Nette en snelle levering

Goede service en duidelijke mails

Goeie service

Goeie service..snelle verzending.. goed product

Duidelijke website en snelle levering

Uitgebreid assortiment, makkelijk besteld en geleverd.

Buitengewoon snelle en goede service

Altijd op tijd, snel geleverd, goedenkwaliteit en prim service! Ook telefonisch, via de app of mail altijd goed geholpen

Klantvriendelijk

Verzending was vertraagd door voorraadproblemen. Samen met klantenservice soortgelijke kleur gekozen die wel op voorraad was en een spuitbus extra gekregen voor ongemak!

Gewoon perfect

Goeie producten en snel geleverd

Correcte levering. Alles altijd correct ontvangen

Alles verloopt zeer correct! Enkel een extra korting is altijd welkom! de voorgaande bestellingen zijn altijd heel correct en snel verlopen

Snelle levering en goede producten met advies!

Snelle levering en goede producten.Voor hobbymensen zoals ik ook nog wat advies over hoe je de producten moet gebruiken en het aanbod is groot!

top service zelf voor kleine hoeveelheden

top quality

tevreden

Wat je besteld wordt geleverd. Goede informatie over en over de verwerking van de producten.

Ik had een 2x spuitbus 2k mat zwart besteld bij afhalen was er een twijfel welke ik moest hebben mat of ultra mat. Ik wilde 1 bus ruilen voor de ultra mat zodat ik zelf kon kiezen welke ik mooier vind. De ultra mat is een hand made product dus duurder maar kreeg hem zonder bijbetaling mee. Het is maar een kleinigheid maar gewoon top geregeld. Thx Crop

Kwaliteit, en snelle levering!

Breed assortiment, met kwalitatief goede producten fijne webshop.

Goede producten en snel geleverd

Zoals aangegeven op website geleverd. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Alles goed geregeld

Gewoon goed

Snelle levering, topservice en uitstekende kwaliteit – absoluut een aanrader!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij CROP. De website is overzichtelijk en het assortiment is enorm, waardoor ik precies vond wat ik nodig had. Ik bestelde vóór 20:00 uur en had mijn producten de volgende dag al in huis, perfect verpakt. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de informatie op de website is duidelijk en compleet. Ook de klantenservice reageert snel en geeft deskundig advies. Kortom: een betrouwbare webshop met professionele service. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Goed en prettig shoppen op de site

Snelle levering prima producten

2K primer en 2K kleurlak spuitbussen zijn perfect te gebruiken.

Goed product tegen juiste prijs en snel geleverd

snel geleverd goed verpakt.

Laat in de avond nog besteld, De volgende dag was het er al. Alles netjes verpakt, ondanks verschillende formaat bussen en blikken

Snelle levering en makkelijk bestellen. Netjes verpakt

Professionele spullen, goed vakkundig advies en snel geleverd

Ik ben goed geadviseerd, had spullen snel in huis, prijs was concurrerend en het aanbod ruim. Ik zou zeggen niet verder zoeken, bij CROP zit je goed.

geweldig

snel en professioneel

Correct

Altijd snelle levering, altijd correct

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.