Top producten snel geleverd

Hele fijne producten voor een goede prijs en snel geleverd.. vooral de lakken en blanke lak 2k van crop merk zelf zijn fantastisch..

zeer goed en prettig bedrijf

Goede kwaliteit snelle levering

Had een kleine uitleg bij gekunt met hoe je het product moet gebruiken

Goed product

Moest wel even bellen waarom mijn bestelling blees staan bij het depot. Maar na mijn belletje de andere dag geleverd. Goed degelijk compressor en zeer stil. Zeer tevreden

Wederom, zoals gewoonlijk, snel geleverd en na test verf, tevrreden.

Je zit eigenlijk altijd goed met de p;roducten van CROP. Dit keer verf besteld van Zinsser Allcoat en prijs kwaliteit top. Snel drogende watergedragen verf voor buiten welke na 2 laghen (zonder schuren) een harde strakke dekking geeft.

Leveren zoals beloofd

Leveren zoals beloofd keurig op tijd keurig verpakt

Top product

Top producten en snelle levering

Snelle verzending, top producten

De producten van Crop zijn echt van topkwaliteit! Ik gebruik ze voor de restauratie van mijn oldtimer Spitfire en ben telkens weer onder de indruk van het resultaat. Alles werkt perfect en maakt het restaureren een stuk makkelijker. Daarnaast is de verzending enorm snel — vaak heb ik mijn bestelling al de volgende dag in huis. Absoluut een aanrader!”

Mijn bestelling netjes optijd geleverd.

Top product goede prijs, snelle levering

Top product goede prijs, snelle leveringA

Vlugge levering spuitbussen top, graag weer.

Uitstekend!

Snelle levering en prima producten.

Altijd heel correct

Mijn bestellingen zijn altijd gelwverd zoals beloofd Zelf als je met een vraag zit word je snel en vriendelijk geholpen . Echt een top bedrijf .

Duidelijke website, snelle levering, kortom....... Volgende keer weer CROP

Goeden en snelle service

Spullen snel geleverd en van degelijke kwaliteit

Uitstekende service en producten van hoge kwaliteit – vooral de verf is top!"

Mijn ervaring bij Crop Car Repair is zeer positief. De service is professioneel en de kwaliteit van de producten die ik daar koop, zoals de verf, is echt uitstekend. Ik ben zeer tevreden en kom graag terug!"

Vlot besteld en snel geleverd.

Overzichtelijke website, prima producten

Fantastische uitleg, producten en levering

De bestelde spuitbussen (2K en graffiti) waren snel en netjes geleverd. De filmpjes hoe te gebruiken zijn erg duidelijk. Topleverancier!

Uitstekend bedrijf en snelle levering

Razend snelle levering en niet duur

Prima levering.

Op tijd. Volgens toezegging. Helemaal 010.

Goed geregeld

Parfait

Tout était parfait Merci

Ik heb mijn bestelling geplaatst en verder geen problemen

Soms goed soms slecht

Voor het zwart maken van mijn velgen heb ik zwarte plasti dip in spuitbus besteld. Heeft uitstekend gewerkt en erg mooi geworden Daarnaast velgen afdek folie besteld maar daar kon ik niks mee. Bij lichtmetalen velgen is die folie er niet omheen te krijgen. Zeker niet als je banden en velgrand beschermer heeft. Ook het spuitpistool die op de spuitbus te klikken is kan niet gebruikt worden. Direct tijdens het spuiten loopt de verf langs de spuitbus. Conclusie. De plastidip is mooi spul maar de hulpmiddelen kunnen in de kliko.

Bestelde product bleek niet op voorraad, daar kwam ik achter na een email gestuurd te hebben. Levertijd volgens de hierop ontvangen email klopte vervolgens wel.

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.