Dik ok

Super bedrijf

Super goed geholpen

Zelfs in weekeinde reactie toen levering fout dreigde te gaan. Goed opgelost. Bij vragen achteraf snel goed reactie gekregen. Top en zo hoort het.

Heel snelle service!

Heel snelle service!

Goed ,

Netjes verpakt en geleverd, tussentijds geen communicatie, ( tussen bestelling en levering) dit kan nog verbeteren verder oké.

Super spul

Doet wat het moet doen

Prima producten en service.

Snelle levering en prima producten.

Heel content

Goed materiaal en snel geleverd. Ben heel te vrede.

top

makkelijk,en probleemloos.

overzichtelijk aanbod ,..super snel bezorgd,..en een goede prijs

Fijne goede producten

Snelle antwoorden via de mail als er problemen zijn. Goede producten en goede omschrijvingen op de site hoe je iets kan doen.

Top services

Online besteld naar CROP balie medewerkers top jongens en een hele mooie zaak

Product altijd zoals omschreven top

Ze zijn accuraat, behulpzaam én ze leveren kwaliteit!

Ook bij detailvragen blijven zij je geduldig verder helpen. Toplui!!

On time, great packaging

Very satisfied, the order arrived on time on the designated delivery point. Since I order a paint primer, I was worried about the packaging and whether it would spill all over the box, but it ended up being tucked with airbags. The price of the product was the best in the market at the time, also. Definitely reccomend the platform.

Uitstekend!

Snel gevonden wat ik zocht, correcte prijs en levering! Zeer tevreden!

Wil je goede lak erop, dan naar CROP!

Goede kwaliteit, korte levertijd, nette prijs!

Prima producten

Prima producten en vandaag besteld morgen geleverd en dat gaat nog steeds heel goed. Verder had ik wat advies nodig en die kreeg ik al vrij snel en duidelijk. Topper zijn het mat mijn ervaringen.. Aanrader

Duidelijke website, top kwaliteit producten

Ik bestel al lang bij CROP, altijd goede producten, duidelijke omschrijving op de website en goede klantenservice bij vragen over een product of advies.

Overzichtelijke site. Snelle levering. Goede producten

Zeer tevreden met de bestelling. Volgende keer zeker weer hier bestellen.

2 spuitbussen verf waren niet goed gemaakt. volgende werkdag had ik nieuwe op de stoep liggen. Top service

super bedrijf

fijn om zaken mee te doen ,snelle levering

altijd keurig op tijd!

altijd keurig op tijd en snel geleverd

Verf benodigdheden besteld, overzichtelijke site, snelle levering.

Super service

Prijs kwaliteit is goed

Altijd correct

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.