Prijs /kwaliteit is goed

Prijs /kwaliteit is goed

Heel goede ervaringen

Hier bestel ik altijd de spullen die ik nodig heb altijd heel goede levering

Perfecte webshop

goede kwaliteit, uitstekende service en snelle levering. Beter kan niet! Mijn vast adres voor autopoets spullen

Prijzen zijn goed levering is snel bestel hier altijd mijn Castrol olie

Altijd goed en op tijd

Veel producten en leveringen zijn altijd goed en op tijd

Value for money!

Zeer uitgebreid assortiment, waar je als leek even niet meer weet waar je het zoeken moet. Dankzij de hulp van echte profs, hoeft de beste oplossing niet altijd de duurste te zijn. BEDANKT

Gewoon goed

Ben tevreden met de bestelling en ook een goede bezorging

Functioneert volgens een hoge norm.

Vlug, correct, goed.

Snel ..correct....betrouwbaar ..

Wat ik bestelde werd sneller gelevert dan gedacht ....

Ik had mijn bestelling vroeg in de avond geplaatst en kreeg mijn bestelling de volgende werkdag al binnen

In de avond besteld en had ze de volgende dag al binnen

Goed product met snelle service en adviezen.

Prettig winkelen met een groot assortiment aan verf en benodigheden.

Uitstekend, duidelijk! Snelle levertijd

Ik bestel al mijn producten voor de auto bij CROP! Goede en duidelijke website, vaak de goedkoopste. Snelle levertijd. Bij onvoorziene omstandigheden dan houden ze het lijntje kort en er isnaltijdniemand aanspreekbaar. Ik bestel altijd bij CROP!

Super tevreden met Crop – topkwaliteit en snelle service!

Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij Crop. Alles wat je nodig hebt kun je er vinden, wat het echt een fijne en complete plek maakt. Daarnaast verliep alles soepel en professioneel, en de kwaliteit heeft mijn verwachtingen overtroffen. De service was vriendelijk en snel, en er wordt goed met je meegedacht. Je merkt dat ze echt aandacht hebben voor detail en klanttevredenheid. Zeker een aanrader!

professionele kwaliteit

⭐⭐⭐⭐⭐ Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met CROP! De levering was uitzonderlijk snel en alles kwam perfect op tijd aan. De producten zijn 100% origineel en van professionele kwaliteit, wat meteen merkbaar is tijdens het gebruik.

Overzichtelijke site

Goede producten en snelle levering

Goede service en snel in huis

Vlotte bestelling en levering

Snelle levering goed product Aanrader

Geen ene klacht te melden

Nee gewoon soepel zoals het hoort

Aanbeveling

Goede service, klantvriendelijk en denken mee

Bestelling snel geleverd

Fijne service

Fijne die en een goed bedrijf die mee denkt in je keuzes en wat je wil uitvoeren voor het beste resultaat

Mijn eerste aankoop verliep zeer goed.

Ik kocht tot op het heden mijn autolakken altijd in Duitsland in maar zie nu dat ik hier bij Crop veel beter uit de voeten kan. mvg. Ronald

Snel bezorgd

Fijne zaak

Het is een top bedrijf je kunt alle kleuren bestellen

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.