Laden reviews...
3.178 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle leveringen en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het aanbod is breed en duidelijk, en de communicatie verloopt vlot. De algehele ervaring is positief en leidt tot herhaalaankopen.
Groot assortiment en zeer snelle levering
Niels
Haarlem
Product snel geleverd , met duidelijke omschrijving hoe te gebruiken. Goed product.
Marco
Farmsum
Prima ervaring! Bestellen en in keurige verpakking snel in huis; dat is wat de klant wil!
Marian
Krimpen aan den IJssel
Bij CROP een disklok besteld. Ik had vooraf wat vragen en die werden snel en duidelijk beantwoord. Daarna besteld en alle producten waren er binnen 2 dagen, perfect verpakt. Ik kan CROP aanraden.
Bas
Haarlem
Super handig in gebruik, werkt en dekt goed en is snel droog. Echt een aanrader voor iedereen!!!
André
Houten
Mail verstuurd met vraag, geen antwoord
Beveelt niet aan
Eri
Heijningen
Snelle levering, topproducten, maar bovenal een fantastische service. Geen domme chatbot die je vragen vooral niet beantwoord. Wel mensen met vakkennis die de tijd nemen om uitgebreid te antwoorden op je vragen.
Kurt
Ekeren
Kon goed vinden wat ik nodig had en heb het snel binnen gekregen. TOPPP!!!
Naigelo Mongen
Zwaag
Snelle levering. Goede producten.
Maurits
Nijmegen
…. Ruimte voor verbetering. Het met plastictape dichtplakken van verf en plamuur is vervelend (etiketten scheuren weg en er blijft een plakkerige lijmlaag op het deksel / de pot achter) en onnodig. Er zijn oplossingen voor die beter zijn. En als ik 2 kitkokers bestel verwacht ik ook 2 tuiten en niet 1. Das een beetje schraal
Alphen aan den Rijn
Goed advies van Harry en snelle levering van de spuitbussen!
Joep
Roermond
Via Google bij CROP beland voor een specifiek type Castrol motorolie, en een prettige ervaring gehad. Het gemak van de volgende dag afhalen bij het distributiecentrum was top, en toevallig op 5 minuten van mijn werk dus ik ga hier zeker terugkomen. Ik doe niks in schadeherstel of lakwerk, maar heb wel even door het aanbod gestruind en dat zag er netjes uit. De enige reden dat ik niet de volledige score geef is dat ik mijn pakket meekreeg zonder dat ik enig bewijs hoefde te leveren dat ik de besteller was.
Leidschendam
Goede uitleg over de producten.ook producten als je een minder budget hebt.je krijgt wat je ziet.
Ronny Canters
Turnhout
snelle levering, goede handleiding goede begeleiding,mooi eind resultaat.
Oliver
Tinkl
Helaas kon men mij niet helpen met een specifieke kleur, maar wel goed te woord gestaan.
Mattheo van der Molen
ELBURG
Snelle levering, zelden problemen maar ook die worden goed opgelost. Ken geen bedrijf dat zo goed in elkaar zit
Milan
Dronten
Dit is voor mij een SUPER webwinkel in alle opzichten. Zeer bijzonder is trouwens ook de service en de uitermate snelle levering. Ik ben zeer tevreden, dank.
Johan
Brasschaat (België)
Spoedige levering zoals beloofd en de producten zijn prima !
12 September 2026
james
Wilrijk
Vijf star ervaring. Snel service.
12 September 2026
Joel Campbell
Peer
vlotte levering en goede produkten
11 September 2026
POL
Wevelgem
Motorolie besteld en de volgende dag in huis. Nu nog 5 liter can bestellen...
Clifford
Eindhoven
Zeer tevreden met producten en kwaliteit klantenservice
Stefan Du chatinier
Vught
- producten aanbieden van hoge kwaliteit aan een correct prijs. - duidelijke communicatie gedurende het volledige proces van bestelling tot levering - precies op tijd geleverd zoals aangegeven bij de bestelling Super tevreden klant!!
Daniel
Oostduinkerke (België)
Ik had 2K RAL verf nodig. Ondanks dat de kleur gestandaardiseerd is, konden een aantal leveranciers niet precies de juiste kleur produceren. De 2K RAL van CROP, was precies de goede kleur. De 2K spuitbussen waren heel goed in gebruik met mooie sproei nevel en snel geleverd . Goede prijs. Echt fantastisch.
8 September 2026
Anthony
Culemborg
Het product dat ik besteld heb werd bijzonder snel en adequaat geleverd. Heb er vandaag mee gewerkt en het doet wat ik ervan verwacht had en zoals het ook beschreven stond. Super dus!
8 September 2026
Berkel-Enschot
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.
Singerstraat 4
2652 XC Berkel en Rodenrijs