Supersnelle levering!

Olie besteld voor onze auto's. Qua prijs was het bij Crop ook het goedkoopste en daarbij hadden we het de volgende dag al binnen, echt heel fijn.

Snel correct kwaliteit super, bestellen zonder stres

Fast, cheap and good qualite

Topspul

Ruime keus goede kwaliteit en snelle levering

Super snel geleverd..

Super snel geleverd…

Zeer vlotte levering top

Zeker nen aanrader top en goeie prijs en levering

Alleen kleur week Ral2003 week iets af van vorige levering uit 2025

De ene dag besteld en de andere dag stond alles klaar! Erg fijn! Tevens voldoen de geleverde producten aan de verwachtingen Volgende maal dus weer bestellen bij Crop Bijkomende plus; Crop zit nagenoeg bij me om de hoek

Crop levert topkwaliteit spullen in een toptijd!

Super tevreden over de geleverde spullen. Nog sneller bezorgd dan van te voren toegezegd

Perfect!

Alle bestellingen die ik plaat bij CROP komen altijd perfect aan. Maak je een foutje in je bestelling of adres dan kun je snel contact opnemen met de klantenservice en dan is je probleem binnen 30 minuten al snel opgelost. Wat mij wel opvalt is dat je ooit extra producten ontvangt in je bestelling die je niet hebt besteld of betaald. dat zou wel een extra aandachtspuntje zijn. Verder is alles prima naar wens 10/10 Sterren!

meest complete assortiment wat je kan vinden

super korte keten, en snelle communicatie. Er was een onderdeel niet aanwezig wat moest nagestuurd worden, en leverancier van backorder bleek keer op keer uit te stellen, niet de fout van CROP maar communicatie heen en weer liep super vlot. Alle andere bestellingen altijd compleet en erg snel geleverd.

Altijd snel binnen. Spullen zijn altijd netjes en worden goed verpakt

Top service !

Er was een doos van mijn bestelling kwijtgeraakt , eerd een week later na onderzoek mooi nageleverd zonder problemen . En ook nog eens een kortingscode gekregen omwille van dat er op het product net in promo stond . Dus ik kan alleen maar zeggen top service !!

Bijzonder kleurrijke ervaring

Top assortiment en de beste kwaliteit Snelle levering

Goede ervaring met het kopen en op maat mengen van de autolak.

Prima lak, alleen de verpakking van de verfblikken is onvoldoende. In 2 leveringen zijn alle bussen gedeukt en gebutst.

Perfect bedrijf

Makkelijk online inzicht in alles wat ze aanbieding. Concurrerende prijzen. Snelle leveringen of ophalen. Niet te bezwaard om je aan de balie aan die ene product die je net vergeten bent te bestellen even voor je in de loods te gaan halen..! Gewoon vriendelijk en klantgericht Zelfs verf op kleurcode, geen 24 uur later al thuis

Waardeloos bedrijf, ik koop er nooit iets meer

Ik heb asssteunen besteld, aangegeven dat ze via post.nl afgeleverd moeten worden, CROP veranderd ondertussen de transporteur, wat het post.nl punt niet kent, maakt mijn doos open, en later via een mail zie ik dat die assteunen geleverd zijn via dat onbekend transport bedrijf. Ik zie dat de steunen deels daar staan in het magazijn, leg het probleem aan CROP voor, word vervolgens gewoon aan het lijntje gehouden, ze hebben herhaaldelijk gezegd dat het word opgelost, en ook gezegd dat de spullen al bij de transorteur lagen voor nalevering, ook gezegd dat ze de spullen na deze belofte gingen bestellen, en uiteindelijk een maand verder nog niks ontvangen. Ik heb me voldaan aan de betalings regeling, maar dit bedrijf niet aan volledig leveren van de producten. In mijn ogen zijn het een stel **********

Zeer goede service

Topproducten aan eerlijke prijzen

Heel goede service!

Heel snel aangekomen en zonder problemen. Top kwaliteit ook!

Top webshop voor je detailing spullen

Bestelling afhalen is geen probleem. Soms de zelfde dag of in ieder geval dag erop. Prima prijs.

Makkelijk en snel

Overzichtelijke site, goede producten en snelle verzending!

Snel te vinden , en snel geleverd

Zeer hoge kwaliteit producten

Professionelen producten, als amateur spuiter, werk het super fijn. Droogt snel en vloeit mooi uit.Beter dan de rommel van een bouwmarkt Kwaliteit producten, top

Snelle Levering

Goede kwaliteit paint

Gewoon vlekkeloos

Overzichtelijk, helder, vlot

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.