Snelle service, ruim assortiment

Als het eens niet op voorraad is, is het dat meestal binnen een paar dagen weer wel.

Goede materialen

Goede materialen en veel kennis.

altijd goed geinformeerd

correcte inf. levering op het juiste uur Bravo

Bijzonder verrast!

Onlangs een bestelling gedaan, Het is top echt geweldig. Een polijst machine onderandere en hij werkt fantastisch een geweldif resultaat aan overgehouden. Ik bestelde 's avonds om half 10 en de dag erna (zaterdag zelfs) stond het op de stoep om half 10 s ochtends. Bizar! Voor iedereen die goede producten en snelle ontvangst wil, of terwijl voor iedereen een aanrader!

Snelle service en kwaliteit producten

Mijn ervaring een super klant vriendelijke personeel en een snelle service Klaar terwijl je wacht

Niets op aan te merken

Correcte prijs en levering van goede producten

Reeds de twee maal besteld bij crop en zeer tervreden. Super snelle levering en netjes verpakt. Top

Beste Online Shop!

Mijn ervaring is dat Crop een uit gebreide shop is waar zowel paint als non paint producten duidelijk en uitgebreid wordt weergeven! Met name zoals ik producten in de verf uitgebreid wordt weergeven hoe te gebruiken als ook meningen van andere klanten over het product weet je wat je koopt! en als je wat verkeerd heb besteld, doen ze niet moeilijk over je kan het retour sturen en krijgt netjes je geld terug gestort!!

Mooie producten voor acceptabele prijs

Normaal gesproken zou ik eenhoger cijfer geven als: a) de aangegeven levertijd zou worden aangehoeden, of hierover een meldeng zou zijn gestuurd dat deze nu bijna een week is geworden. Na contactopname was het antwoord dat er blijkbaar problemen met de mengmachine waren. Lat dit dan weten aan klanten. b) verpakking was dusdanig slecht dat een verfblik dusdanig beschadigd was dat deze niet meer dichtgemaakt kun worden na de eerste keer te openen

Smooth.

Easy. Simple. Fast delivery.

Geen antwoord op de mail

Beste, Ik vraag al geruime tijd een aangepaste factuur, maar nog steeds niet ontvangen

Kon ermee doen waarvoor ik het had gekocht

Prima resultaat ... enige opmerking : had iets vloeibaarder mogen zijn

Je kunt er eigenlijk altijd op vertrouwen dat je het op tijd krijg

Ik denk dat ik al sinds het begin bestel, volgens mij al een jaar of 20. een tijd de autoschade uit geweest en sinds enkele jaren weer actief en ook klant weer bij crop. Fatsoenlijke prijzen en het belangrijkste op tijd geleverd.

Snel en goed

Snelle levering, goed geprijsd

Goede prijs- kwaliteit verhouding

Consequent snel geleverd in goede verpakking

Bestel hier al jaren Maar de laaste bestelling was fout geleverd Dit had ik via de mail aangegeven . Volgende dag had ik al weer de juiste product binnen . Top zaak..

snel geleverd super service

snel geleverd super service

Op de site is het soms even zoeken, vooral als je een mengkleur moet hebben voor autolak. Het aanbod is geweldig groot en de levering is snel en accuraat. Ben der helemaal blij mee.

Uiterst top

Perfecte levering en hulp van aftersales! Had vraag over de op kleur gemaakte verf, meteen vriendelijk antwoord. Top van crop. Op naar de volgende bestelling

Gewoon hartstikke goed

Duidelijk website, alles is goed te vinden en vlot geleverd. Vaker spullen besteld en dat ging altijd goed. #Blijmee

Komt niet eerlijk over.

Ik had rond 22:30 uur een bestelling gedaan en betaald, want "Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend!" Niets is minder waar. De volgende dag mijn beklag gedaan via de chat. Al direct kreeg ik te horen dat dat aan PostNL lag (lekker makkelijk om een ander de schuld te geven). Als een bedrijf een pakket aanbiedt ontvang ik van PostNL, direct een bericht. Deze bleef uit. De medewerker vertelde, in de chat, dat direct na de bestelling/betaling, het pakket ingepakt wordt en dan in de rolcontainer geplaatst wordt. Die wordt dan opgehaald door PostNL en gescand. Mijn pakket is dus gewoon een dag later verzonden. Toen ik het had ontvangen, opende ik de doos. Tot mijn verbazing zag ik dat de doos waar de machine in zat, helemaal open gescheurd was. Daar is best wel wat kracht voor nodig. Het gaat dus om de extra stevige doos waar de polijstmachine in zat. Ik kijk snel naar de verpakkings doos en zie hier geen enkele schade. Hoe kan dat nou? Is die machine, met doos dan al gevallen voordat hij ingepakt werd? Sturen jullie dan een nieuwe machine op in een uitgescheurde doos? Of komt dat ook door PostNL? De overige materialen in doos waren niet beschadigd. Zeer, zeer vreemd. Tot slot voeg ik in de chat hoe het kan dat ik een machine "gratis" krijg maar deze wel op de factuur staat? Dan is die machine toch niet gratis? Nee , het is niet de bedoeling dat ik geld terugvraag, maar vind het allemaal wat vreemd. De medewerker vroeg mij om hij mij later, via de mail kon beantwoorden. Daar heb ik mee ingestemd. Die mail, met uitleg moet nog komen. Aanbevelen? Ik kan alleen maar Ja/nee kiezen. Als er nog "misschien" bij stond had ik deze gekozen. Nu moet ik voor NEE kiezen. Jammer, want ik wist niet dat jullie bestonden en heb best wel interesse in meerdere artikelen, op termijn. Helaas zit ik nu in een herstelperiode van een dubbele hernia.

Super dat je de kleur van je voertuig in spuitbus en lakstift bij Croo kan bestellen!!!

Super dat je de kleur van je voertuig in spuitbus. En de prijs is ook super!!!

Top goede klantenservice en mooie spullen

Je word snel geholpen als er iets is

Geweldige webwinkel

Zeer goede ervaring mee. Goede producten, scherpe prijs, geweldig assortiment en zeer klantvriendelijk. Eerlijk advies en goede tips

Erg teleurgesteld

Ik heb twee bestellingen geplaatst op een dinsdag ochtend van bijna 1000€. Er staat overal op de website “voor 23.59 besteld, morgen in huis” ik heb een bedrijf waar mijn huogdrukreiniger kapot was gegaan en ik momenteel snel een nieuwe nodig had. Volgende dag pakket niet verstuurd en de dag daarna ook niet. Ik heb vrijdag pas mijn pakket ontvangen van mijn tweede bestelling en niet de eerste product die ik had besteld. De hele weekend voorbij en ik nam contact op maandag met de klantenservice waar mijn pakket was, krijg ik alleen te horen “hij gaat vandaag de deur uit, komt morgen aan.” Nou je zou het niet verwachten hij was niet gekomen. Het is woensdag meer dan een week later en hij is nu pas bezorgd. Zonde van mijn tijd en geld voor dit. Als een bedrijf vind ik dit heel erg onprofessioneel. Mijn pakket van Crijns die uit België komt is binnen 24 uur geleverd bij mij, daar kan je beter je spullen kopen voor je bedrijf. Jullie konden een berichtje of een e-mail sturen dat het niet zou lukken om het te bezorgen de volgende dag.

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.