Super snelle levering

S'avonds laat bestellen en de dag erna thuis geleverd. Alles correct en goeie kwaliteit!

Niets op aan te merken

De producten voldoen perfect aan mijn verwachtingen. Ik kocht 1K primer en 2K matzwarte lak. De handleiding is kort en duidelijk, meer heb ik niet nodig.

Gekocht, ontvangen, geopend, gekleefd, geschuurd

Zeer tevreden van de kwaliteit van de schuurschijven. Zeer tevreden van de snelheid van levering.

Verkopen een goed product in alle prijsklassen, en een ruim assortiment.

Goed geregeld.

Goed geregeld. Snelle levering en kwaliteit materiaal. Groetjes Aart AVS Auto's B.V

verf had wel wat goedkoper gemogen ,de 2k

Snel geleverd.

Mijn ervaring met dit bedrijf is prima.

Nooit een misser

Zelfs tot ‘s avonds laat en op zindag worden bestellingen verwerkt. Helemaal perfect!

Producten als beschreven en supersnelle levering; TOP!

Producten als beschreven en supersnelle levering; TOP!

Altijd tevreden met Crop

Veel producten voor goede prijzen en snelle levering!

Uitstekend!

Alles waar ik opzoek naar ben hebben ze daadwerkelijk ook

Goede prijs

Snelle levering en een goede prijs, kon hetzelfde artikel nergens goedkoper vinden. Had misschien bij afnamen van 10 stuks nog wel een beetje extra korting af gekunt. Voor een particuliere koper. Rob Geluk.

Goede verf, goede snellelevering. Kortom perfect.

altijd stipt

iedere levering is altijd stipt en fijne materialen,klantenservice reageert altijd supersnel..

Het was makkelijk om te bestellen tegen een zeer goede prijs. de volgende dag waren de goederen al in huis! uitstekende service en dat is de enige manier om tevreden klanten te hebben! ga zo door team Crop! Met vriendelijke groet Yordan Dms-projects

Uitstekende webshop, snelle levering, zeer fijne mensen

Als ik iets zoek.. ga ik als eerste naar Crop. Mensen met ervaring. Altijd goede voorraad. Vaak net iets goedkoper. Snelle levering Etc. Voelt vertrouwd

Prima producten en snelle levering

Altijd de juiste artikelen op voorraad, en snel levering. Projecten liggen daardoor nauwelijks stil Prima service

prima en snel

prima en snel

Snelle levering van fantastische droigdoeken

Topervaring

Ik heb raptor paint besteld.. dag erna in huis en topverf

Prima levering met lak van goed kwaliteit

Lak besteld om mijn brommer te spuiten. Prima lak en droogt en dekt goed.

Goede service en snelle levering

Heel veel producten ,aan een schappelijke prijs en een snelle levering, wat wil een mens nog meer? Crop doet het goed!!

Prima kwaliteit en prijs verhouding

Kwam snel, goed verpakt en precies wat ik had besteld

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.