Fijne service. 13.00 besteld. Om 16.00 thuis bezorgd. Geweldig

Top service en snelle levering

Ivm corona werden mijn schoenen persoonlijk en super snel bezorgd..Goede service en kwaliteit...

Goede service!

Schoenen gekocht vanaf de website. Het product werd netjes door de eigenaar aan huis bezorgd. Helaas viel de pasvorm toch tegen. Eén telefoontje en de schoenen werden weer keurig thuis afgehaald!

geweldig

helemaal goed. Mooi dat het zo kan. Maar in de winkel is gezelliger!

Persoonlijk thuisbezorgd zelfs! Geweldig.

Snelle, juiste levering

Heerlijke sloffen en slippers online besteld, omdat de winkels dicht zijn. Na 2 dagen al in huis. Sloffen zitten heerlijk!

Heel fijn. Snelle levering. Goede service. Netjes met , voor eventueel retour , papieren erbij. Mvg Wilma Wouters

Goed advies en service

Heb mijn bestelling vlot gekregen. Helaas moest ik het retour sturen .Binnen enkele dagen mijn geld terug gekregen Super!

Super goede service!

Via mail kunnen regelen dat de cadeaubon toch verzilverd kon worden. Schoenen besteld en afgerekend, na levering gepast en via mail laten weten dat de schoenen prima waren en de code van de cadeaubon doorgegeven. Binnen een uur stond het bedrag van de cadeaubon terug op de creditcard. Prima geregeld!

Kundige en vriendelijke mensen in de winkel. Wordt altijd netjes behandeld. Nu met Corona werden de bestelde schoenen al de volgende dag persoonlijk geleverd! Komen hier zeker nog vaker schoenen kopen.

Online of via de winkel altijd een prima afhandeling.

Vakmanschap is meesterschap.

Ondanks de drukke tijd waren de schoenen op tijd geleverd.

Precies wat ik hebben wou.

Prima,service, snel geleverd

Prima service, snelle levering en goede merkschoen! Blij mee

Heel correcte afhandeling: Bezorging, verpakking en verrekening van de korting uit de opruiming. Vlotte reactie via de mail.

Ik heb de schoenen nog niet ontvangen.

Ik heb de schoenen nog niet ontvangen.

Van begin tot eind, perfecte transactie!

Snel in huis

Ik heb de schoenen geretourneerd omdat ze helaas te groot waren. De schoenen waren heel snel bezorgd, top

Snelle en correcte levering

De bestelling wordt snel verwerkt en correct uitgeleverd. Retourneren is ook eenvoudig.

Goede en overzichtelijke webshop

Goede afhandeling en snelle levering van de bestelde goederen.

Snel geleverd!

Prima, levering snel en netjes

Ben tevreden

Duidelijke site, snelle en correcte verzending !

Als vaste klant van Van der Vlies moest ik deze keer wegens fysieke omstandigheden bestellen via de site. Dit is mij heel goed bevallen; site is duidelijk en de verzending zeer correct en snel. Ook de communicatie via de mail was erg correct. Kortom; ook middels de webshop levert Van der Vlies schoenen de kwaliteit die ik al jarenlang ervaar in de winkel !

Kerkbuurt 33 B

3361 BC Sliedrecht