Uiterst tevrede

+Ruime keuze +Redelijke prijzen +Goed verpakt -levering naar belgie mag je een dagje extra rekenen +Lak op maat en 2k clear geen extra wachtijd

Vaste adres voor auto detailing spullen

Scherpe prijzen en een ruim aanbod van alles wat een liefhebber maar kan wensen op het gebied van auto detailing.

Peima

Goede telefonische hulp bij omruilen product , heel tevreden .

Altijd de correcte bestelling en snel bezorgd!!

Duidelijke overzichtelijke webshop, Veel informatie en uitleg, Snelle nette levering En het belangrijkste?! Prima spullen, fijn om mee te werken!

Excellent!

I am very satisfied with the product I ordered. Fast shipping. I will definitely order again in the future.

Goede prijzen, site en levering

Heel toegankelijke site, goede prijzen en snelle levering.

goede producten en goede service

Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Goede kwaliteit producten en binnen no-time geleverd in een deugdelijke verpakking

Snelle levering en goede prijzen

Product werd zeer snel geleverd zoals op de site vermeld staat. Ondanks black Friday werd dit ook waar gemaakt. En de prijzen zijn ook nog een goed. Ga zo door.

Snel geleverd, perfecte spray

Doet wat het belooft en tegen redelijke prijs

Uitstekend!

Via de website besteld, snel geleverd, zeer goede kwaliteit!

Goede advisering, kennis van de materie

Goed advies op meerdere punten, terwijl de producten toch scherp geprijsd zijn

makkelijk en snel besteld

Ik heb lak gekocht voor onze Renault R4 uit 1978. Met het juiste kleurnummer kregen we precies de kleur die we wilde hebben. Het bestellen gaat makkelijk en er wordt snel geleverd. Dus wij zijn erg tevreden.

Goed advies

Heb mijn auto kunnen herstellen alsof het een vakman gedaan heeft

Top producten snel geleverd

Hele fijne producten voor een goede prijs en snel geleverd.. vooral de lakken en blanke lak 2k van crop merk zelf zijn fantastisch..

zeer goed en prettig bedrijf

Goede kwaliteit snelle levering

Had een kleine uitleg bij gekunt met hoe je het product moet gebruiken

Goed product

Moest wel even bellen waarom mijn bestelling blees staan bij het depot. Maar na mijn belletje de andere dag geleverd. Goed degelijk compressor en zeer stil. Zeer tevreden

Wederom, zoals gewoonlijk, snel geleverd en na test verf, tevrreden.

Je zit eigenlijk altijd goed met de p;roducten van CROP. Dit keer verf besteld van Zinsser Allcoat en prijs kwaliteit top. Snel drogende watergedragen verf voor buiten welke na 2 laghen (zonder schuren) een harde strakke dekking geeft.

Leveren zoals beloofd

Leveren zoals beloofd keurig op tijd keurig verpakt

Top product

Top producten en snelle levering

Snelle verzending, top producten

De producten van Crop zijn echt van topkwaliteit! Ik gebruik ze voor de restauratie van mijn oldtimer Spitfire en ben telkens weer onder de indruk van het resultaat. Alles werkt perfect en maakt het restaureren een stuk makkelijker. Daarnaast is de verzending enorm snel — vaak heb ik mijn bestelling al de volgende dag in huis. Absoluut een aanrader!”

Mijn bestelling netjes optijd geleverd.

Top product goede prijs, snelle levering

Top product goede prijs, snelle leveringA

Vlugge levering spuitbussen top, graag weer.

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.