Snel en professioneel

Meerdere keren besteld en altijd perfect in orde, en vooral super snel geleverd

slechte spuit bussen

te land schudden en druipt tijdens het spuiten en blijf water achtig daar aan tegen is de verf pot goed ik moet er nog hebben maar niet de spuitbussen ik heb er nog een niet meer gebruikt ik moet binnen kort auto verf hebben !!!!!!???? het kan gebeuren !!!

Ruim assortiment en een snelle levering.

Mijn schuur staat inmiddels vol met artikelen die ik bij CROP heb besteld. Dit vanwege de ruime keuze en een zeer snelle levering. Daarnaast is de service ook heel goed. Op vragen wordt er snel en duidelijk op gereageerd. Helemaal top!

Prima voldoet aan verwachtingen

Keurige verpakt en geleverd, 2 dagen later dan verwacht maar dat is denk ik meer te wijten aan de bezorgdienst

Kwaliteit materiaal voor goede prijs

Alles wat je nodig hebt staat op de site. Met telkens goede uitleg erbij. Indien er nog extra vragen zijn is er altijd iemand die snel passend antwoord geeft. Enkel de verzending kan nu al een paar keer sneller. Moet telkens info erover vragen en dan pas volgt de verzending. Kan toeval zijn.

Все приехало очень быстро 3 дня ждал все прекрасно, в дальнейшем планирую еще заказывать

Snelle leverancier van onder andere graffiti bussen

Ik heb inmiddels meerdere keren graffiti spuitbussen besteld bij CROP en mijn ervaringen zijn overwegend positief. Eén keer was er een vertraging vanwege geen voorraad, maar de klantenservice heeft dat vriendelijk en netjes opgepakt en goed opgelost. Verder zijn al mijn bestellingen zonder problemen verlopen: snelle levering en alles correct ontvangen. Zeker een betrouwbare shop wat mij betreft.

super winkel

koop niet veel maar alle maal prima kwaliteit. zeker de 2k op kleur code gemaakt spuit bussen super spul

Correcte service

Prima kwaliteit met een correcte leveringsservice

Goede klantenservice

M’n bestelling zou er na 2/3 dagen zijn maar dat is ongeveer 10 dagen geworden. Ze hebben wel goed meegedacht en service verleent. Snel contact ook.

(Zeer) tevreden .

Stom genoeg had ik het interieur kleur code nummer opgegeven Op Paas maandag om 09:25 uur !!! kreeg ik al een mail terug ! Het nummer was niet van de lak kleur die zij kenden , of ik het opnieuw wilde controleren ?! Heb ik gedaan en zag mijn fout . Op donderdag middag kreeg ik de zending binnen . Alles klopte , ook de kleur . Voor de zekerheid had ik op dinsdag nog even gebeld om te vragen of ze het zelf ook hadden gecorrigeerd . Ik werd heel netjes , vriendelijk en goed te woord gestaan . Natuurlijk had ik gehoopt dat de zending al dinsdag was vertrokken ( nee , eigenlijk had ik hem al een week voor mijn bestelling willen hebben , snap niet dat bedrijven dat niet weten haha ) !!! Ik snap die negatieve recensies niet ! Bel even en wees fatsoenlijk , dan wordt je ook netjes geholpen .

Top-producten aan concurrentiële prijzen, snel geleverd.

Goed werkt

alles ging snel en goed

Makkelijk, goede prijs en snel geleverd

Top! ;)

Snelle levering en mooie prijs

Prima afhandeling en verwerking

Bezorging: neg / product: mwah

Niet bezorgd binnen de gestelde termijn. Ik moest er achteraan voordat Crop (wat 'n naam!) in actie kwam.

Goede comunicatie en makkelijk te bestellen

Zeer goede ervaring, makkelijk bestellen en profesioneel gereedschap

Goede en snelle service. Goede kwaliteit

Snel geregeld

Ik had zes liter ook besteld Ik eerste instantie kreeg alleen 5 De andere liter werd nadat ik zelf gebeld had achteraf geregeld na een week M.a.w. het zou fijner geweest zijn als dat eerder was vermeld.

Snel en duidelijk

De bestelling kan snel gebeuren door de overzichtelijke en duidelijke website en de bestelling wordt snel geleverd, ook in Belgie! Dank !

Perfecte service

Goede duidelijke website met goede prijzen. Altijd goed geholpen bij vragen en de producten worden snel geleverd.

Vlotte levering autowax en coating van Soft99

De Soft99 wax en glascoating zijn makkelijk te verwerken en hebben een uitstekend eind resultaat.

Ik bestel graag detailing middelen via crop. Bezorging is snel en verpakking is goed.

Spullen altijd op voorraad en naar behoren bezorgd. Prijs ook marktconform. Product beschrijving en variatie in aanbod is waar CROP het op wint voor mij.

Erg tevreden, goede service.

Goede ervaringen met dit bedrijf. Mooie producten.

2k spuitbussen slechte kwaliteit

2k spuitbussen verf is goed maar de bijgeleverde nonkel sputtert en veranderd van breedte. Ja ik heb de bussen goed geschud en na het activeren van de 2de vloeistof ook goed geschud. 1 bus lekte aan de onderkant. En ze spoten niet met constante druk. Waardoor mijn werkstuk zo slecht is van kwaliteit. En mag weer over gedaan worden.

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.