Super leuk dienst en zeker aanraden!

Het is een uitstekende dienst, die ik zeker kan aanraden!

Makkelijk bestellen en betalen, snel geleverd.

Zeer goed advies en snelle levering.

Zoals ik al zei, ik kreeg snel en goed advies. Bestelling werd vlug en goed geleverd.

Super snel geregeld

Zaterdagavond kleurcode doorgeven dinsdagmiddag al binnen. Super!!

Snelle service voor een kleine prijs.

Ik bestel regelmatig bij Crop, primers altijd acherp geprijst en unieke kleuren in het assortiment. Als hobby spuiter alles afwerken met 2k blanke lak en het resultaat is altijd verbluffend. Dank Crop voor de trouwe service

Rapidos y buenos productos

Tiene muy buenos productos y rápido envío y solución de problemas sin duda volveré a comprar con ellos

Snel, goed en goedkoop.

Snelle levering, juiste omschrijving en goede producten. De prijzen liggen ook goed. Plus ruim aanbod.

Uitstekende bezorging, service en website

Ik heb inmiddels twee keer spuitbussen verf besteld. En het kwam elke keer super snel binnen al bij de volgende dag, en de site is goed te overzien en makkelijk om te besturen. Dus echt top

Jullie top bedrijf

Senelie bezorgen beste kwaliteit

Perfect materiaal en zeer goede service

De producten van Crop zijn van een professionele kwaliteit, en met de info die je krijgt kun jij het er profi uit laten zien.

Het banden rek is super!

Rek is van solide materiaal gemaakt en je kan er 20 inch zonder probleem op zetten.

Snel& correct

Een snel en correct van bestelling tot levering.

Dit was mijn tweede keer dat ik iets bestelde bij CROP en mijn ervaring is dan ook zeer positief

Zeer positief en àlles keurig op tijd zoals gewenst

Goede service en snelle levering

Snel geholpen, snel geleverd.

Via de app om advies gevraagd. Snel geadviseerd en daarna besteld. Levering de volgende dag in huis. Super service!

Beloofde leverdatum niet waargemaakt

Jammer, produkt dringend nodig gehad. Telefonische toezegging gekregen dat dag later aan de deur geleverd zou worden net zoals de eerste zending. Dit was helaas met de tweede zending niet gelukt. Kan gebeuren natuurlijk, jullie zijn in deze sterk afhankelijk van transporteurs. Helaas voor mij te laat en product retour gestuurd

Goed snel en weer bestellen !!

CarPro CQuartz CQUK 3.0 50ml - Keramische Coating Besteld en snel in huis via de post goede service en uitleg van alle producten. Polijsten is mijn vakmanschap dus hier moet je zijn voor al je professionele materialen.!!

Snel en goed

Overzichtelijke website en snel geleverd. Goede omschrijvingen bij de producten

Vlotte service en bezorging en de site is gebruiksvriendelijk

Positief

Prima geregeld

Goeie prijs kwaliteit verhouding

Steeds in orde, en zeer snel geleverd!

Bestelling steeds zeer snel geleverd. Bij een vraag over een product, ook zeer snel en duidelijk antwoord.

Super tevreden

Alles goed gegaan, super vlot

Excellent collaboration and communication! Strongly recommended

Goede klantvriendelijkheid snel geholpen

Een goede klantenservice, zijn snel met antwoorden op mails en ook heel duidelijk, geven ook goede voorbeelden en uitleg op de webshop.

Snel

snel en goed geregeld

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.