krasjes en lakschade snel hersteld

eenvoudig en duidelijke site noteer vooraf auto-kleur code en bestellen

klantenservice in orde

Levering met plussen en minnen. Maar na contact met de klantenservice werden de minnen opgelost. Blijven alleen de plussen over.

Prijzen zijn oké

Goed: concurrerende prijzen, website is prima, gratis verzending boven de 50 euro, netjes verpakt, kortingsactie. Minder goed: ondanks belofte van voor 22:00 besteld morgen in huis, werd mijn bestelling om 21:40 niet dezelfde avond/nacht meegegeven aan PostNL maar pas een dag later. Overmorgen in huis ipv morgen zoals geadverteerd dus. Als je voor ogen hebt om een bepaalde dag de spullen te hebben voor een klus kan je er dus niet van op aan. Het was mijn eerste bestelling, dan helpt zo'n ervaring niet, dan kijk je de volgende keer wellicht elders waar ze de claim wel kunnen waarmaken. Als je geen haast hebt en de prijs is aantrekkelijk genoeg dan kan de overweging anders zijn. Bij het afrekenen bleek je bij betaling met Mastercard (creditcard) een extra toeslag te moeten betalen (bij Ideal niet). Dat is al een tijdje wettelijk niet toegestaan dus dat moet men aanpassen.

Snelle en correcte zending

Altijd correct

Goede epoxy primer

Snel geleverd. (Niet de volgende dag, maar 1 dag later) De epoxy primer werkt fijn. Duidelijke omschrijving erbij. Alleen het spuitdopje raakte op een gegeven moment verstopt, ondanks dat ik hem steeds ondersteboven leegspoot, maar gelukkig had ik er nog 1 liggen die op de spuitbus paste dus kon evengoed verder. Heel tevreden met het resultaat

Snel het beste schuurpapier

Ik gebruik voor mijn houtdraaicursussen graag het schuurpapier van SIA. De 1960 in 70 mm breed heb ik gekozen. Dit is mooi stevig schuurpapier dat lang scherp blijft. Het werkt prima in combinatie met het houtdraaien. Echt een aanrader. De service van CROP is prima. Snel bezorgd en goed verpakt. Tevens waren de verzendkosten goed te doen.

Matig

Producten waren gelukkig in orde. Alleen alles was in de doos gegooid zonder verpakking of wat dan ook.

Gewoon goed

Goede service en goede kwaliteit

mooie site

Beste, wel oppassen als er beschreven staat.... Besteld voor 10u de dag erop geleverd. Heb ik nog niet meegemaakt. Mvg, Tom Feryn

Dikke prima

Gewoon zoals her hoort. Snelle verzending. Krijgt netjes bevestiging van verzending etc. Product was zoals verwacht, goed. Goede website. Ik ven tevreden over dit bedrijf.

Zeer slecht

Helaas heb ik nog STEEDS niks ontvangen , maar wel alles netjes betaald . Had dan ook graag een gepast oplossing van jullie verwacht

Heel slechte aftersales

Na aankoop spuitbussen bleek de kleur verkeerd. Ik klus al ruim 40 jaar, ik weet hoe ik spuitbussen moet gebruiken maar helaas was er iets mis met de kleur. Voor mij als klant vervelend maar ook voor CROP niet fijn, dat snap ik. Ik ben maanden bezig geweest om mijn geld retour te krijgen. Na heel lang aanhouden uiteindelijk gelukt. Maar ik bestel hier nooit meer. Mijn spuitbussen koop ik in het vervolg elders. Ik vind het niet erg als er iets misgaat, maar los het snel en goed op voor de klant.

Reactie van het bedrijf

Beste Fer, Het spijt ons te vernemen dat je deze ervaring hebt gehad. We betreuren het dat de afhandeling van je klacht als vertraagd is ervaren. De extra tijd die hiervoor nodig was, was nodig omdat we grondig wilden uitzoeken wat er precies aan de hand was. Ons beleid is erop gericht om elke klacht nauwkeurig te onderzoeken, zodat we een passende oplossing kunnen bieden. We willen benadrukken dat we, ondanks de vertraging, streven naar een grondige en eerlijke afhandeling van elke kwestie. Als er verdere vragen zijn of als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons dan alsjeblieft weten. We waarderen je geduld en begrip in deze kwestie. Met vriendelijke groet, Team CROP

Snelle vlotte bestelling en levering.

Alles is vlot te vinden op de website, de bestelling is mooi overzichtelijk weergegeven in de winkelmand. En de levering is altijd mooi op tijd geleverd. Oh en ook aan zeer competitive prijzen voordelig shoppen!

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Altijd dik tevreden, tot de laatste bestelling. Wacht nog even af

Snelle service, goed aanbod van producten. Ben nog nog in afwachting hoe een probleem word opgelost.

Goed en betrouwbaar.

Snelle levering en goede producten .

Alles wat ik nodig heb snel in huis.

Bijna altijd alles snel en correct geleverd. In een enkel geval weleens moeten bellen over een te laat geleverde zending. Daarom 4 inplaats van 5 sterren.

Uitstekende service en snelle levering

Gewoon perfect!

Kwaliteitsverf snel geleverd

Autolak op kleur en blanke 2K-lak. Uitstekend om te spuiten.

Correcte levering en op tijd

Ik koop er nog want het is in orde.

Altijd fantastisch

Goede service en mee denken met de klant. Zelfs op zondag werden mijn vragen beantwoord

Goed product gekregen en supersnel geleverd

Zie hierboven

Altijd netjes optijd geleverd en zo niet snel antwoord met de reder waarom. Producten zijn goed.

Prima shop

Alles goed gegaan

Snel

Zeer snelle verzending

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.