Goed en snelle service

Parfait

Commande initialement bloquée suite à une erreur de transporteur. Après un simple message au service client, j’ai eu une réponse très rapide (moins de 30 minutes). Le colis a été renvoyé immédiatement et est arrivé en point relais en moins de 24 heures. Service après-vente très réactif, professionnel et efficace. Je recommande sans hésiter.

snelle bediening , en je kan er altijd om raad vragen , gewoon top.

ik heb een foam hydro2 wash & coat gekocht. Deze heb ik al gebruikt , dit produkt geeft een enorme glans op je auto en het water pareld er zo af . wat ik ook ondervond bij dit produkt is dat je de wagen gemakkelijker afdroogt . voor mij is het een top produkt.

Duidelijk zoals het moet

Heel correct en vlug.

Al enkele keren een bestelling gedaan en steeds heel vlug geleverd geweest. Alles is steeds correct en zoals beloofd. Ook de online chat is zeer handig en hulpvaardig. Ik bestel er zeker nog.

Eenvoudig bestellen en snelle levering!

Zoals andere keren bestellen is eenvoudig vooral omdat je kunt terug kijken op eerdere bestellingen dat maakt het heel makkelijk.

Heel snel geleverd en super verf

Was zeer snel geleverd en de spuitbussen waren super

Top bedrijf, en spullen

Voor de eerste keer bij jullie besteld, in 1 woord geweldig, doen wat jullie beloven, met alles

Goede producten snelle levering

Prima kwaliteit en levering zoals beloofd. Erg blij mee.

Altijd nette levering en service

Koop altijd mijn verf benodigdheden voor mijn auto hier. Goede service en snelle levering!

goede service

Ervaring goed , juiste product de volgende dag geleverd. Wat ik me afvraag als Detailer / ondernemer dat er geen korting verstrekt wordt iedereen betaald dezelfde prijs. Is daar geen mogelijkheid voor want dan maak ik veel meer gebruik van Crop.

Altijd goed

Ik koop vaker via crop en het is altijd goed voor elkaar

Komen afspraak na

Snelle en goede levering.

Via een kennis vernomen dat jullie goedkope en goede olie en een goede service hadden.

Duidelijke webshop. Goede omschrijving. Vlotte levering. Netjes verpakt.

Snelle levering en correcte prijs

Vlot verlopen en topproducten

Ruime keuze met de juiste uitleg. De producten van Crop zelf zijn topproducten, echt waar voor hun geld.

Goede prijs-/kwaliteit verhouding en snelle levering

goed spul.

Goede kwaliteit verf, schuurpapier, gereedschap en kennis

Alles altijd op tijd en keurig geleverd! Bij vragen, vlot geholpen

Goede service en snel advies

Ik dacht eerst de verkeerde spullen besteld te hebben en via whatsapp kreeg ik uiteindelijk het juiste advies om mijn klus te klaren

Vlot en goed

Vlot en goed

Goed spul

Snel geleverd. Goedkoop en goed

Perfecte service!

De bekende kwaliteit merken, maar ook het huismerk is heel fijn om mee te werken. Altijd vlot bezorgd. En als een kleur op maat toch sneller moet, regelen ze het ook!

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.