Dependable and timely

What you see is what you get. That doesn't always happen but it does with this company. Good assortment of products and the delivery was on time as promised. A wide variety of payment and delivery options, too.

Prima klantbenadering

Ik had 3 flacons meubelwas besteld. Ik werd door Wil Hoens gebeld dat er nog 2 op voorraad waren. ik zal de 2 alvast krijgen en de derde als er weer voorraad was. Uiteindelijk kreeg ik alle drie de flacons tijdig toegestuurd. Prima zaak.

Dikke prima

Het duurde dik twee dagen voordat er een bericht kwam dat de spullen verzonden werden Had waarschijnlijk te maken met carnaval Het was fijn geweest als direct bij de bestelling hiervan melding werd gemaakt. Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling plaatste, dus daarom betaald met creditcard Over de bestelling ben ik dik tevreden: goed verpakt, op tijd geleverd met track and trace De bestelde artikelen voldoen volledig aan de omschrijving Hartstikke prima!

Prima service en advies.

Prima service en advies

Zeer prettige klantgerichte ervaring

Prima geholpen, zeer alert en correct behandeld bij afhandeling van kleine leveringsvertraging.

Alles zoals beloofd.

Niets op aan te merken, alles zoals het hoort.

Geweldig!

Goede deal....

Goed en snel

Accuraat en snelle levering

Goed product zoals beschreven

Geweldige service en goede contact mogelijkheden.

Al meerdere keren bij de heer Hoens iets besteld en altijd naar volledige tevredenheid. De laatste keer was het artikel door omstandigheden niet meteen te leveren, maar de heer Hoens heeft dit meteen gemeld wat ik erg netjes vond.

Snel en volledig

Snel geleverd, goed verpakt en alles in 1x geleverd

Zeer snelle levering

Goed product, goede communicatie en vlotte levering.

Prima leerverzorgingsproducten en snelle levering

Leerbehandelingsproducten en textielreinigingsvloeistoffen, die doen wat de website belooft. De prijzen zijn redelijk en het assortiment is groot en op voorraad. De klantondersteuning is goed en de levering snel.

Snelle service, prima product!

Vriendelijk en snel, top!

Super service

Snelle kevering,super service,goed produkt

Zeer meedenkend met de klant

Ik ben nog door Wil gebeld nadat ik de bestelling had geplaatst, heeft keurig uitgelegd waarom iets niet mogelijk was. Product wat was besteld, was niet op voorraad maar 3 dagen later toch al in huis.

Snelle levering van het bestelde en juiste product!

Geen enkel verbeterpunt te bedenken.

Alles goed.

Op tijd geleverd. Nette en duidelijke site.

naar verwachting prima

naar verwachting prima

Snel le levering, duidelijke site

Een van de weinige bedrijven met duidelijk en ruim assortiment

snelle levering en goede prijs.

Prima verpakt

correcte firma

Product keurig geleverd. Verzendkosten t.o.v. vele andere internetbedrijven aan de hoge kant.

Snelle levering onderhoudsproduct

Snel mijn olie voor mijn bank geleverd

Snel geleverd, geweldige service

Snel geleverd, maar hoge verzendkosten en het flesje Stone Cleaner van Oranje zat maar voor 75% gevuld Ik werd meteen gebeld en de volgende dag werd een nieuw flesje stone cleaner , kosteloos, opgestuurd. Dank jullie wel.Top

Kanaaldijk Noord 111

5642 JA Eindhoven