Comme d'habitude parfait

Que dire c'est toujours la même chose PARFAIT les produits, la rapidité de livraison et les conseils. Un seul petit hic avant je pouvais mettre des produits de côté dans mes coup de coeur cela me permettais de pouvoir les retrouver facilement, mais maintenant on ne sais plus le faire dommage.

Top kwaliteit polijstmiddel

Bestellen en de volgende dag al in huis

Snel geleverd.

Veel kuus spuitbussen.

goede service en dito product

voor bepakking van een beschadigde motorkoffer black protection film besteld. Snel geleverd, goed product! Gewoon top.

Precies zoals het moet zijn......

Bestelling geplaatst, op de hoogte gehouden van alles en daarna snel en probleemloos geleverd!

Leveren prima producten

De beloofde volgende dag levering wordt vaak overschreden!!

Een dag later keurig bezorgd.

Prima apparaat , helaas een dag later bezorgd, een mailtje tussendoor was misschien handig geweest. Na een telefoontje prima geholpen. Waarvoor dank.

zeer goed

ruim aanbod en kwalitatief goed materiaal. 1 artikel van bestelling was niet voorradig terwijl dit op de website wel zo gemarkeerd stond. Ik heb zelf de klantendienst moeten contacteren hierover en dit werd snel opgelost.

Top quality products!

Prima kwaliteit en snelle levering!

Top bedrijf

Gewoon top bedrijf ,snelle verzending en goede producten.

Spuitbus ontploft

Ik heb al erg vaak spuitbussen met 2 componenten gebruikt van andere merken. Nu gebruik ik voor het eerst een spuitbus van Crop en tijdens het indrukken van de knop spuit de volledige inhoud uit de onderkant. Al mijn spullen, werkbank en smartwatch helemaal rood. Na contact met de klantenservice heb ik een nieuwe spuitbus gekregen maar ik had de toplaag binnen 12 uur op moeten spuiten omdat de onderlaag anders te droog was. Dus hier heb ik niet veel aan, ik kan opnieuw beginnen. Het wordt een gebruikers fout genoemd terwijl dit maar bij 1 van de 4 spuitbussen is gebeurd, bij die ene zat het pinnetje schuin. Ik krijg geen vergoeding voor mijn spullen of vergoeding voor dat ik helemaal opnieuw moet beginnen. I

Bijna altijd prima!

Meerdere prima ervaringen, echter de laatste keer kwam onze bestelling niet de volgende dag … en ook niet de daaropvolgende dag binnen. Wij hebben de order i.v.m. afwezigheid geannuleerd en kregen toe bericht dat door een voorraadverschil de order niet was uitgevoerd. Kan gebeuren, echter een berichtje was wel zo correct geweest!

Uitstekende service

Altijd alles correct geleverd

Vertraagde levering niet gecommuniceerd

Moest er zelf steeds achteraan

Helaas

Dacht dat ik iets besteld had na voor de derde keer het online formulier ingevuld te hebben. Bleek de volgende dag dat de bestelling nooit heeft plaatsgevonden. Jammer.

Betrouwbaar

Goed en snel geleverd.

Goede, snelle levering en niet te duur

Mijn bestelling werd snel geleverd. Goed product en niet te duur

De bestelde producten zeer snel in huis

Ik bestel mijn producten hier al vele jaren en ben dan ook zeer tevreden over de producten en de snelle levering!

altijd perfect

net als altijd : dik voor mekaar alleen gaan jullie nu vragen elk artikel afzonderlijk te beoordelen werkelijk??

Great selection of products

Great selection of products and fast customer service and delivery.

kwaliteit, snelheid en beleving

Kwaliteit van spullen met een accepteerbare prijs. Veel keuze in de winkel. Snel geleverd, met mogelijkheid van contact tussen koper en vervoerder. Beleving in de winkel: uitleg over de materialen en tijdens het leveringsproces om op de hoogte te blijven

Prima, snel besteld, snel geleverd

Prima, snel besteld, snel geleverd

Een betrouwbaar bedrijf

Crop is een betrouwbaar bedrijf, wat gaat voor het beste resultaat. Vanuit mijn werk wijs ik vaak mensen door naar hen en ook zij zijn tevreden. Al jaren trouwens

Goede Producten

Wat ik heb besteld was er snel Werd goed op de hoogte gehouden Afbijtmiddel wat ik had besteld werkt heel goed

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.