mooie schoenen, snelle levering

Zoals de schoenen op de site staan, qua kleur zijn ze ook in het echt.

Mooie schoenen en snel geleverd

Mooie schoenen en snel geleverd

snelle service

minpunt, geen retouradres met een antwoordnummer.

Prettige ervaring.

Snelle levering.

Goede service, je word vriendelijk te woord gestaan.

Ik had problemen met online bestellen, na een telefoontje is dit prima opgelost. Kregen er zelfs nog een presentje bij op gestuurd voor het ongemak. Dus prima service bij online bestellen maar ook in de winkel.

Absolute topverkoper !!!

Ik had met spoed bepaalde schoenen echt hard nodig. De verkoper heeft ze dezelfde dag nog verzonden en de schoenen werden de volgende dag al geleverd ! Alleen al het feit dat je een mens aan de telefoon kan krijgen is erg fijn, maar iemand die met je meedenkt en dan ook nog eens extra moeite voor je doet....Dat is echt geweldig !! Heel erg bedankt voor de aandacht en de service

Snelle levering. Goede verpakking Mooi product

Eerste ervaring en zéker niet de laatste!

Tot mijn verrassing vond ik enkellaarzen bij Van der Vlies Schoenen in de maat, wijdte en kleur waar ik naar op zoek was. En ook nog met een fikse korting. Bestelling geplaatst en de volgende dag had ik ze in huis en zelf aan mijn voeten. Uitstekende, betrouwbare aflevering, goed te volgen. Ik beveel deze (web)shop van harte aan!

Mooie winkel, klantgerichte medewerkers

Zie boven

Super koop

Ik had de sloffen die ik bestel had binnen twee dagen in huis in een woord super

Besteld, bezorgd en lopen maar

Prima gegaan. Besteld, bezorgd en de laarsjes aangetrokken en ze lopen prima. Wat erg prettig was , dat ze in de sale waren .

Mooie aanbieding snel in huis

Prima via beslist.nl.

Gemakkelijk te bestellen, snel en keurig verpakt ontvangen.

Na bestelling de volgende dag al ontvangen.

Alles naar wens,top kwaliteit schoenen

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima winkel

Goed verpakt Vlotte bezorging Prijs kwaliteit Assortiment

Heel erg goed!

Van der Vlies heeft een groot assortiment. Ook voor de moeilijke voeten. Ze zijn klantgericht, klantvriendelijk en bestellingen worden heel snel geleverd! Ik heb in de middag besteld en had mijn schoenen de volgende ochtend in huis.

No Nonsens zaak. Goede service bij problemen. Goede producten

No Nonsens zaak. Goede service bij problemen. Goede producten

Snel en goed!

Gisteren besteld, vandaag netjes geleverd. Degelijk produkt!

netjes ingepakt.

Netjes ingepakt, zodat het heel aankomt vind ik altijd belangrijk, met stevig inpakmateriaal. en ook dat het snel aankomt. Top

Kon niet beter!

De ene dag besteld, de volgende dag thuisbezorgd. En precies wat ik besteld had. Hartelijk dank!

Fantastisch!

Zeer snelle levering!

snel en supergoed !

fijne site, zeer snelle levering. Mooi product .

Scherpe prijs, goede opvolging

Direct antwoord op mijn mail. Retourbeleid : Ik kon de schoenen houden maar indien je ze moet retourneren, betaal je wel de verzendkosten. Ik moet dus zeker zijn van de bestelling voor ik bestel bij een firma die zijn retourbeleid zo uitstippelt. Anders geen opmerkingen.

Slecht

De laarzen gaan retour ze zouden breedte maat H hebben maar ze zijzeer smal dit isecht geen breedte maat zonde van het bestellen

Gewoon prima!

Goede service en kwaliteit schoenen bij Van der Vlies! Daarom koop ik graag bij deze website:)

Kerkbuurt 33 B

3361 BC Sliedrecht