Zeer tevreden over de producten en afhandeling van mijn bestelling.

De bestelde producten werden al na een dag geleverd en voldoen perfect aan mijn behoefte. Prima producten en service. Een aanrader.

Crop is top!

Altijd correct! En veel keuze

Zeer hoed

Had wat technisch advies nodig voor mijn order. Keurig geregeld bij Crop.

snel betrouwbaar

prima shop. snel betrouwbaar

hartstikke goed

het is altijd goed en betrouwbaar!

Verf

İk koop meeste schilderproduct goed service en kwaliteit

super

zeer correcte en snelle service

Goede prijs. Snelle levering.

Ook retourneren zonder veel problemen.

Great products

Fast delivery and amazing prices!!

Heel goeie verf!

Prima service. Heet goed product.

zeer goede service

zeer goede service was wat vergeten bij mijn bestelling, met crop gebelt en werdt mijn vergeten product nog netjes bij mijn besteling gevoegt zodat ik daar geen verzendkosten over hoefde te betalen dus top service

Prima producten, prijs en service!!!!

Zeer prettig. Altijd prima geholpen over de app. Ben zeer tevreden.

Mijn bestelling geplaatst en de dag erna geleverd! Alles was in orde van begin tot einde! Zeker een aanrader

Gemkkelijk

Ik kreeg technische hulp via chat en mijn bestelling werdd aangepast

Mijn bestelling was supersnel binnen helemaal top

Crop was de goedkoopste voor de olie die ik nodig had. s'middags besteld en werd de volgende dag geleverd. Track & trace werkte prima.

Kwaliteitsmaterialen, snelle levering

Al diverse producten aangeschaft. Altijd snelle levering en goede kwaliteit.

Doen wat ze zeggen

Paar keer wat spuitbussen gekocht en wat non-paint spullen. Altijd van (dezelfde) kleur en kwaliteit. Ben er zeer tevreden over.

Fijn advies gekregen

Via de Chatfunctie had ik een vraag gesteld. Die werd bij prima en naar tevredenheid beantwoord. Ik merk wel dat ze het druk hebben door kort en bondig te reageren. Maar het mooie van die chat was dat ik het later nog eens kon bekijken in mijn mail, via links naar de besproken producten. Dat was voor mij heel fijn om er nog eens op na te komen en op een goed moment de juiste keuze te maken. Ik ben een leek op het gebied van plaatbehandelingen etc. maar nu kon goede producten kiezen en prijstechnisch gunstigere keuzes maken.

Snel en goed in levering en producten

Als ik informatie vraag is antwoord snel en kundig en bij bestelling loopt dit altijd soepel en snel. Als iets goed loopt lijkt zoiets altijd de normaalste zaak.

Goed advies en snel bezorgd

Via de chat heb ik uitstekend advies gekregen, zodat ik precies wist, wat ik in mijn situatie nodig had. De bestelling ging goed en makkelijk, net zoals de levering.

geweldig

producten, materiaal. alles correct, goed verpakt. en op tijd geleverd zonder compromissen

Snelle levering precies zoals beloofd.

Geleverde materialen precies zoals omschreven.

Snelle levering.

Nog beter als verwacht

Blanke lak besteld, prima dekking, ook vondt ik de spuitmond goed uitvloeien.

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.