Uitstekende survice

Prima service en correcte levering.

Het was duidelijk dat alles goed werd opgevolgd (o.a. mail; zelfs telefoontje).

Vriendelijk

Zeer netjes nagebeld dat de bestelling dag later wordt geleverd. Voorbeeld gedrag voor elke online verkopers.

Kreeg product in niet juiste staat. Mail gestuurd en werd snel erna terug gebeld! Krijg nieuw product toegestuurd. Super service! Bedrijven met deze service moeten in stand gehouden worden!!!!

Perfekte levering!

Ben zeer tevreden over de aankoop.Vriendelijke communicatie.

Goede communicatie bij vertraagde levering

Goede communicatie bij vertraagde levering.

Heeft goed ze werk gedaan ben heel tevreden

erg goed

goede service, ook nog even uitleg per telefoon. Erg prettig! Bovendien ook nog snel verzonden.

Uitstekende service!

Klantvriendelijk!

alles klopt!

Bestelling snel geleverd en alles klopt wat we besteld is.

Alles goed verlopen

Een online aankoop zonder complicaties.

Snelle en prima levering

Zie bovenstaand

Goede producten en goede service.

Nadat ik de producten besteld had werd ik goed op de hoogte gehouden van het verzendtraject. Alles prima geregeld en goede producten.

Snel geleverd, uitstekend product.

Zeer goede, snelle levering!

Zoals hierboven:goed en snel

Snelle en correcte service

Prima, als besteld.

Prima service!!

nvt

Correct en goed verpakt, was ook snel binnen.

Omschrijving van Ciranova, en welk product je nodig hebt is lastig. Bij een meubelrestaurateur las ik een verhaal over dit product vandaar dat ik het bij u kon terugvinden en hij heeft gelijk als je van het blanke hout houdt gebruik dan dit product blijft mat en kleurecht.

Pakket was zoek bij DPD

Heeft gelijk actie ondernomen. En mocht Het pakket onvindbaar zijn dan werd het kosteloos Opnieuw verstuurd. Werd keurig per e-mail op de hoogte gehouden.

Goede service, snelle reacties

Goede service , de snelle reacties

Zoals hieronder beschreven PRIMA service !

Ik heb voor de eerste keer iets besteld en zal tzt weer een bestelling doen. Prima service en snelle levering. Super!

snel en accuraat

Bijzonder goede producten!

Bestelling voldoet volledig aan verwachting.

Zie boven

Besteld en vlot, correct geleverd!

Op de google gezocht naar meubel olie en het juiste merk en de juiste kleur gevonden bij De Stoffeerder. Vervolgens besteld en vlt en correct geleverd gekregen.

Tomakker 106

5673 LH Nuenen