Twee weken later mijn bestelling nog niet binnen

Zie boven

Goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

super

heb gekregen wat ik vroeg en op tijd geleverd zoals afgesproken

Fijne all in one webwinkel met concurrerende prijzen

CROP is een prettige webwinkel voor de autospuiter en -detailer. Het aanbod van producten is groot en de levering verloopt snel.

Prima geholpen na levering verkeerde kleur

Online spuitlak besteld , kleur kwam niet overeen met de kleur van de auto , langs geweest bij Crop en een nieuwe spuitbus gehad na het meten van de kleur van de auto

Duidelijk en op tijd

levering volgende dag zoals beloofd, goede prijs en ruime keuze

Alles gaat zoals het hoort!

Recentelijk weer wat spulletjes besteld (o.a. zgn. karamelschijf) en alles netjes en op tijd aangekomen. Als alle leveranciers het nu zo eens zouden doen......

Snelle levering, goede kwaliteit.

Ik gebruik voornamelijk de 2k spuitbussen en plamuur voor kleine metalen constructies en het bijwerken van gepoedercoate stukken. Voor deze toepassingen ben ik altijd al zeer tevreden geweest. Ook de levering hiervan gaat zeer snel. Ik mis enkel nog structuurlakken en eventueel in 2k maar ik weet niet of dit überhaupt kan in 2k. Op auto of algemeen carrosserie werk heb ik nog geen ervaring.

Kwaliteit product

Snelle levering mooi product voor die prijs velgenreiniger doet zijn werk ook goed

Topservice

Zelf de verkeerde postcode ingevoerd. Na retour alsnog kosteloos bezorgd.

Helemaal top!

Polijstmachine actie besteld, echt een goede deal en was snel binnen. Ziet er kwalitatief goed uit! Dus kunnen we mooi gaan poetsen.

Enorm goed product

Uitsekend!

Snelle levering, en kwalitatieve goede producten!!

Kwalitatief goede producten

Snelle service en goed advies

Gewoon goed.

Snelle levering, goed materiaal. Geen klachten. Heel tevreden.

super

niks op aan te merken

Super leuk dienst en zeker aanraden!

Het is een uitstekende dienst, die ik zeker kan aanraden!

Makkelijk bestellen en betalen, snel geleverd.

Zeer goed advies en snelle levering.

Zoals ik al zei, ik kreeg snel en goed advies. Bestelling werd vlug en goed geleverd.

Super snel geregeld

Zaterdagavond kleurcode doorgeven dinsdagmiddag al binnen. Super!!

Snelle service voor een kleine prijs.

Ik bestel regelmatig bij Crop, primers altijd acherp geprijst en unieke kleuren in het assortiment. Als hobby spuiter alles afwerken met 2k blanke lak en het resultaat is altijd verbluffend. Dank Crop voor de trouwe service

Rapidos y buenos productos

Tiene muy buenos productos y rápido envío y solución de problemas sin duda volveré a comprar con ellos

Snel, goed en goedkoop.

Snelle levering, juiste omschrijving en goede producten. De prijzen liggen ook goed. Plus ruim aanbod.

Uitstekende bezorging, service en website

Ik heb inmiddels twee keer spuitbussen verf besteld. En het kwam elke keer super snel binnen al bij de volgende dag, en de site is goed te overzien en makkelijk om te besturen. Dus echt top

Jullie top bedrijf

Senelie bezorgen beste kwaliteit

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.