Delta schuurmachine

Zeer goed product en snelle levering.

Ik krijg kapotte extractie kapot binnen

Ik kreeg mijn pakket binnen en hij lekt en hij was kapot binnen ik moet nog heel lang wachten omdat hij niet op voorraad is en ik had veel klanten en die konden nu niet door gaan en moet nog voor onbepaalde tijd wachten

no nonsens

Goed beschreven ivm gebruiken.

Super bedrijf

Ze leveren goede producten. En goede kwaliteit. Ook de spuitbussen op kleur. Zeen zeer goed.ik heb zelf in de autoschade gewerkt. En ik koop nu bij alles bij crop

Snel geleverd, ruime voorraad keuze, keurig netjes verpakt.

Goede snelle service

Hebben alles onder controle ook de service als dat nodig is

Via chat gevraagd om advies en ik werd direct teruggebeld!

Deskundig advies gekregen nadat ik er via chat om had gevraagd. Bedankt!!

Vertraging goed afgehandeld.

Er was een vertraging door onderhoud van de mengmachine maar dit is erg goed afgehandeld via whatdapp

Fantastisch!

Heel erg veel aanbod, extreem snelle levering en allemaal top producten van hoge kwaliteit voor auto detailing!

Makkelijk om te bestellen op dr site Supersnel geleverd, dat is top !!!

Goed bedrijf

Goede producten en snelle levering

makkelijk te bestellen maar kapot flesje gearriveerd in mega verpakking

soort tip-ex flesje in een doos waar je 2 dozen tissues in kunt doen met slechts 2 opblaasbeschermings kussentjes. flesje tijdens transport kapot gegaan

Mijn bestelling was defect geleverd maar prima opgelost door Crop!

Als het mis loopt met een (zeer kleine) bestelling kun je pas echt zien met wat voor een leverancier je van doen hebt. Crop is zo'n goed werkende en snel van reactie werkende leverancier....gewoon perfect!

Fijne webshop!

Bestel graag materialen bij Crop!

CROP doet wat het belooft

Premium producten gemakkelijk en betrouwbaar online bestellen, de volgende dag geleverd. Zeer aangenaam gevoel aan overgehouden!

Snelle levering, goede producten. Met een artikel was wat mis, snel en netjes opgelost.

Fijne producten en service

Goed geadviseerd en fijne producten. Alleen jammer dat ik geen bericht ontving toen mijn levering in vertraagd was door een storing in het magazijn.

zeer goed

snelle levering goede adviese

Topzaak

Bestelling weer binnen 1 dag mogen ontvangen zoals eerder ook het geval was. Top service en snelle reactie bij evt vragen.

CROP maakt zijn belofte waar

Ik had niet eerder besteld bij CROP, de producten werden snel geleverd en was keurig verpakt. Ben overigens niet meer uw doelgroep want ik ben 76, ik klus nog graag op de boerderij en zodoende had ik teer nodig om de schepenschuur te onderhouden.

Duidelijke website

Prima website alles goed te vinden en extreem snelle levering. Ga hier zeker vaker bestellen.

Topservice!

Hebben een enorm assortiment en snel geleverd!

Het bestelgemak en tot 12 uur 's nachts bestellen is gewoon top als je spullen snel nodig hebt.

Veel keuze en goede beschrijvingen erbij dus ook voor een amateur die zelf een project wil doen is het een verademing om hier te winkelen. De snelle verzending is ook helemaal super.

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.