Dat wat men beloofd

Super goed advies. Diverse mogelijkheden uitvoerig uitgelegd en goed alle voor en tegens voorgelegd. Ondanks de vele mogelijkheden weet men je toch goed te begeleiden in je keuze en dat is toch erg fijn. Als dan ook de prijs super is en de bestelling zeer snel en correct wordt geleverd is met de juiste advies het eindresultaat echt super. Hartelijk dank voor je tijd en goede adviezen. Had zonder dit advies echt een heel ander resultaat gehad. Echt super en nogmaals bedankt

Super snelle verzending goed spul

Helemaal goed !

Bij Wil had ik flesjes " Royal leather care "( Merk : Oranje) gekocht . Goed product en snel geleverd , bedankt !

Ouderwets authentiek....net zoals zijn producten

Advies voor behandeling van antieke tafel met LAE patineerwas mahonie geeft het gewenste resultaat.

Werkelijk zo perfect!

Een luisterend oor heeft Wil en daardoor hebben wij het juiste artikel gekocht. Advies is meer dan subliem.

Supersnelle levering zonder problemen

Zie boven

goed geregeld

keurig verzorgd

Goed verzorgd, snel geleverd!

Van het bestellen tot de bezorging ging alles snel en zorgvuldig. De meubelolie is geweldig, heel makkelijk te verwerken en een mooi resultaat.

Zeer behulpzaam, zeer snel,zeer competent

Heel goede en snelle adviezen, levering en verpakking zeer snel en uitstekend, helemaal niets op aan te merken; niets voor verbetering vatbaar

een aanrader!

correcte en snelle levering - zeer goede producten

Snelle correcte levering

Snel en makkelijk

Duidelijke website, makkelijk besteld en snel geleverd.

Snelle levering via mails op de hoogte gehouden

Zeer goed op de hoogte gehouden via e mails. Ook snel geleverd

Alles goed afgehandeld

Correcte en snelle levering. Ik had de bestelling fout geplaatst maar dit werd zonder problemen aangepast!

Top snel geleverd van een goed product. Mijn aanbeveling goed bedrijf!

Zoals boven geschreven (top)

Snelle levering, prima schoonmaakmiddel

Hoewel het een kleine bestelling betrof werd het vlot geleverd en het schoonmaakmiddel is perfect voor onze vloer zoals ook goed te vinden was op de website.

Snelle levering, perfecte was!

Precies wat ik nodig had, snel geleverd!

prima online-stoffeerder

prima online-stoffeerder, snelle levering, altijd compleet, goeie site, snel antwoord bij een vraag - TOP !!

Mooie producten en een top service.

Goed en snel geleverd

Snel in huis, goede prijs en goed verpakt. Aanrader!

uitstekend

Wood care kit gekocht, snel geleverd. Kast en tafel behandeld en resultaat is prachtig. Hadden we het maar eerder gedaan!

Fantastisch πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ik had op zondag 2 flesjes spul besteld voor onderhoud van mijn meubels en op woensdag werd het keurig en snel afgeleverd dus echt top service.

Kanaaldijk Noord 111

5642 JA Eindhoven