Geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Vlotte levering en goede kwaliteits producten

Prima service juiste product en zeer goede kwaliteit voor een goede prijs

Ik ervaar altijd een snelle levertijd de volgende dag in huis.

Bestelling snel geleverd, en ook de spuitbus die nageleverd moest worden werd nog snel geleverd

Verbazingwekkend

Het product en de kwaliteit komen overeen met het niveau.

Ik heb vlot mijn artikel op de overzichtelijke website gevonden. De levering gebeurde binnen de afgesproken termijn!!

Snel, goede communicatie, netjes en goede kwaliteit.

Ik bestel geregeld producten bij Crop en het gaat altijd goed. Lekker snel en netjes verzonden. De spullen van Crop gebruik ik privé maar ook zakelijk. Altijd top kwaliteit.

Makkelijk en snel

Makkelijke site en zeer snelle levering.

Online besteld en dag nadien al ontvangen

goed dekkende autolak in de juiste kleur

wat wil je nog meer ;-) deze keer duurde het even voordat er werd geleverd maar dat was na een informatieverzoek snel opgelost

goede producten snel geleverd

mooi assortiment en snelle levering.

Erg goed

Mooie lak, zelfs de 1k lak vloeit erg mooi, met de eerste laag schok ik even want het trok sinaasappel op maar na een paar seconde vloeide het erg mooi in elkaar daarna de 2k hoogglans erover, dit was echt fantastisch, 3 lagen en ontzettend strak, tank van m'n motor ziet er weer als nieuw uit. Top kwaliteit

Top levering snel en correct.

Top levering snel en correct. Zal er zeker nog eens kopen.

Gewoon TOP.

Zeer goede prijs kwaliteit, en snelle afhandeling.

Kwaliteit

Altijd kwalitatieve producten aan een scherpe prijs en de levering en service is ook altijd top

Al vaker wat gekocht . Goede producten, goeie prijzen Toto de volgende

Een prima levering door Crop

Met veel informatie op de site is het makkelijk kiezen en bestellen. En de kwaliteit is prima.

Ik koop al langere tijd bij Crop en ben erg tevreden. Bestellingen worden snel verzonden en als er een keer iets is, wordt het ook echt goed opgepakt. Ongeveer twee weken geleden heb ik een poetsmachine besteld, de Liquid Elements T4200. Inmiddels heb ik de machine twee keer gebruikt en ik ben er zeer tevreden over. Hij doet precies wat hij moet doen.

Professionele producten en snelle levering

Zeer goede producten (ook huismerk). Gemakkelijk om de producten te vinden, duidelijke omschrijving. Eenvoudige checkout en betaling. Zeer snelle levering. Top ervaring.

Goed geholpen en accurate levering!!

Ben prima geholpen en de levering was snel in huis!!

Uitstekend bedrijf

Heb Paar keer contact gehad en echt zeer goed geholpen en te woord gestaan. Heel vriendelijk personeel.

Prima service.

Bestelling was keurig verpakt,en bezorging zoals afgesproken. Bestelling was ook scherp geprijst .

Goede kwaliteit en snelle levering

Super snelle levering en goede kwaliteit spuitbussen! Ook hebben ze een groot assortiment om uit te kiezen!

zeer tevreden

top erg tevreden aanbevelen

Topservice!

Niet ***len maar poetsen, past het best bij Crop!

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.