Goede afhandeling van mijn bestelling

Belangrijk is dat er tussen bestelling en het leveren van goederen geen 'ruis' zit. En deze bestelling is ook zonder ruis gegaan. Snelle levering.

Snel en duidelijk.

Super service

Goede kwaliteit Vriendelijk geholpen aan de telefoon met mijn vraag

Tevreden

De product goed ontvangen zag goed uit

gewoon goed: zoals het moet

Snelle levering en alles in orde

Snelle aflevering en keurig verpakt Top

helemaal goed

geweldig.

Uitstekende prijs! Goed verpakt en binnen redelijke tijd ontvangen.

Goed genoeg maar duur

Paar keer rollen en resultaat is bevredigend. Dekte niet zo snel als ik gedacht had. Maar ok

Een prima ondernemer

Ik kan ook geen klacht ontdekken

Duidelijk omschrijving producten, snelle levering!

Prima!!!

Product snel geleverd

Zeer snelle levering in december, helaas had één fles in de doos gelekt.

Zeer snelle levering eind december 2020, helaas had één van de drie flessen Forbo Monel 1 liter in de bezorgdoos gelekt.

Heel goed, snelle service

zie boven

Snelle levering!top product!

Top!!

Snelle levering ondanks drukte!

Groot assortiment hout- en lederproducten!

Redelijk snelle levering

Top service!

Kleurenkaartje toegestuurd gekregen om juiste keuzes te kunnen maken. Goed geregeld. Kleuren kwamen ook echt overeen met de flesjes.

Uitstekend!l

Helaas was er iets verkeerd gegaan met de bestelling. De stoffeerder heeft direct daarop gereageerd!! Dat vind ik super goed en van mij krijgt hij een 10 met een griffel!

Perfect. Snel geleverd.

Perfect. Snel geleverd en vriendelijke communicatie.

Ben tevreden

Snelle levering was het niet, maar waarschijnlijk hebben de feestdagen daar iets mee te maken. Toch over het algemeen heel te vreden.

Goed, snel en constant inzicht in je bestelstatus!

Het product gebruik ik ruim 10 jaar

10 jaar geleden dit product gekocht bij mijn bank. Nu onlangs was de voorraad op. Het is een super goed product en deze leverancier kon het leveren. Levering ging super vlot en goed. Het product gebruik ik inmiddels ook voor de autostoelen. Daar zaten vochtplekken in. Deze zijn weer helemaal verdwenen.

Goede service, snelle levering

Goede service! Ik had een vraag gesteld bij mijn bestelling, werd dezelfde dag, s avonds nog gebeld om even te overleven over mijn aankoop. Erg goed en fijn om zo snel persoonlijk contact te hebben

Goede communicatie. Prima product. Goede prijs.

Tomakker 106

5673 LH Nuenen