Mijn go to shop voor detailings middelen

Geweldig, bestel hier meerdere keren per maand. Service is top en de levering ook

snelle levertijd

Goede spullen

Geweldige service

Super geholpen door een medewerker van Crop goed en eerlijk advies

Slechte klantenservice

Bestelling geplaatst. Waarbij er vermeld word dat voor 2359 besteld volgende dag in huis. Ik heb een week moeten wachten op mijn bestelling. Vervolgens een aantal x naar de klantenservice gebeld waarbij ik terug gebeld zou worden. Dit gebeurde elke keer niet. Na een duidelijke en heldere mail had ik 2 dagen later mijn bestelling. Dat iets later is vind ik geen ramp echter een stukje duidelijke communicatie hier over zou prettig zijn.

Zoals het hoort!

Gewoon zaken doen zoals het hoort. Bestellen - juiste leveren - en fouten worden opgelost. Uiterst tevreden

Zelfs bij misverstanden altijd superservice !

Zelfs bij een misverstand kreeg ik de correcte kosteloze superservice !

Al vaker wat besteld. Altijd goede kwaliteit en snel geleverd.

Snelle en petfecte correctie service

In eerste instantie verkeerde machine ontvangen. Na kontakt met perfecte klantenservice retourbon ontvangen. Machine kosteloos terug gezonden en twee dagen later de bestelde machine ontvangen. Top.

Prima advies en snelle levering,

Prima advies en snelle levering,

Kwaliteits spullen

Alles wat ik tot nu toe besteld heb is van zeer goede kwaliteit. Vooral de crop huismerk producten zijn zeer goed

1 dag later geleverd geen probleem die dag waren wij niet thuis wel afgeleverd

Top en snel geleverd

Ook al zijn er af en toe wat problemen lossen ze het goed op . En zoeken het goed uit waar het fout is gegaan of waar het pakketje is. Ik zeg gewoon top

Top materiaal en service

Heb compressor daar gekocht en heel tevreden van !!

Super tevreden met de keramische coating!

De coating is zeer gemakkelijk aan te brengen, gebruiksvriendelijk is op en top! Ik heb ze twee maal in de coating gezet ivm slechte ervaringen bij andere merken keramische coating. Ik denk dat mijn velgen nu kogelvrij zijn hahaha.

Prima materiaal redelijke prijs en sterke service

Als kleine verbruiker zijn mijn bestellingen klein maar frequent. Steeds snel geleverd. Laatst 1 artikel vergeten in de levering. Een mailtje waarop zeer snel reactie kwam en de volgende dag werd het ontbrekende geleverd. Sterke service!

Altijd een goed produkt

Zoals altijd wordt er een goed produkt snel geleverd. Service ook uitstekend.

Top spul!!

Gewoon perfect materiaal!!

Alles snel en goed verzonden

Snel geholpen en goed verzonden. Heel tevreden

Supersnelle levering.

Ik ben zeer tevreden. Snelle antwoorden op mijn vragen. Duidelijk en ook zeer vriendelijk. Bedankt

Snelle levering prima producten

Content met levering, deze was snel en netjes verpakt. schuurpapier is ook van goede kwaliteit.

Snelle eerste levering. Overige producten in backorder, stond jammer genoeg nergens vermeld. Zelf voor gebeld en daarna nog eens omdat de verkeerde codes in de backorder gezet werden. Opzich was telefonische service prima. Plus punten zijn kwaliteit producten, snelheid levering en dat bij goede prijs!

Helemaal naar wens verlopen

Een eerlijk bedrijf als je het mij vraagt Crop komt zijn afspraken prima na Producten goed verpakt binnen gekregen

Oké

Één artikel niet meegeleverd, heb een mail gestuurd en terug gekregen dat dat artikel via een ander bedrijf geleverd zou worden. Kunnen het ook zelf laten weten via mail. Voor de rest oké

Verf op kleur besteld, daarvoor een staaltje opgestuurd. Ontvangst staaltje werd keurig bevestigd en de bestelling werd daarna snel geleverd. Bestelde spullen ook keurig verpakt.

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.