Gewoon goed en optijd geleverd

Ik ervaar het als een super service snelle levering

Topkwaliteit en super snel geleverd

Al een paar keer producten besteld en alleen maar de beste kwaliteit! Overzichtelijke site en handig om te bestellen. Bovendien super snel geleverd zonder verrassingen. Aanrader!

Netjes,snel geleverd

Tevreden

Kwaliteit in een snelle zending

Fijne en duidelijke site waar kwaliteitspullen worden verkocht

Snelle verzending en communicatie zeer goed

Zeer goede ervaring

Eenvoudig te bestellen en een enorme keus. Vooral ook snel geleverd

Altijd goed en snel

Groot assortiment en altijd snel geleverd.

More than perfect

I am very pleasantly surprised by the speed of processing and sending my order. The tool is of very high quality, the price is affordable, the packaging of the parcel is beautiful! The site is very informative and has a huge range of useful offers. CROP is the right choice for a detailer!

Snelle levering goede kwaliteit spullen

Zeer goed bevallen , bestel regelmatig mocht ik wat nodig hebben ook qua prijs zeer voordelig

Probleemloos shoppen.

Voor het restaureren van mijn oldtimers heb ik vaak spullen nodig die ik de volgende dag wil hebben. Daar zijn jullie van CROP erg goed in. Het zoeken naar benodigdheden is eenvoudig en bevat producten van goede tot top kwaliteit.

Mijn vaste verfstek !

Na een volle dag op kantoor, geniet ik al jaren wanneer ik enkele malen per week 's avonds thuis in mijn atelier restauratie projecten uitvoer. Per toeval stootte ik een paar jaar geleden op CROP. Na het ontvangen van mijn eerste order was ik al aangenaam verrast, eerlijke prijzen voor kwalitatief zeer goede producten. Ondertussen toch al vaak bij hen besteld. Eigenlijk sindsdien mijn lakken en andere randmateriaal nooit meer ergens anders besteld. Een echte aanrader !!

Super niets te klagen

Top spullen en alles snel in huis

Top producten

machines van topkwaliteit

Helder en overzichtelijk site met scherpe prijzen

Spuitbus op ralkleur besteld, snel geleverd.

Helemaal geweldig!

Snel geleverd, juiste kleur, goede service, ook persoonlijk contact gehad en op weg geholpen! Zeker een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een goede lak!

Supersnel geleverd kwaliteitsproduct voor een onklopbare prijs.

Groot was mijn verbazing dat ik bij CROP een 1-liter bus uitstekende motorolie vond die, niet tegenstaande een verzendprijs werd aangerekend wegens een te klein aankoopbedrag, toch nog goedkoper was dan het zelf aankopen en afhalen in een winkelketen die reclame maakte met deze motorolie! Reken daarbij nog eens de snelle levering binnen de 24 uur en ik ben voortaan een overtuigde klant bij CROP. Echt de moeite waard om deze site eerst te bezoeken als je zinnens bent een product te kopen voor je auto.

Perfect ervaring

Mijn ervaring is heel goed gegaan zo voor de winkel en voor het bestellen en het ontvangen van het product

handige website

degelijk materiaal voor een juiste prijs

Groot aanbod aan onderdelen.

Goed te zien welk onderdeel bij de auto past

Makkelijke site, op tijd bezorgd

Goed geholpen

Geef een code door die niet helemaal klopte. Werd snel op gereageerd en kon worden rechtgezet

Uitermate goed

Ik heb voor de eerste keer verf besteld Glow in the dark spuitfles, Wat een verf zeg De glow in de dark is zo sterk dat het gewoon echt licht geeft! Daarnaast is word de verf een plakkaat en spuit je dit op metaal, en je zou het metaal stoten breek de verf in plakken van het metaal af plakken/scherven! Het is een harde verf die dus niet goed tegen werking kan!

Goede prijs snel geleverd

Makkelijk bestellen duidelijke communicatie en vooral goede prijs en snelle levering

Crop is top

Snelle bezorging prijs qualiteit is goed en goed assortiment.

Snel en efficient.

Goede website, duidelijke info en snelle service wat wil een mens nog meer.

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.