Klantvriendelijk en denken met je mee.

De klantenservice antwoord snel en denkt met je mee. Snelle levering. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Het parelmoer effect van de op maat gemaakte lak is prachtig.

Crop heeft altijd het juiste wat je zoekt , goed geprijsd en snel geleverd

Snel geleverd, perfect op kleur

Spuitbus lak en lakstift snel geleverd gekregen. Top. Tip: kleur de dop van de spuitbus ff met de kleur die erin zit.

Breed assortiment, goede prijs , snel geleverd!

ik bestel al enkele jaren bij crop, altijd tevreden en goed geholpen, ook als er eens wat misgelopen was , werd het zo snel mogenlijk opgelost.

Geweldige service

Duidelijke site. Zeer snelle levering Goede kwaliteit.

Correct

Alle producten zijn als omschreven

Alles top

Prima service. Snelle verzending

Altijd de juiste producten. Snelle verzending

Snel geleverd en goede verf

Top service en levering

Altijd netjes op tijd en veel product informatie! Ook klantenservice erg vriendelijk.

Prijs/kwaliteit

Prijs en kwaliteit van de service is goed en de spullen worden tijdig geleverd..

Snelle levering en erg goede Producten

Snelle levering van goede producten voor een scherpe prijs.

Perfect webshop. Ruim aanbod, keurige prijzen en echt supersnel geleverd elke keer !

Top kwaliteit producten

Diverse lakken besteld 2k blanke lak in spuitbus. Was helemaal top en glanst enorm 1k autolak op kleur. Match was 99% goed Super tevreden met deze producten. Bestel hier voortaan alles met betrekking tot Lak

Ruime keuze op een duidelijke website

Snel en eenvoudig het product gevonden die ik nodig had, ruime keuze, duidelijke website

Correct

Alles zoals beschreven en beloofd. Ik koop er vaak en altijd tevreden!

Goed, snel, altijd de producten die ik gebruik

Professionals met professionele artikelen.

Juiste artikelen voor een eerlijke prijs en snel in huis.

Snel geleverd en goede nazorg er ontbrak een spraykop bij de bestelling deze werd direct de volgende dag bezorgd! Prima service!!

Professioneel snel en kwalitatief

Aangenaam contact met hoge mate van know how en betrouwbare prijs kwaliteit verhouding

Leuke en eerlijke ervaring

Een goede website, concurentiel geprijsd en ruim aanbod. Snelle levering. De aangekochte producten voldoen goed aan mijn wensen!

Voor mij de volgende keer weer Crop , gewoon top.

Goede prijs en kwaliteit die ik nergens anders heb gevonden. Een echte aanrader.

Zoals altijd is alles geweldig, ik raad het aan

Zoals altijd is alles geweldig, ik raad het aan

Snelle levering en netjes verpakt!

Uitstekend!

Een betere service is er niet! Enorm tevreden! Wel bekwaam personeel die je bij staat bij elke stap je doet als het niet lukt daarbij alles goed opvolgt en bijstuurt indien nodig. Voor herhaling vatbaar! Producten snel geleverd en van goede kwaliteit! Zeker aan te bevelen!

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.