Heel tevreden

Heel tevreden. Ik heb nu 3 keer iets besteld en steeds netjes bezorgd en bij verlating van een van de producten werd dat netjes gemeld en heb ik deze, ietsje later, ook zonder problemen ontvangen. Helemaal prima.

Al vaker spullen besteld. Altijd goed en op tijd.

Goed bedrijf.

De beste webwinkel voor alles in de auto techniek!

Uitstekende website, alles is heel overzichtelijk ingedeeld. Alles wat je nodig hebt is gemakkelijk te vinden. Kortom, helemaal top!

Snelle verzending

Ja ik vond het best snelle verzending, en echt 10/10 producten wat jullie verkopen

Service is top

Als je een mail stuurt krijg je gelijk welke dag van de week binnen 24u altijd antwoord. Levering zo rap als mogelijk, als ze dinsdag zeggen heb je het vaak maandag al. Materiaal van eigen merk is betaalbaar en goede kwaliteit (voor beginners of hobby gebruikers). Ik ben zeer tevreden, ik ben al 3 jaar klant en nog nooit problemen gehad. Doe zo voort!

Snel en makkelijk

Snelle zending en makkelijk bestellen

Zeer goede ervaring met CROP.

Bestellen bij CROP voelde een beetje alsof Deadpool zelf mijn pakket had geregeld. Snel. Efficiënt. Geen gedoe. De bestelling was in no-time geplaatst, de levering was snel en alles kwam perfect verpakt aan. Precies wat je wil als je bezig bent met een project waar details tellen. De producten zijn topkwaliteit en ideaal voor wie zijn wagen nét dat beetje extra wil geven. Kortom: snelle service, sterke producten en een webshop die weet wat autoliefhebbers nodig hebben. Deadpool zou zeggen: maximum effort.

Fijne zaak met uitstekende service en snelle verzending.

Uitgebreid assortiment en veel kwaliteitspul!

Alleen maar lof

Snelle levering en beste van beste producten

Goed product

Prima spullen voor een goede prijs

Snel geleverd, kwalitatief goed product

Top producten en mega snelle levering

Verf op kleurcode is perfect gemengd en super snel geleverd, ben vaste klant voor een reden:)

Mijn bestelling was snel geleverd. 1 artikel zat er niet bij, hierover gebeld. Stond op nalevering. Zou dan fijn zijn om dat te vermelden in de bon in bij de rest van de bestelling zat, dan had ik er niet achteraan hoeven bellen. Maar verder top!

top

service top

Lekker vlot, groot assortiment

Lekker vlot, groot assortiment, kleine prijsjes

Snelle en correcte lvering

Kwaliteit, snelle levering, normale prijzen

Als hobbymatige autodetailer bestel ik regelmatig producten bij CROP. De webshop biedt duidelijke omschrijvingen van de producten, inclusief wat ze wel en niet kunnen erg transparant en handig. Dankzij het ruime assortiment kon ik eenvoudig de juiste producten samenstellen. Besteld en de volgende dag al in huis. Topservice!

Fijn bedrijf om je verf en andere producten te kopen

Vertrouwd adres ik bestel er graag mijn producten..

Top assortiment, korte levertijden, goede prijs, super betrouwbaar !

Gewoon een superfijne zaak. Veel kennis van zaken, tips en oplossingen! Bestellen is zeer eenvoudig, korte levertijden en goede concurrerende prijzen. Gewoon zoals t moet zijn, maar dat is in 2026 bijzonder. Ga zo door!

Geweldig!

Simpelweg de beste leverancier voor alles wat je nodig hebt! Super makkelijke en eenvoudige website, snelle levering en top kwaliteit!

Veel keuze, snelle service

Snel contact, snelle levering.

Makkelijk

Ben bezig met de restauratie van een oldtimer. Alles wat ik me kan bedenken word geleverd door CROP. Buitenom dat ze het kunnen leveren, word het je heel makkelijk gemaakt door de opzet van de website. Alle informatie van zowel het product als ook het eventuele gereedschap wat je nodig hebt. Dus als je echt voor gemak wilt gaan met alle producten die je nodig hebt voor welk project dan ook, bestel bij CROP. Zeer snelle levering van super producten.

Great website layout, searching and ordering process is easy

Cannot recommend enough, lots of products, website is very easy to navigate, 10/10

Prima kleine polijstmachine

De 75 mm Crop polijstmachine lijkt mij na kort gebruik prima voor mijn doel.

Gewoonweg Toppie!!

Heldere en duidelijke website waar je alles kan bestellen wat je nodig heb, ook producten die je ergens anders niet tot bijna niet kan vinden. Na bestellen duidelijke leveringsinformatie en track and trace gegevens ontvangen en snelle bezorging. Alles met normale prijzen wat ook belangrijk is. Al met al bij al mijn bestellingen gewoonweg een top ervaring gehad. Ga zo door CROP

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.