Prima service.

Had bestelling geplaatst, maar had het zelf fout gedaan, werd via mail door het bedrijf keurig opgelost. Na bestelling snel bezorgd. Ga zekers weer bestellen

Prima en snel

Prima, snel en scherpe prijsstelling

Na goede ervaringen, nu teleurgesteld

Na zeer goede ervaringen met 2K lak, ben ik nu teleurgesteld. Bestelde lak voor onder de motorkap van BMW kleur 354. Kleur komt enigzins overeen maar de metallic deeltjes ontbreken.

snel en goed zoals altijd!

makkelijke website, overzichtelijk en ruim aanbod. ook achteeraf betalen vind ik een groot pluspunt!

Top geregeld

Bestelling geplaatst, 2 dingen vergeten toe te voegen. Mailtje gestuurd op zaterdagavond en meteen reactie. De bestelling kwam uiteindelijk compleet en snel.

Goede en snelle service

Ik had eerst met de klanten service geappt. Omdat ik wat info wilde . Kreeg duidelijke informatie en tips. Daarna besteld. En snel verzenden.

Prima service!

Na contact met Crop is mijn bestelling vertraagd afgeleverd op een mijn passend moment. Dank voor de prima service!

Ok

Everything was ok. Fast delivery

prima bedrijf die zorgtdraag voor een snelle levering.

Uitstekend product,en uitsteken advies. Mijn gekozen verf kleur was exact zoals de originele kleur. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Wij zijnsupertevreden met onze garage

Lang gewacht terwijl ik op voorhand had besteld en betaald

Ik had een spuitbus autolak besteld en betaald op donderdag. Op maandag zelf afgehaald na bericht te hebben ontvangen dat deze klaar stond. Aan de balie heb ik vervolgens nog 15 min staan wachten tot de spuitbus klaargemaakt was. Als er is betaald kan je de spuitbus toch gewoon klaarzetten voor afhalen en niet ter plekke gaan klaarmaken. Zonde van mijn tijd.

Prima ervaring, het juiste product binnen korte tijd na bestelling op locatie kunnen afhalen.

Zie boven.

Gewoon goed zonder poespas

Duidelijk en snelle levering

Professionele en snelle afhandeling

Precies de goede kleur lak geleverd en nog snel ook.

Snel bezorgd

Alleen maar goede ervaringen met CROP

Klantenservice is goed bereikbaar en hebben kennis van zaken. Kan het iedereen aanraden.

Snelle levering en reactie bij vragen

Komen hun afspraak nav: voor 22:00 besteld morgen in huis. Vinden het niet erg als je vragen hebt over producten of levering.

Zolang jullie zeggen wat Jullie gaan doen en doen wat Jullie gezegd hebben , krijgen jullie van mij een goede beoordeling

Rupes schuurmachine gekocht

Mooi bedrijf, correcte en snelle levering en voor een goede prijs

Uitstekende service, top producten

Ik heb inmiddels vaak besteld bij CROP. Je krijgt kwalitatief goede spullen. De service is ook heel goed. Zelfs via whatsapp heel behulpzaam. Ben ook een aantal keren langs geweest om spullen te halen. Als je vooraf online besteld kun je ze daarna ophalen.

Goed is goed

Goeie producten voor een redelijke prijs

Goed product

Goede website, snelle levering en top artikelen

Fijn bedrijf.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ben erg tevreden.

Doet wat het belooft

Ik was blij verrast dat de polijst pasta zowel handmatig als machinaal hele goede resultaten geeft

Snel met goede communicatie

Snel met goede communicatie

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.