Snelle levering en prima site.

De schoenen werden de volgende dag al geleverd en een fijne site.

Goed geregeld!

Snel en netjes geregeld

Uitstekende service en snel geleverd

Top service!!

Zeer snelle levering van een mooi product, met een goede kwaliteit en prijs!

Snelle levering en keurig verpakt

bezorg

bestelproces en bezorging prima. Dat ik vervolgens E 6,95 retourkosten moet betalen is in strijd met de wet. Ik zou dit graag terug zien op mijn rekening.

Pantoffels waar de zool uit kan zodat ik mijn eigen steunzolen kan gebruiken. Top

prima service, alles snel en correct afgehandeld.

Supersnelle service, aardig personeel en betrouwbaar!

Helaas pasten de mooie schoenen niet vanwege mijn brede voeten. Afhandeling en terugstorten van bedrag, zeer snel en vakkundig geregeld, nette berichtgeving via de mail. Iedereen aan te bevelen! Prachtig assortiment met kwaliteitsschoenen. Kom graag terug als mijn breedtemaat leverbaar is.

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen, duidelijke informatie over eventueel retourneren

Zeer correcte en snelle levering! Vriendelijke medewerkers!

Nette en vlotte survice, Van van de Vlies schoenen..

Het is post nl, die de boel vertraagt. Nadat ik 6 dagen moet wachten op ook nog verkeerde verzonden schoenen ging het de tweede keer veel sneller. Toen is het met een andere courier verzonden 2de dag al binnen. Zou overgens fijn zijn dat jullie met een courier in zee gaan waar je het pakket ook zelf kun afhalen. In mijn geval zou dat bij post nl, pas kunnen als je niet thuis bent dan kun je pas aangeven dat je het de volgende dag kunt afhalen bij hun.

Snelle service!

Mooie schoenen gevonden in de Outlet met uitneembare binnenzool tegen een super prijs! Helemaal blij😀

Ruime keuze, leuke veterlaarsjes in mooie moderne kleuren zelf met vervangbare inlegzool!

Snelle service, zorgvuldig, fijn!

super service zowel bij aankoop als retourneren.

Super snelle levering. Bij ontvangst bleken de laarzen toch niet aan mijn wensen te voldoen. Teruggestuurd en binnen anderhalve dag al bericht dat geld teruggestort zou worden. Klasse!

Zeer snelle correcte levering dank U

Zeer snelle correcte levering dank U

Heel vriendelijke bediening, bleef zien om het juiste paar te vinden, heel tevreden!

Snel en goed!!

Snel en goed!!

Supersnelle keurige levering

Schoenen zijn perfect

heel goed

snel en netjes

Goed verpakt, snel geleverd.

De schoenen waren precies zoals ik gehoopt had.

Heb de schoenen besteld en de volgende dag ware ze al onderweg geweldig.

Snelle bezorging en uitstekende service

Bestelde paar was niet passend. Na mail om te overleggen wat te doen, is er een grotere maat toegezonden. Ze raadden aan het eerste paar voorlopig te behouden. Na ontvangst 2e paar kijken of deze goed zaten en desnoods beide paren gelijktijdig retour te zenden. 2e paar was uitstekend!!!!

Snel en correct geleverd

Zie boven