Prima, snelle service!

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Teruggeven, ivm de maat, was ook gemakkelijk.

Snelle levering en heel fijn dat de schoenen online te bestellen waren!

Snel en accuraat

Duidelijke website en erg vlot geleverd !

Hallo Eddy, Is al zeer lang geleden dat we elkaar gesproken hebben .Ik heb de zaak Boersma in Assen alweer drie jaar geleden gesloten. Leuk om elkaar op deze manier weer te ontmoeten. Het zijn spannende tijden momenteel en ik hoop dat het jullie allemaal lukt. Ik heb mijn steentje een klein beetje bij gedragen met de aankoop van een paar schoenen van Gijs. Ik hoop snel tot een volgende keer en wens jullie alle succes toe. Blijf gezond !! Hartelijke groet, Erik

Goed product en snelle levering

Snel geleverd Goed verpakt Goed product, fantastische schoenen.

Prima ervaringen

Goede service.

Prima prijs!

Goede website. Prima service, ook de levering was snel en prompt!

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. De levering was prompt en correct!

Snel en keurig verpakt geleverd!

Service

Ook tijdens lockdown dezelfde dag nog thuisbezorgd!

Snelle levering, mooi produkt

Bestelling werd netjes en zeer snel bezorgd, omruiling ging ook zeer vlot.

Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Van der Vlies schoenen! De schoenen werden heel snel bezorgd en het omruilen ging net zo snel en geheel probleemloos!

erg correct

alles volgens afspraak en op de afgesproken tijd

Snelle levering !! Geweldige korting

In drukke periode besteld en de dag erna al bericht van post nl. Mooie Wolky schoenen ... spectaculair afgeprijsd

Snelle levering maar negatief over retourkosten

Niet van te voren bekend dat retourkosten betaald moeten worden. Andere websites gratis. Daarom zou ik de site niet aanbevelen aan anderen

Deze webshop is een aanrader

Heb het product terug moeten sturen omdat het niet paste. Aankoopbedrag al terug gestort slechts één dag na de retourzending. Dus wat snel kan doen ze ook snel.

Scherpe prijs en snel geleverd

Scherpe prijs en snel geleverd

mooie schoenen , snelle levering ondanks de drukte

Goede en snelle service

Bestelling op zondag geplaatst, in de extra drukke (lockdown)periode tussen Kerst en oud&nieuw. Op dinsdag liep ik al op mijn nieuwe sneakers rond, top service dus!

Geweldige service

In een woord geweldig, besteld en de volgende dag in huis. Goed geregeld ondanks alle drukte.

Vlotte bezorging, keurig afgeverd,ben helemaal tevreden met mijn laarzen

Weet ik niet

Kan er helaas nog geen zinnig woord over zeggen. Heb de laarsjes nog steeds niet ontvangen! Had er al wel rekening mee gehouden dat de levering wat later zou kunnen zijn ivm de drukte in deze periode!

Snel, betaalbaar en correct

Perfecte en fijne service- en dienstverlening.

Overzichtelijke webshop Kwaliteit Goede prijzen Denken mee Supersnelle levering Fijn communiceren

Mooie schoenen, fijne service

Schoenen dag later keurig thuisbezorgd gekregen door eigenaren van de winkel. Leve lokale aankoop!

Kerkbuurt 33 B

3361 BC Sliedrecht