Goede prijs, zeer snelle verzending. Toppie !!!!!!!!!

Goede prijs, zeer snelle verzending. Toppie !!!!!!!!!

Prima producten

Ik heb 2k primer en 2k blanke lak gekocht. De keuzemogelijkheden op de website zijn overzichtelijk, de levering ging als beloofd en primer alsook de lak geven een goed resultaat.

Vlug geleverd. Wel was de 2e spuitbus voor de 3 lagen systeem niet geleverd. Na een mailtje gelijk de zelfde dag verstuurd.

Kwaliteit en snel geleverd!

Mijn vertrouwde webwinkel als ik lak nodig heb.

Snel besteld snel in huis

Groot assortiment, makkelijk bestellen, snel in huis.

Snelle levering goed verpakt en keurig te woord gestaan voor informatie. Ga zo door

Professionele producten.en betrouwbare leveringen

Heerlijk een gemakkelijke website met echt professionele producten die volgens afspraak en juiste prijzen geleverd worden

Zeer tevreden met de bestelling

Precies als omschreven kreeg ik mijn bestelling bezorgd, super snel en goed verpakt, zeer tevreden en ook nog goedkoper dan elders.

Mijn one stop shop!

Al jaren ben ik vrij fanatiek bezig met het hobbymatig poetsen van auto’s en vrachtwagens, sinds een jaar of 2 ook begonnen met (kleine) spuit projectjes. Om dit te doen is er voor mij maar 1 webshop, en dat is Crop/nonpaints… Altijd een passend product in het assortiment en met de super kwaliteit eigen merk producten kun je eigenlijk niet om ze heen!

zeer correct

zeer mooi toestel dat goed in de verf staat en zeer kwalitatief oogt - komt zeer vlug op druk en slaagt vlug aan om druk op niveau te houden - zeker geen negatieve opmerkingen behalve dat de aansluitdraad vrij kort is... kortom -> zeer krachtig en kwalitatief apparaat voor aantrekkelijke prijs. zeker een aanrader

Geen mening gewoon goed spul

Echt altijd goed en snel, vlotte rracties en realistisch, dat nag ik wel.

Makkeljik bestellen

De gezochte artikelen kon ik niet allemaal vinden, maar een mailtje leverde snel een vervangend product. Besteld en de volgende werkdag alles al in huis. Prima geregeld!!

Prima internet winkel wat een vertrouwd gevoel geeft om iets te kopen

Heb een veilig idee bij deze winkel datik weet dat het goed zit

snel en volledig

liep gesmeerd en volgende dag alles binnen conform bestelling

Goede snelle service!

Mijn bestelling wordt altijd binnen 2 dagen geleverd! Heel tevreden van de producten

Zeer fijn

Makkelijk en snel geleverd met een goede prijs kwaliteit verhouding

Suuuppeeeergooooeeed !!!

Crop bied een breed scala aan professionele, en gebruiksvriendelijke producten, voor onder andere de automotive branche, daarnaast staan klantvriendelijkheid en service hoog in vaandel

Probleemloos

Snel en tevreden

Uitmuntend

de service is geweldig. Snelle hulp, snelle verzending en wanneer er iets niet goed verloopt dan doen ze er alles aan om het euvel zo goed en snel als mogelijk te verhelpen. Kortom: geweldige shop!!!

Uiterst te vreden!

Zowel over de kwaliteit als verzend snelheid ben ik uiterst tevreden! Natuurlijk ook de prijs! Prima verf en de mogelijkheden van keuze in lak soorten.

Snelle en nette levering

Nette en snelle bezorging Goede service

Grop eigen producten zijn echt goed !!

Ik gebruik al enige tijd crop producten en ben zeer onder de indruk vd kwaliteit . Duidelijke website en van bestellen tot thuisbezorging goed geinformeerd .

Mooie website en snelle levering.

Makkelijk te vinden ruime keuze

Goede website met ruime keuze van verschillende producten.

Top levering

Altijd snel geleverd. Hebben alle automaterialen van gereedschap tot schoonmaakspullen op voorraad. Ik zou Crop zeker aanraden

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.