Laden reviews...
3.701 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle leveringen en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het aanbod is breed en duidelijk, en de communicatie verloopt vlot. De algehele ervaring is positief en leidt tot herhaalaankopen.
ik had in het begin een probleem met de verzending en crop heeft heel vlot een professioneel gehandeld en het probleem ook verholpen kwaliteit van de erf en producten is zeker niets over te zeggen deze is zuiver en top
Jelle peeters
Haasdonk
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Alle producten waren netjes verpakt, compleet en precies zoals beschreven. De levering was snel en alles kwam onbeschadigd aan. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de prijzen zijn eerlijk. Het assortiment is groot en ook professionele producten zijn direct beschikbaar. Dit was mijn eerste bestelling bij CROP, maar zeker niet de laatste. Ik kan deze webshop zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve autoherstel en lakproducten.
Zivojin
Jonjin
Ik had een stuur van een Honda motorfiets gezandstraald en gespoten met de Crop 2K Epoxy Primer, daarna gespoten met een zilver spuitbus die ik nog had staan en afgelakt met de Crop 2K clear lak. Het kleurverschil bleek veel te groot en Crop kon een spuitbus maken op kleur (wat ik toen spijtig genoeg nog niet wist) dus ja ik wou het goed hebben dus effe terug zandstralen....sloeg dat effe tegen... na 1 uur geprobeerd te hebben het opgegeven en naar een professioneel zandstraalbedrijf moeten brengen omdat de primer bijna niet wou lossen... Dit laat zien hoe sterk het product is !!! Uiteindelijk terug gespoten met hun op kleur gemaakte spuitbus en het resultaat is verbluffend ook al is het met een spuitbus gespoten.
Peter
Berlaar
een goed bedrijf en hulpvaardige mensen op vragen krijg je goed en gedegen antwoord en meestal snel dus top
Paula
Enkhuizen
De producten kon ik snel op hun site vinden en werden snel en correct geleverd!
Jan
Langbroek
Fijne winkel, vriendelijk personeel, vaak veel op voorraad. Maar het is wel duurder dan de andere supermarkten.
Regina De Vos
Lemelerveld
Snel, goede prijs en goed verpakt
Beveelt niet aan
Jaap
Hoorn
Snel vriendelijk.
Henny
Maaseik
Alles in goede orde ontvangen
Simon
Emmen
Bestelling was volgende dag al in huis. Er scheelde iets met mijn schuurpapier, Ik heb het gemeld. ik kreeg per direct antwoord en het is heel netjes opgelost zonder moeilijk te doen.
Dylario
Genk
Snelle levering en goed verpakt. Zal zeker weer opnieuw bestellen als ik er weer nodig heb . Top
Toon
Wanroij
Super smooth and intuitive purchase. Delivery time, very fast.
Jorge Couto
Portugal
goed bij uitvoering
joseph hertogen
Riemst
prima producten met duidelijke uitleg, goede service
H C
Zaamslag
Na een niet onvangen mail en een misverstand toch heel snel en duidelijk geholpen. Zeker een aanrader, en de producten zijn altijd van top kwaliteit.
Mine
Riemst
Goede prijs en snelle levering
Dirk
Deurne
super bedrijf snelle levering gewoon weg top
ronald
helmond
Zeer snelle service en kwaliteits materiaal
willy van bouwel
Geel
Veel goeie merken met duidelijke omschrijving over gebruik.
maurice
Heerhugowaard
Ik werd snel en goed geholpen, direct een reactie wanneer ik een vraag stelde. Er ontbrak een artikel, en dat werd heel snel nagezonden. Vriendelijk, correct, snel en goed!
hanneke
apeldoorn
Was niet 100% zeker welke soort lak en vernis ik zou gebruiken voor een projectje. Na het lezen van de info bij bepaalde producten was alles duidelijker. Besteld en kan nu al zeggen dat resultaat mijn verwachtingen inlost.
Olle Eemans
Oedelem
Heel krachtig en voelt degelijk aan. 2 snelheden en een lange snoer en 3 opzetstukken. Wat dat betreft is het een geweldig apparaat en prijstechnisch ook in orde. Was na online bestelling snel in huis. Het enige wat ik wat minder vind is dat het zeker op de 2de stand behoorlijk wat geluid produceert en daar ben ik normaal gesproken niet zo flauw in maar gehoorbescherming is geen overbodige luxe daarom 1 ster minder
R
Middelbeers
alle kwetsbare delen gedaan van mijn off grid camper met een geel rolletje van 3 euro praxism koop er ong 2 per liter, de rolletjes gaan kapot door de hardheid van de raptor coating heeeeel mooi keihard resultaat
willem van Schaik
Heemskerk
Alles verloopt super! Service, levering... een aanrader!
Dominik Vanden Berghe
Tielt
Maiko
Hilversum
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.
Singerstraat 4
2652 XC Berkel en Rodenrijs