Altijd vlot en mooie prijzen!

Zoals eerder gezegd, topbedrijf altijd vlot en mooie prijzen!

Netjes geholpen

Fijn gevoel

Beste plek voor detailing producten

Ik ben een amateur autodetailer. Ik hou er gewoon van om mijn auto schoon te maken; ik vind het therapeutisch en een moment van rust. In de loop der jaren heb ik veel (en ik bedoel echt veel!) verschillende producten gekocht, en CROP is altijd mijn vaste keuze geweest. Simpelweg vanwege het ruime assortiment, de scherpe prijzen en de snelle levering. Ik heb nooit problemen gehad en de productbeschrijvingen zijn goed opgesteld. Bedankt CROP!

Fijn bedrijf

Product was uitverkocht kreeg een mailtje toen het weer op voorraad was

prima,vlotte en correcte levering

zie boven

Dé plek voor specifieke onderdelen en slimme extra’s!

"Ik was op zoek naar de Total Elf Tranself NFX 75w80 versnellingsbakolie. Deze is online lastig te vinden, maar voor mijn auto luistert dit nauw en CROP had het gewoon op voorraad. Wat mijn ervaring echt top maakte: De lakstift op maat voor mijn Renault (kleurcode 727) was ook een schot in de roos en matcht perfect. Een slimme tip voor andere klussers: door de voordelige 4-delige trechterset toe te voegen, kreeg ik direct gratis verzending en ik heb de trechters inmiddels al twee keer met succes gebruikt. Ondanks het maatwerk was de levering de volgende dag! CROP maakt de slogan echt waar, want hier koop je niet alleen spullen, maar creëer je echt resultaat! Een absolute aanrader voor de serieuze klusser!

Snel en overzichtelijk en duidelijke beschrijving van de producten er bij

Al diverse malen verf en toebehoren besteld

Al diverse bestemmingen gedaan bij Crop, en altijd goede kwalitatief producten en zeer snel verzonden.

Süper

Memnun kaldım siparişlerim hızlı teslimat edildi

Klantenservice verdient respect

Ik heb recent een bestelling geplaatst bij CROP en eerlijk gezegd was mijn eerste ervaring niet meteen positief. De levering liep volledig mis via PostNL: pakket stond als “afgeleverd”, maar was nergens te vinden. Dit was behoorlijk frustrerend, zeker omdat het om een dure aankoop ging (Bigboi stofzuiger). Wat ik wel enorm wil benadrukken, is de klantenservice van CROP. Na contact hebben ze mijn situatie serieus genomen en zonder discussie een nieuwe stofzuiger opgestuurd. De dag nadien was alles opnieuw onderweg en uiteindelijk correct geleverd. Dus ja, de levering zelf was een slechte ervaring, maar de manier waarop CROP dit heeft opgelost verdient echt respect. Conclusie: • Levering via PostNL: veel misverstanden qua levering • Klantenservice CROP: top en correct • Probleemoplossing: snel en professioneel Ik bestel hier zeker opnieuw, puur omwille van de service.

snel en goede kwalitijdt

ik heb voor 5 uur besteld en binne 16 uur was het binnen. Ik gebruik crop al jaren en mijn nieuw project gaat zowiso deze lak bebruiken dikke 5 sterren

Top!!!

Elke keer dat ik een bestelling plaatst word deze asap geleverd en mooi verpakt!

Snelle levering, ruim assortiment

Snelle levering en heel veel product keuze en scherp geprijsd.

Top !

Ik had wat vragen, super snel antwoord, besteld, volgende dag in huis.. precies wat ik besteld had, jullie zijn toppers !!

Super snelle levering!!

Prima 2k ultra matte verf besteld, prachtig resultaat!! Spuitbus spuit erg goed.

Goede service top pruducten

Super snelle service producten van hoge kwaliteit. Al met al gewoon top

Toppers in Europa kwaliteit reuze assortiment uitstekende prijs onklopbaar

Top service , vlugge levering,kwaliteit.

Duidelijke en overzichtelijk

Goed geholpen zoals je mag verwachten in een goede winkel

Altijd goed!

Fantastische verf en fijne klantenservice!

Top sevice

snelle levering en prima kwaliteit

Spullen binnen 1 dag geleverd, voor de helft van de prijzen van andere gerenomeerde leveranciers.

snelle levering en top kwaliteit

‘s avonds besteld dag erna ontvangen, producten leveren goed resultaat

Prima service en altijd snel in huis!

Snelle levering goed product

Mooie krijt erf, snel geleverd en goed verpakt. E-Mails om je op de hoogte te houden van de levering.

Fantastisch ervaring

Gekeken op de website of alles in stok was. Het stond dat het in stock was. Dus ik heb besteld. Op de website stond ook vandaag besteld morgen in huis. Ik dacht perfect dan verlies ik geen tijd met mijn werk en kan ik gewoon door doen. Uiteindelijk bleek er 1 product niet in stok te zijn. Dus heb ik naar de klantendienst een Whatsappje gestuurd. De persoon was heel vriendelijk ik ben heel snel geholpen. En de dag nadien kon ik drekt weer verder doen met wat ik bezig was. Nog nooit zo een goede klantendienst gehad. Oprecht echt fantastisch!

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.