Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reacties geven aan dat levering zeer snel verliep en de verpakking netjes was. De kwaliteit van de schoenen wordt geregeld als hoogwaardig bevonden en de prijs-kwaliteitverhouding is gunstig. Klantenservice wordt als behulpzaam en vriendelijk ervaren, en terugsturen verliep meestal soepel. Enkele berichten noemen terugbetalingen en retourkosten als punt van aandacht.
Zoals jaren een goede service. Je word echt goed geholpen, nemen de tijd voor je. Je voelt je echt welkom. Ze weten wat je wilt. Verstand van voeten en schoenen. Sneaker sokken nog besteld, super snel verzonden. Topkwaliteit. Ga zo door topklasse .
14 June 2026
Leo
s-Hertogenbosch
Heerlijke schoenen Hartjes
12 June 2026
Rose
Nieuwegein
Ik loop al jarenlang mijn schoenen in de winkel in Sliedrecht. Maar nu had ik geen tijd en bestelde via de website. Die heel duidelijk is en met goede filters heel fijn werkt. De bestelling werd direct verwerkt en ik had na 2 dagen de schoenen al in huis!
2 June 2026
Corine
Wijk En Aalburg
Mooie webshop. Snelle levering en goed verpakt. Voldoet aan wensen.
15 May 2026
Marty
Hellendoorn
Heb daar heren schoenen gekocht, helaas ging de rits snel kapot, na 1x bellen, emailtje met foto`s gestuurd, Kreeg gelijk reactie, geld word terug gestort. echt super service, hartelijk bedank voor alles
29 April 2026
will
blerick
Ik ken de winkel niet maar goede snelle levering
26 April 2026
Kaat
Zeist
Fijn dat het goed bevallen is, als u eens in de buurt van Sliedrecht komt bent u welkom om beter kennis te maken!
Is top, had nog nooit via internet besteld, maar zou dit bij Van der Vlies schoenen zo weer doen, de behulpzaamheid, vriendelijkheid en de snelheid van verzenden. Gewoon super.
25 April 2026
karsta
Almere
Wat een leuke review, hartelijk dank en veel plezier van de schoenen!
Helaas was de rits van 1 schoen na een maand defect. Was geen probleem nadat ik dit met een foto erbij had doorgegeven via mail. Schoenen vergoed gekregen na beoordeling.
18 April 2026
G
Doenrade
Klachten zijn altijd vervelend, we streven ernaar om dit altijd snel en naar tevredenheid op te lossen.
Alles rond de levering is goed geregeld.
Beveelt niet aan
17 April 2026
M.T.
ALMELO
Precies zoals het bedoeld is! Hartelijk dank
Heel snel geleverd. Schoenen van goede kwaliteit
16 April 2026
Belma
Roelofarendsveen
Fijn dat u tevreden bent en bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven!
De volgende dag al geleverd, schoenen zijn super!
12 April 2026
Monique
Aalten
Veel plezier van de nieuwe schoenen en dank voor de mooie review!
Bestelling goed verzorgd
11 April 2026
Ank
Oud-Vossemeer
Precies zoals het hoort! dank voor de review
Goed, zoals ik had verwacht.
6 April 2026
Ditte
Susteren
Bedankt voor deze mooie review
Snelle levering heb goed gevoel er bij
6 April 2026
J.
Nieuwegein
Dat klinkt goed, dank voor de mooie review!
Helaas de schoen iets te ruim. Ondanks de maatvoering.
30 March 2026
Joke
Bakkeveen
Dank voor uw beoordeling, jammer dat de schoenen net iets te groot zijn..
Doen wat ze beloven, snelle levering, goed verpakt, juiste artikel.
28 March 2026
Wim
Erp
Bedankt voor de mooie beoordeling! We doen altijd ons best om alles soepel te laten verlopen
IK had mijn schoenen gevonden in de opruiming, snel geleverd achteraf kunnen betalen, helemaal tevreden !
27 March 2026
Wilhelmina
Tholen
Dat is heel fijn, veel plezier van je aankoop!
Er wordt goed meegedacht
20 March 2026
Martine
Dodewaard
Goed om te horen! Bedankt..
Mooie kwaliteit items en snel en netjes geleverd
19 March 2026
Wilma
Ridderkerk
Bedankt voor de mooie review
Komt over als een nette leverancier
7 March 2026
J G
Den Dolder
Hartelijk dank voor de mooie review en veel loopplezier met de nieuwe stappers!
Goed product en prijs en snelle levering
17 February 2026
Simone
Hoorn
Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de aankoop!
Mooie schoenen, en vlot geleverd!
10 February 2026
Ria
Nieuwerbrug
Veel plezier van de aankoop en dank voor de mooie review!
Snel en perfect geleverd
10 February 2026
Monica
Re
Dank voor de mooie review!
Mooie comfortschoenen voor de brede voet zijn niet makkelijk te vinden. Bij VdV zitten ze in de collectie. Het zijn hippe modellen in mooie kleuren en met interessante texturen. Ik ben er heel blij mee.
9 February 2026
Chris
Belgie
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling, wij proberen comfort en mode zoveel mogelijk in elkaar over te laten lopen en willen graag dat iedereen lekker loopt!
Perfect!
6 February 2026
W
Geldermalsen
Veel beter als perfect zal niet meevallen, heel fijn dat u tevreden bent, dank voor de mooie beoordeling!
Kerkbuurt 33 B
3361 BC Sliedrecht