Hartstikke goed

Besteld, betaald en snel gekregen!

Niets mis mee

Ok

Goed en snel geholpen

Na telefonisch contact, in verband met een vraag over een product, de volgende ochtend de producten al in huis. Hiermee kon ik meteen verder met het onderhoud van onze houten meubels.

Bestelproces is eenvoudig, zeer snelle levering. Heel tevreden

Bestelproces is eenvoudig, zeer snelle levering. Heel tevreden. Producten zijn prima.

Snelle correcte levering

Goed te gebruiken website en de bestelling en levering gingen beiden erg goed en snel

Toppie !!!

Volop keuze in bescherming en reinigingsmiddelen voor alle meubels en nog betaalbaar ook

Netjes geleverd

Je kon kiezen. Geen bezorg kosten . Dan maar dag langer wachten op de levering . Als je het via Post NL of bij afhaal punt laat bezorgen kost het 4.95 extra

Keurig op tijd en goed verpakt geleverd

Bestelling netjes afgehandeld, geen klachten

Echt een aanrader

Snelle verzending

Het is de tweede maal dat ik bij jullie iets bestel en dit is zeer goed verlopen

Betrouwbare leverancier.

Snel en goed. Een aanrader.

Prima contact gehad voor afspraak

Helaas was er ziekte en daarom was het moeilijk om een afspraak te maken. Dit lag ook aan mijn agenda.

Duidelijk, snel en dus tevreden

Zeer tevreden, creme leren bank inmiddels 25 jaar oud, 4x per jaar soppen met groene zeep en dan behandelen met leather color rivive. Beschadegingen en oppervlakte scheurtjes verdwijnen voor het oog.

Prima service en snelle levering.

Daarnaast werd er goed over de kleur meegedacht!

Bestellen en snel geregeld

Vriendelijk te woord gestaan, snelle levering.

Ik gebruik al ruim 25 jaar een bepaald merk voor onderhoud van leren meubels. Dit kon ik op een gegeven moment nergens meer krijgen. Via internet kwam ik bij Wil Hoens terecht. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan, waarbij werd verteld dat de naam veranderd was. Gelijk via de website besteld. De volgende dag werd het al bezorgd.

Snelle levering van mijn bestelling

Een goed product, netjes en snel afgeleverd.

Betrouwbaar en snel

Zie hierboven

Snel en correct

Uitgebreid assortiment met uitstekende service .

snelle levering, prima!

snelle levering, prima!

Zeer snelle levering

Zeer snelle en accurate levering van besteld product.

Snelle levering.

Leather Care and Colour voor onze oude zwarte stoel besteld. Prima assortiment qua kleuren en snelle levering.

Tomakker 106

5673 LH Nuenen