleemloze levering.

Positief.

Snel en makkelijk

Ik heb een bestelling gedaan en had hem de volgende dag in huis. De plaatjes met de kleuren van de stopwas moest ik helaas een beetje gokken want die waren hier en daar verwisseld. De prijs was wel weer goed.

Zeer vlug geleverd en van de week mn bank in dat groene onderhoud leer gezet hij ziet er echt als nieuw uit

Goed product snel geleverd

Geweldige site om te bestellen en snelle levering

Fijne website en snelle levering

Tomakker 106

5673 LH Nuenen