Toppie spul

Goede website, betrouwbare levering, kwaliteitsartikel..

Top product doet wat t belooft

Goede service en prima product

perfecte levering

snel en correct afgeleverd.

Levering bestelling op tijd voor een goede prijs

heel snel en goed geleverd. goed verpakt.

Snelle levering van zeer goede producten

Heel erg positief. De bestelling was er snel en de producten erg goed.

goede en snelle levering via DHL

goede en snelle levering via DHL en makkelijke website

Prima assortiment en snelle levering. Top!!

Goed product en snelle levering.

Het product voldoet goed en is zelfs rond de feestdagen snel geleverd.

goede en snelle levering

redelijk

Ik gaf een matige beoordeling van het produkt. Ik werd gebeld door Wil Hoens. Het blijkt dat Ik een verkeerde voorstelling had van het produkt en de gebruiksaanwijzing verkeerd had geïnterpreteerd. Ook is mijn opmerking over de bezorging misplaatst. Dat bleek na Het contact met de heer Moens. Ik stel het contact van de heer Moens zeer op prijs. Vandaar dat Ik vond dat ik mijn matige beoordeling moet herzien.

de bank knapt wel op

Het is nu 2 januari, we hebben op tweede kerstdag besteld. Het is een pakje dat gewoon in de brievenbus zou kunnen. Maar verstuurd met DHL, die het al op 28 december heeft opgehaald bij een servicepunt, waar het was afgegeven. Kennelijk waren 30 en 31 december geen werkdagen vorig jaar, want de belofte was op de eerste werkdag in huis. Nu ligt het nog steeds bij een DHL sorteercentrum te wachten tot het in de planning van een bezorger wordt opgenomen. Dus ik ben nog niet zo blij met de snelheid van de levering. We hadden graag in de kerstvakantie de klus geklaard, maar dat zit er bijna niet meer in.

helemaal goed en kwaliteit !!

prima online-stoffeerder, snelle levering, altijd compleet, goeie site, snel antwoord bij een vraag - ik heb er al diverse bestellingen gedaan en altijd .... TOP !!

snelle levering, goed verpakt

Zelfs rond de kerst: binnen 3 dagen mijn pakket in huis! Super!

Goede prijs en snelle levering erg tevreden

Meneer belt mij om te checken of ik wel het goede aangestreept had .

Alles ok.

Goede prijs. Snelle levering. goede kwaliteit.

alleen maar positief

makkelijke site , daarna snelle en correcte bezorging van het bestelde product

Betrouwbaar en ook snelle levering.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, geen opmerkingen

Snelle reactie, verzending en goed spul!

Dat staat hier al boven; helaas ging bij de adressering (deels mijn fout) wat mis, waardoor de PostNL er 6 dagen over heeft gedaan om het te bezorgen. De heer Hoens reageerde steeds snel op m'n vragen. Vandaag m'n laminaat gerepareerd met de gekochte set en dat is behoorlijk goed gelukt. Dus heel tevreden.

gewoon goed en snel

Geen poespas. bestellen-betalen en leveren. Alles in afgesproken tijd

leercreme . kleur en hh. precies goed

bestelling adequaat en optijd uitgevoerd

Goede service, snelle levering en fantastische was

Na persoonlijk contact op de grote snuffelmarkt van Den Bosch heb ik een pot was kleur mahonie gekocht. Na eerste gebruik al een groot fan! De was stinkt niet en geeft een prachtige diepe glans, een fantastisch product.

Kanaaldijk Noord 111

5642 JA Eindhoven