Beste Fer, Het spijt ons te vernemen dat je deze ervaring hebt gehad. We betreuren het dat de afhandeling van je klacht als vertraagd is ervaren. De extra tijd die hiervoor nodig was, was nodig omdat we grondig wilden uitzoeken wat er precies aan de hand was. Ons beleid is erop gericht om elke klacht nauwkeurig te onderzoeken, zodat we een passende oplossing kunnen bieden. We willen benadrukken dat we, ondanks de vertraging, streven naar een grondige en eerlijke afhandeling van elke kwestie. Als er verdere vragen zijn of als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons dan alsjeblieft weten. We waarderen je geduld en begrip in deze kwestie. Met vriendelijke groet, Team CROP
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.