Laden reviews...
3.255 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle leveringen en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het aanbod is breed en duidelijk, en de communicatie verloopt vlot. De algehele ervaring is positief en leidt tot herhaalaankopen.
Motorolie besteld en de volgende dag in huis. Nu nog 5 liter can bestellen...
Clifford
Eindhoven
Zeer tevreden met producten en kwaliteit klantenservice
Stefan Du chatinier
Vught
- producten aanbieden van hoge kwaliteit aan een correct prijs. - duidelijke communicatie gedurende het volledige proces van bestelling tot levering - precies op tijd geleverd zoals aangegeven bij de bestelling Super tevreden klant!!
Daniel
Oostduinkerke (België)
Ik had 2K RAL verf nodig. Ondanks dat de kleur gestandaardiseerd is, konden een aantal leveranciers niet precies de juiste kleur produceren. De 2K RAL van CROP, was precies de goede kleur. De 2K spuitbussen waren heel goed in gebruik met mooie sproei nevel en snel geleverd . Goede prijs. Echt fantastisch.
Anthony
Culemborg
Het product dat ik besteld heb werd bijzonder snel en adequaat geleverd. Heb er vandaag mee gewerkt en het doet wat ik ervan verwacht had en zoals het ook beschreven stond. Super dus!
Jeroen
Berkel-Enschot
Koch chemie Active Foam is een heel goed en fijn product om mee te werken. Goede mooie dikke schuimlaag en heerlijke geur.
Alexander van Haperen
Almelo
Snelle verzending, alles goed ontvangen.
7 September 2026
Ludo
Achel
Heel fijn dat er een click & collect mogelijkheid is. Zeer groot voordelig assortiment.
7 September 2026
Yash
Den Haag
Het was een gewaarwording waar ik aan moest wennen. Zondag begin avond een bestelling gedaan, om het vervolgens de volgende dag al bij de voordeur te mogen ontvangen! De levering is snel, en de producten zijn van uitmuntende kwaliteit.
Doughie
Berghem
Top producten en zeer snel bezorgd. Hebben onze auto geverfd en zo blij met het result6.
Dick
Groningen
Er was een nalevering maar die kwam toch dezelfde dag nog aan.
Benny
Eenrum
Supersnelle levering en handleiding per mail
Riesenschnauzer
Oud Gastel
Farba zdecydowanie przekroczyła moje oczekiwania. Fantastycznie kryje i daje bardzo ładny, głęboki mat, na którym mi zależało. Największym zaskoczeniem była jednak wydajność — mam wręcz wrażenie, że producent ją zaniża, a nie zawyża. Dwukrotnie pomalowałem drzwi zewnętrzne, boazerię wokół nich oraz wszystkie dodatkowe elementy i… zostało mi jeszcze około pół puszki. Sam nie wiem, jakim cudem. Świetne krycie, bardzo dobra jakość wykończenia i ogromna wydajność. Dla mnie absolutnie top of the top. Zdecydowanie polecam.
Jakub
Łódź, Poland
Meerdere malen van besteld en elke keer snel en goed! Goed en ruim assortiment en duidelijke website.
Ronald Westendorp
Harfsen
Goed geholpen, met nog een checkmail of dit echt de juiste kleur was. Alles perfect ontvangen!
Arjan
Elburg
Snel en vakkundig geholpen via de chat functie. Snelle verzending, volgende dag in huis. Aanrader!
Jerry
Haaksbergen
De bestelde artikelen voldeden aan de verwachtingen, waren exact op tijd geleverd en waren heel goed en stevig verpakt. Perfect dus
Eddy
Leuven
Ik had wel een product die lek was in de doos wat iets minder prettig was. Maar voor de rest was ik zeer tevreden Thumps up!
ArendHarm Geerlings
Enschede
Vlotte correcte levering Tevreden klant
Benny
Paal
Wat een geweldige webshop is CROP (Car Repair Online Products) toch. De bestelling werd ontzettend snel geleverd en was zorgvuldig verpakt. Je vindt hier echt alles wat je nodig hebt voor zowel onderhoud als detailing van topkwaliteit. De productinformatie is helder en het bestellen verloopt altijd vlot. Absolute aanrader voor elke autoliefhebber!
Ronny
Poulin
Altijd snelle reactie van de medewerkers. Wie je ook spreekt, iedereen neemt de tijd voor je om iets uit te leggen. Bovendien waren ze erg coulant op het moment dat ik verzaakte iets op tijd retour te sturen.
Jeroen Koenraadt
Oud-Beijerland
Ik ben een relatief nieuwe klant bij CROP, maar de ervaring die ik heb gehad is erg positief. De website is duidelijk en transparant. In veel gevallen staat de productinformatie juist vermeld en staat aangegeven of het product op voorraad is. Recent heb ik voor een lage prijs kwaliteit olieën besteld, de volgende dag was het binnen. De verzending was stevig verpakt met bubbeltjes plastic als vulmateriaal. Kortom, tevreden.
Noah
's-gravendeel
bestelling geplaats en gekregen wat we verwachten op een zeer korte leverings tijd producten zijn echt van top kwaliteit keer zeker terug
willem
Hulshout
Bought a disklok from this company. Cheaper than in the UK even with postage! Arrived on time with 2 free gifts. Very happy, would recommend.
1 September 2026
Jackie Gibson
Sheffield, England
Prachtige verf gekocht om mijn scooter te verven! de prijs is uitstekend en ze hebben goede producten :)
1 September 2026
Sander
't Harde
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.
Singerstraat 4
2652 XC Berkel en Rodenrijs