Helaas waren de pantoffels te klein. Het waren wel mooie maar maat 48 is er niet in dit model. Moest 4,95 bezorgkosten betalen en voor de retourzending ook nog eens 7,25. dus 12,20 in totaal. Mailtje gestuurd en heel snel bericht terug, maar we krijgen de 4,95 bezorgkosten ook vergoed.

Snelle levering en precies zoals op de site aangeven

Snelle levering. Netjes een mail van mijn bestelling en een mail dat de betaling was ontvangen. het beloofde mailtje dat de verzending onderweg gaat niet gekregen, maar desalniettemin prima service. Schoenen zijn top en maat perfect.

prima service

Mijn bestelling werd snel bezorgd. Helaas vielen de schoenen mij tegen. Ik heb ze zelf teruggebracht naar de winkel. Daar zag ik schoenen die ik leuker vond. Mijn maat was niet op voorraad, maar kon besteld worden in Duitsland. Ik had ook nog een laarsje uit de wintercollectie waarvan de rits niet goed werkte. Dit zou opgelost worden. Zowel de nieuwe schoenen (nog niet eens betaald) als de laars met gerepareerde rits zijn kosteloos opgestuurd. Geweldige service!

Uitstekend !!!!

Gewoon weg uitstekend!!! Was de 1ste keer dat ik een bestelling plaatste bij die winkel. 100 procent meegevallen. Tot de volgende, grtjes

Hartstikke goed

Helaas was de pasvorm van de schoenen niet goed dus moest ik ze terug sturen maar van het begin tot het eind was het hele bestelproces en de service hartstikke goed.

De schoenen zijn snel geleverd.

Goede service, veel keus.

De service is erg goed, ook bij online bestellingen. Prettige winkel. Er is veel keus in schoenen met een uitneembaar voetbed. Heel fijn voor mensen, die steunzolen dragen!

Goed!

Schoenen waren netjes verpakt. Helaas was de maat wel goed maar de bovenkant van de schoen was te ruim voor mij. Dus teruggestuurd. Geen problemen het is netjes afgehandeld

Ben zeer tevreden

De bestelling mooi ingepakt geleverd, voldoet aan de verwachtingen dus goed omschreven op de site.

Alles is goed verlopen.

Het pakket is volgens de leverbelofte op tijd verzonden. Door de coronacrisis pas na een week door Post.nl bezorgd, maar daar kan niemand iets aan doen natuurlijk. Prijs is ook lager dan bij andere aanbieders. Kortom prima gedaan.

Prima op tijd geleverde schoenen

Prima service, perfecte schoenen, zeer tevreden

Snelle verzending, duidelijke communicatie

Duidelijke website, goede levering, mooie kwaliteit.

Tevreden!

Fijne website , snelle levering

Goede pasvorm

prima schoenen voor een prima prijs

prima schoenen voor een prima prijs

Makkelijk en snel

Goede duidelijke website en snelle levering

Bestelling keurig afgehandeld en ontvangen mét papieren voor eventuele retour. Laatste niet nodig, heel blij met mijn aankoop. :-)

Op tijd het correcte artikel geleverd

Prettige site en correcte behandeling

Uitstekende ervaring

Drie paar prachtige Dureaschoenen in de uitverkoop gekocht. Helaas was 1 paar te groot. Ondanks de Coronacrisis was de levering binnen enkele dagen met track en trace te volgen. Ook terugsturen was geen probleem. Wederom binnen enkele dagen bericht dat het geld wordt teruggestort. Kortom, een prima internetwinkel om goede merkschoenen te kopen. Zeker in de uitverkoop: scherpe prijs/kwaliteitverhouding!

Correct

Snelle levering, product was in goede staat.

Snel geleverd. Goede schoen met fijn loopcomfort.

Prima levering!

Ondanks beperkingen vanwege het coronavirus toch een vlotte levering en omruilactie!

Snel en perfect geregeld

Ik heb sowieso een hoge pet op van deze zaak. Ze geven uitstekend advies en zijn zeer klantvriendelijk. Daarnaast leveren ze goede kwaliteit. Voor mij geen enkele twijfel om nu online iets te bestellen.

Vlotte en correcte afhandeling

Product snel gevonden, keurig snel bezorgd en net verpakt incl retourlabel welke gelukkig niet nodig ivm juiste product.

Snelle levering, mooie aanbiedingen

Kerkbuurt 33 B