Alles in éên keer goed ook na meerdere orders

Fijn bedrijf. No nonsens. Meerdere orders laten bezorgen. Worden netjes verpakt en snel geleverd. Ook een aantal producten online besteld en afgehaald. Ook hier verliep het proces als een geoliede machine. Bedankt voor de goede service.

Goed en snel

Goede prijzen van A-kwaliteits producten en super snel geleverd! Hier bestel ik vaker!

Veel besteld en altijd top

Regelmatig besteld als BMW Oldtimer liefhebber. Altijd top spul voor een goeie prijs en snel geleverd. 10/10

De spuitverf is goed en mooi goedkoop, maar het de spuitdopjes zijn echt slecht.

Alles verliep naar wens.

Snelle levering.

Vooraad

Voorraad dan moet het ook op vooraad zijn ... Schuirschijven aantallen vermelden in doos

Zeer goede service

Het product wat ik bestelde en waar ik in het verleden zeer goede ervaring mee had, werd in meerder zaken hier in de omgeving niet (meer) verkocht. Via CROP werd dit product zeer vlot geleverd.

Aanrader!

Mijn primer was binnen no-time geleverd. De primer is van hoge kwaliteit en heel fijn om mee te werken. Ik kan ‘m zeker aanraden!

goed produkt!!

Levering volgens afspraak

Prima prijs en keurig op tijd geleverd

goed op een ding na

ervaring was goed alleen verzenden met post nl was niet afgesproken had aan gegeven de verzending met dhl verzenden post nl deugt niet

Gunstige prijs

Gunstige prijs, snelle levering. Ben best tevreden met het eindresultaat Kan het iedereen aanraden.

Snel verzonden en bijna gekregen wat ik had besteld

Ik had een 2k kleur lak besteld maar omdat het een metallic was hebben ze er een 1k van gemaakt dat stond er bij geen 2k met metallic alleen ik had daar niet goed opgelet En snel bezorgd dat is ook fijn!

geleverd volgens afspraak Prima

Je kunt erop bouwen, 1 afspraak levering staat hoog in mijn lijstje

Prima snel geleverd

Zoals je mag verwachten alles prima in orde.

Snel geleverd met gratis verzending

Super snel geleverd, zoals de belofte op de website; de volgende dag in huis. Fijn die gratis verzending boven de 50 euro. Zal hier vaker bestellingen gaan plaatsen!

Vlotte levering van een mooi product!

Vlotte levering van een mooi product. Veel keuze in speciale verven .

Crop levering

Regelmatig een bestelling gedaan. De volgende werkdag geleverd!

Professionele lak.

Kwaliteit is uitstekend en ook het resultaat. Zeer goede service.

het product voldoet niet aan mijn verwachtingen

De verf uit de aangekochte spuitbus had niet de eigenschappen van verf maar meer van plastic (een soort plastidip leek het wel). Geen hechting, en eenvoudig van het oppervlak los te trekken. Onbruikbaar helaas.

Super service

Snelle levering en heel vriendelijk

Kleur was goed maar jammer genoeg een slechte spuitkop

Er werd me aanbevolen een andere spuitkop te gebruiken. Maar aangezien er maar 1 bijzit mocht ik dus opzoek gaan naar een nieuwe spuitkop. Maar levering en kleur zijn perfect. Alleen jammer dat er dan van jullie uit geen nieuwe kop wordt opgestuurd.

Zeergoed

Alles klopte

Goede uitleg en snelle levering

Na mijn bestelling had ik nog telefonisch contact voor meer info. Ik werd zeer goed geholpen. En bij een bijbestelling werd deze snel geleverd. Waarvoor dank.

Netjes verpakt verstuurd, duurde alleen langer als vooraf aangegeven op de site. Spuitlak van goede kwaliteit en kleur

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.