Kan niet beter

Makkelijk te bestellen en daarna heel snel geleverd.

Goede reactie, snelle levering.

Perfect!

Snelle levering, hulp gekregen welke olie ik moest nemen. Ben er blij mee!

Niet alleen heel tevreden over het produkt, maar ook de zeer vriendelijke be- en afhandeling en snelheid van de bestelling.

Goed product en snelle levering, redelijke prijs

Het was fijn dat ik dit product online kon bestellen en alles rondom de levering was correct. Wel wat hoge verzendkosten verhoudingsgewijs. Had misschien goedkoper gekund via een andere verzendwijze

Prima!!!

Snelle afhandeling en bezorging!!

Top spullen, top service, zeer vriendelijke man!

Deze meneer biedt service en kwaliteit! En denkt mee met de cliënt.

Snel en correct geleverd

Super!!!!!

Een groene leren fauteuil prachtig omgetoverd tot blauwe stoel.

Een goede kwaliteit voor een goede prijs. Ik ben dik tevreden.

Ik gebruik het leeronderhoudsmiddel al jaren. Ik ben er dik tevreden over.

Goede service.

Kwalitatief goede producten, en snel in huis!

Snel en korrekt geleverd

Inorde

Goede service.. zelfs op zondag

Zelfs op zondag goede service en advies op maat :) Producten snel bezorgd zonder poespas.

Snelle levering.

Binnen 48 uur mijn bestelling binnen. Top!

Zeer deskundig, perfect advies, klantvriendelijk en behulpzaam

zie boven

Vlotte reactie, en snelle levering van het onderhoudsmiddel wat ik wilde hebben.

Goed en snel

Geheel volgens verwachting geleverd.

Bestelling is volgens afspraak en zeer naar tevredenheid geleverd.

Bestelling is volgens afspraak en zeer naar tevredenheid geleverd.

Top kwaliteit

Beste, ik ben super tevreden van het product, de bestelling en de levering. Men heeft mij zelfs telefonisch laten weten dat het product niet onmiddellijk leverbaar was maar na enkele dagen zoals afgesproken heb ik het ontvangen. Ik prijs het aan iedereen aan, gebruik het al jaren.

Goed verpakt en snel gearriveerd.

De post deed er langer over dan meneer Hoens, dus ik noem het snel gearriveerd, post kan het ook niet helpen dat het door drukte wat langer duurt dan normaal, schuift zomaar een dag op en nog eens. Maar in prima staat gearriveerd, dus goed.

Goed geholpen

Precies het gevraagde en een snelle levering.

Ik kwam op zoek naar een van de beste meubelwas producten uit bij Wil Hoens. Hij heeft een groot assortiment dus snel besteld en heel snel geleverd tegen een goede prijs.

Service goed; besteld product niet.

Bestelling, bevestiging en levering is allemaal perfect verlopen. Helaas heeft het door mij besteld product geen resultaat geboden.

Tomakker 106

5673 LH Nuenen