Matig resultaat

Alle 3 de producten geprobeerd. Wel iets verbe****** maar zeker niet wat ik ervan hoopte. Vloeistof was snel op voor een oppervlakte van een bank. Kan het dus niet nogmaals herhalen.

alles was perfect in orde, met dank voor de vlotte levering

alles was perfect in orde, met dank voor de vlotte levering

Mooi product, met een fantastisch resultaat.

Heel goed product.

Donkerbruine antiekwas

De bestelling was heel snel binnen. De antiekwas heb ik gebruikt om een eiken staande klok wat donkerder te maken. Een prachtig resultaat,

Prima geregeld

Bestelling verwerken klaarmaken versturen en ontvangst prima

bestelling correct en op tijd bezorgd

Zie boven

Snel goede olie geregeld

Bestelervaring houtbehandel olie was goed. Reiniger en olie werkten goed.

Zeer vlotte service en netjes verpakt

Goed en snel

niets op aan temerkenn

Top service, goede communicatie

Ik had de wood repair pencil besteld voor mijn beschadigde luidsprekers. Helaas had ik de verkeerde kleur besteld. Midden bruin in plaats van donker bruin. Omdat de pencil nog niet geleverd was, kon ik door middel van prettig emailverkeer mijn fout laten corrigeren. En ook nog snel afgeleverd. Hulde. En de kleur is perfect.

Super geregeld en bezorgd!

Geweldige levering! Super snel en netjes!

goed en snel

andere dag geleverd en voor een scherpe prijs

Valt enorm tegen, vreselijke verkleuring.

Het valt me enorm tegen hoe het eikenhout verkleurt met behandeling van natural wood sealer. Het wordt min. 3 tinten donkerder. Terwijl men schrijft '' het behandelde of onbehandelde houtsoort blijft nagenoeg onveranderd. Dit is de reinste onzin!. Ik ben absoluut niet tevreden!

snel

Super snelle levering, en goede info per mail.

Heel goede service en advies.

Ik werd heel vriendelijk en adequaat geadviseerd.

Prima product, vlot verzonden

Prima product, vlot verzonden.

Goede service en behulpzaam bij problemen

Goed product, snelle levering

Goed product Snelle levering Keurige verpakking

Snel en vakundig geholpen !!!

We moeten het nog wel op de bank aanbrengen.

goed product bijzonder snel geleverd

Na bestelling werd er zeer snel geleverd.

super snelle reactie en service

Leer verzorging online besteld, snel een reactie per mail gekregen en vrijwel dezelfde dag kunnen ophalen.

Bestellen ging gemakkelijk, pakketje is meteen op gestuurd en was er ook snel. ik had het verkeerde besteld per ongeluk. Meneer Hoens heeft me geholpen en ook gratis het juiste naar me toe gestuurd. Vriendelijke manier van omgang. Erg prettig!

Gedaan wat afgesproken was, prima toch. Kan niet beter.

Top snelle levering

Top snelle levering