Eerlijk en top bedrijf

De post had mijn bestellingen slordig en met kapotte verpakking bij de achterdeur afgezet. Daardoor miste ik een onderdeel na een berichtje werd dit door Crops gelijk opgelost. Hulde daarvoor.

Correcte levering in record tijd

Alles staat correct op de site. Levering binnen 24 uur en netjes verpakt. Wat wil je nog meer.

inkoop van nonpaint materialen

Altijd passende product, snel levering Aanrader!

Goed verpakt en snelle verzending TOP!!

Super positieve ervaring

Correcte en snelle levering

Goede prijs én snel geleverd!

Shell olie in Mercedes-Benz kwalificatie, goede prijs, snel en keurig verpakt geleverd.

Goede producten supersnelle levering .

Geen problemen vragen worden altijd beantwoord in een woord SUPER !!!.

Ik bestel altijd hier mijn detail spullen. Snelle levering en super service. Ze reageren snel op de mail als er iets mist of kapot is

Duidelijk en snelle levering!

Duidelijke website en je kan je product snel verwachten. Ook retourneren gaat erg gemakkelijk. Helaas geen reactie terug gehad op mijn opmerkingen met retourneren.

Kwaliteit in producten en leveringssnelheid

bestelling dag er na ontvangen zoals altijd producten van het huismerk crop zijn super polijst compound van crop de 3 stappen super spul en hun verf op kleur in spuitbus perfect top winkel

Eenvoudig en efficiënt bestelproces. Snelle levering daarna.

Eenvoudig en efficiënt bestelproces met een snelle levering daarna. Beter wordt het niet.

Top product en snelle levering

Ik kon snel weer aan de slag om mijn kevertje verder op te knappen, thanks! En bij vragen staan ze altijd paraat om advies te geven, top!

Prima service en communictie

Spullen besteld echter zelf per abuis een verkeerd huisnummer opgegeven. PostNL vond dus niet mijn adres en het pakket ging dus retour Crop. Na contact opgenomen te hebben met met Crop werd het pakket nogmaals opnieuw en zelfs kostenloos(!!) verstuurd naar mijn adres met nu het juiste huisnummer. Goede en vriendelijke communicatie over de voortgang . Hulde voor deze goede service.

Een prima product en netjes op tojd geleverd

prijs en kwaliteit is in verhouding

ruim aanbod en website is goed en de levevering en verpakking en uiteraard de producten ik ben tevereden

Top, super producten.

Bestel hier regelmatig lak en aanverwante producten en ben hier zeer tevreden over.

Goede kwaliteit lak voor een nette prijs!

Een 2k blanke lak besteld. Snel geleverd en wat een topspul. Echt een perfecte hoogglans finish. En heel fijn te spuiten. Top.

Normaal is alles goed, maar als het misloopt…

Wacht al 2 weken op sonax antivries. Ik heb nooit eerder problemen gehad bij dit bedrijf, echt top normaal. Maar nu.. eerst werd er gezegd dat het er was. Ze gingen 5x1L opsturen. S’avonds bel ik toch nog even voor de zekerheid, bleek dit ook niet door te gaan. We zitten nu in week 3 en het zou moeten komen… De tegenstrijdige berichten zijn gwn niet leuk. Laatste man aan de telefoon was wel weer aardig. Ik was echt fan van Crop maar dit is echt jammer. Artikel staat ook gwn nog steeds op voorraad. Begrijp wie begrijpen kan.

Super overzichtelijke site en service!

+ Super overzichtelijke site, met duidelijke tips en tricks! + Alles is er te vinden wat je zoekt. + Super service en snelle reactie. + Snelle bezorging!

Snel en compleet geleverd

Goed product snel geleverd

Prima product.

Prima product en snelle levering.

professional

Fast shipping and professional product support

Vorige x was sneller

Langer gewacht dan beloofd

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.