Goed product, snel geleverd en probleem met de levering goed en snel opgelost

Top materiaal en snelle bezorging.

Leuke overzichtelijke webshop met goede beschrijvingen van de producten. Snelle levering en goed verpakt. Ook de Crop eigen producten zijn van goede prijs kwaliteit verhouding.

Kwaliteits producten

In de afgelopen jaren heb ik verschillende producten hier aangeschaft. Allemaal 100%. Spuitbussen verf. 1 of 2 component en diverse non paint. Laatste aanschaf de bigboi hogedrukreiniger die echt heel fijn werkt. De reden van aanschaf waren de geweldige recenties die je kunt lezen. Ik ging zelf uit van hoeveel er op marktplaats staan omdat men weer snel van de aankoop af wilden. Opgeteld stond er 1. Van alle bekende andere merken staat het vol van de advertenties. Een kwaliteits product dus.

Betaalbaar en snelle levering

Prima producten voor een redelijke prijs en snelle levering.

Fijn bedrijf, eerlijk en overzichtelijk.

Nu aantal keren wat besteld, elke keer 100% tevreden. Duidelijke website, overzichtelijke producten en beschrijving. Verzending is altijd snel en anders duidelijke communicatie.

Correcte afhandeling en goede producten

Top kwaliteit

Super verf

Koop hier niets aub!

Een 5 tal bestelling gedaan de laatste tijd. Voor 22u besteld, dag erna geleverd? Ja vergeet dat maar. Altijd te laat. Ik zit te Wachten maar krijg geen melding. Dan maar gedeeltelijke bestelling gekregen. Hadden ze bepaalde spuitbussen niet meer op voorraad. Elke dag gecontacteerd met de belofte dat het vandaag word verstuurd... Week later pas verstuurd. Had 12 ral 7021 spuitbussen van hun huismerk gekocht. De eerste waarmee ik spoot kwamen dikke druppels uit, dit na zeker 5min goed schudden... Lekker op een nieuwe primer... Kon al direct beginnen schuren om ze eruit te krijgen. De rest van de bussen spoten ongelijk en met schokken en sputteren. Ik koop hier niets meer. Clear uhs 2k besteld met activator, krijg een activator voor matte lak "zogezegd typfout van de fabrikant in duitsland". Ik bestel via bol.com een set menzerna polijstpastas voor 23u besteld morgen thuis... Het is nu 20.45u de dag erna... nog altijd niemand gezien van postnl en wat zie ik toevallig? Het is verkoper Crop dus ik kan er weer naar fluiten. Dit is de druppel voor mij en ik betaal wel iets meer bij een ander voor betere service. Edit: ze willen nu mijn laatste geannuleerde bestelling natuurlijk niet meer terugbetalen waardoor ik genoodzaakt ben verdere stappen te ondernemen, al bijna 3 weken ben ik hierop aan het wachten met elke keer de belofte dat "ze het in orde gaan maken". Zeer smerige praktijken dat dit bedrijf heeft.

niet zoals gewend

na bestelling duurde het erg lang!! zelf maar even telefonisch contact gezocht en gevraagd of de bestelling goed was doorgekomen , de meneer aan de telefoon was zeer kortaf en geïrriteerd !!!! maar we hadden wel de bestelling de volgende dag in huis,, normaal bij bestellingen gaat het gewoon goed!! blijf gewoon bestellen bij crop!!

Fijne winkel, goede kwaliteit en prijzen

Goede producten

Hallo. Heb al meerdere keren wat besteld. Ben zeer tevreden, het bestelproces verloopt goed, bezorging tevreden over, alles goed en netjes verpakt, kwaliteit spuitlak en primer. Volgende keer plaats ik weer een bestelling bij CROP. Mvg. Arnold uit Nijkerk.

Topproducten aan topprijzen!

Bestel hier al enkele jaren. De prijzen zijn prima en levering gebeurd aan lichtsnelheid! Zelfs in België! Het gamma dat ze aanbieden is sowieso enkel producten van topkwaliteit! Je gaat elders niet goedkopen én beter vinden! Absolute aanrader !

top service

Top, zoeken s avonds nog naar oplossingen en mailen dan nog met je

Super,zoals altijd

Glasvezellamuur geweldig product voor mijn auto restauratie

Al meerdere malen crop glasvezel plamuur besteld zeer tevreden over mengt super uitstekende uitharding zeer fijn verwerkbaar zonder luchtbellen wat andere wel vaak hebben

Prima snelle levering en goede producten

Prima snelle levering en goede producten

Uitstekende variatie, aan producten snelle levering, goede prijzen!

Super makkelijk

Hoef geen tijd te verliezen om naar een winkel te zoeken en dan zonder iets terug te komen Met Crop snel geleverd en goede kwaliteit

Waaaanzinnig!

Online bestellingen worden de volgende dag direct uit geleverd! Sneller kan bijna niet.

super!!!!!

Altijd goede prijs / kwaliteit en zeer snelle levering!!! ik bestel hier graag!! Doe zo voort CROP!!

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt, en prima lak.

Prima verf

De lak ziet er goed uit alleen het is niet hele sterke lak

Snel en goed

Zeer tevreden, ik heb meerdere malen besteld, altijd goed. Een keer ging het mis maar is goed opgelost

Goede kwaliteit en fijne service

De produkten die ik heb besteld komen steeds op tijd aan en zijn van goede kwaliteit. Ook de produkten van Crop zelf. Kortom, ik ben erg tevreden!

Goede service. Snelle levering

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.