Uitstekende sevice

Veel keuze en uistekende service. Ben tevreden van de producten.

goed bedrijf, slecht product, de spuitbus met zwarte vuurvaste verf kon ik niet gebruiken

de verfbus met vuurvaste zwarte verf kon ik niet tot spuiten brengen, ondanks verschillende pogingen, de andere verliep probleemloos dus kritiek op het product niet op de firma!

Perfecte service en snel

Hele goede webshop en snelle respons

Professioneel, betrouwbaar en snel geleverd

Goed verpakt, snel geleverd, prima advies. Kortom aanbevolen.

De juiste kwaliteit tegen voordelige prijzen met onbetaalbare service.

Na een rondzwerving tussen diverse vergelijkbare aanbieders, ben ik hier klant gebleven. En wel hierom. De producten zijn stuk voor stuk wat je er van mag verwachten. De verzending geschiedt altijd zo vlot als de pakketdiensten het kunnen aanbieden. Bij twijfel/navraag over een product bestaat er haast geen wachttijd op een antwoord en ten slotte. De prijs! Door te winkelen bij CROP raak je dus al snel verwend. Top firma. Ik hen er fan van.

Goeie kwaliteit voor een eerlijke prijs

Het materiaal wat ik van Crop ontvang is an goede kwaliteit en altijd snel geleverd. En dat alles voor een eerlijke prijs.

Vriendelijk, snel en eerlijke prijzen

Crop is mijn vaste plek voor car detailing producten. Ophalen van de bestelling in Berkel gaat efficiënt en vriendelijk

Vakkundig advies via e-mail en prima levering na onduidelijke lange levertijd bij oud/nieuw jaar

Zie boven

Goede producten en zeer snelle service

Telkens heel snel geleverd hier in België, altijd verzorgd verpakt en kwalitatieve producten!

Zocht en een bepaalde kleur voor een brommer en zijn er samen uit gekomen welke dit zou moeten zijn.

De werklamp is sneller dan verwacht geleverd,en dit aan een interessante prijs

Positief

Snel en goed geregeld

Alles is volgens wens verlopen! Super bedrijf!

Goede verf

Primer besteld goed spul en snelle levering

Goede producten snel geleverd

Een aantal keer al verspuiten gekocht bij crop en ze werken erf fijn en ook de prijs is goed

goede kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit, goed advies en snelle levering

Super snel geregeld

Het juiste product en super snel bezorgd

Voor herhaling vatbaar

Al een aantal bestellingen gedaan. Producten doen aan verwachting en het word héél snel geleverd.

Bij Crop is het altijd top

Als je iets wilt weten zijn ze snel via chat te bereiken. Echt super goede ervaringen mee. Top bedrijf

Uitstekend produkt

Kleur is perfekt

Elke keer top!

Telkens wanneer we en bestelling plaatsen, wordt deze veelal de dag nadien al geleverd! gewoonweg topservice!

Kleuren zijn zoals de vrachtwagen echt is.

Zeer content van een aanrader spuit er onderdelen van de vrachtwagen mee, en je ziet er totaal geen kleurverschil mee met de originele kleur.

Goede service en advies op de producten

Ik heb een goede ervaring product zijn top het advies en inhoudelijke informatie word goed ter kennis gebracht

Top firma

bestellen en het juiste geleverd

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.