Echt geweldig, maar.....

Geweldig zoals ik te woord werd gestaan aan de telefoon, de meneer heeft mij precies verteld wat is stap voor stap moest doen. Maar..... de verf is toch niet dekkend, er zitten 3 lagen op, de stoel ziet er best goed uit, maar ik had gehoopt dat de vlekken weg zouden zijn en dat is niet zo. Maar het kan natuurlijk ook aan de leersoort liggen dus is het geen klacht. Vriendelijke groeten, Ineke posthouwer

In goed overleg een ptoductkeuze gemaakt

Uitstekend advies en snelle levering!

Geweldige service

Zeer klantvriendelijk en meedenkend, super snelle service, om 15.30 u gebeld voor lederolie, een dag later per post al aangekomen. Klasse.

Snel

Bestelde. Volgende dag het juiste in huis

Snelle levering, goed product, duidelijke en correct afhandeling.

service

goed producten aanbod voor in de woning

Goede service!

Door een foutje bij dhl kwam mijn bestelling 10 dagen te laat aan. Dhr. HOENS heeft mij diverse keren hierover gebeld en excuses gemaakt. Alles is goed gekomen gelukkig.

Mijn bestelling werd super snel geleverd

uitstekend!

uitstekend bedrijf!

Snelle en correcte levering

Correcte levering en goed materiaal

Snel en goed

Snel geleverd, zonder problemen, product doet wat het beloofd

Ruim keuze

Wat een meedenkende klantvriendelijkheid!

Reeds een bestelling geplaatst, maar wilde toch ook nog een andere kleur! Contact gezocht en zo vriendelijk en meedenkend geholpen! Resultaat: de juiste kleur en geen dubbele verzendkosten!

Snelle service, en je wordt goed op de hoogte gehouden

Dit is mijn eerste ervaring en die is prima

Prima geheel dekkend

Prima dekt volledig. Zeer tevreden.

Dik tevreden!

Het bestelde product is snel geleverd. Prijs is ook prima. Goed verzorgd. Prima!

Snel de juiste producten geleverd

Snel geleverd.

Mooie site en makkelijk te vinden wat ik zocht. Goede prijs. Echt een aanrader.

Topservice

Had aangegeven mijn product (anti-squeak) op te komen halen (woon in Eindhoven), maar Wil belde me dat hij toch mijn kant opkwam en heeft het kort na bestellen persoonlijk afgeleverd.

Alleen Oleosa is nu ook leverbaar is 250 ml verpakking

Goede en snelle levering

Snel service en goed geregeld

Snel service en goed geregeld

Snel de bestelling geleverd cf opdracht.

Zie boven

Tomakker 106