Snel en mooie schoenen👍

eigenmerk schoen voldoet aan de hoogste eisen, wat afwerking en kwaliteit betreft.

zie boven

Verkeerde schoenen ontvangen, maar prima opgelost

Ik ontving de verkeerde schoenen, maar na telefoontje werden goede schoenen gestuurd. Na telefoontje portokosten retour gekregen.

Super netjes! Aanradar!

Hele vlugge levering ook van Post.nl. Er was iets niet helemaal oke maar het bedrijf heeft het echt heel fijn opgelost en dat is een groot voorbeeld voor sommige andere shops!

Gewoon goed en betrouwbaar

Zeer snelle levering, geen gezeur en fijne service.

Schoenen besteld, snel geleverd, helaas waren de schoenen niet wat ik er van verwacht had, terug gestuurd, wel retourskosten à € 6,95 moeten betalen, die krijg je niet terug gestort, vandaar de 4 sterren. Verder had ik na het bericht dat de schoenen gecrediteerd zouden worden de volgende dag al het geld terug op mijn rekening.

Schoenen en Pasvorm Ok, omdat ik mijn Ganter maat goed kende

Pasvorm en kwaliteit Ganterschoen Ok, omdat ik mijn maat goed kende.

heel goed

de bestelling lukte niet echt maar via mail (verschillende) de juiste uitleg gehad en alles ok!!!

Snelle service, maar retourkosten voor eigen rekening is niet meer van nu

+ Goede, snelle service. - Retourneren niet kosteloos. Dat vind ik niet meer van nu. Dit is voor mij reden om niet meer bij deze winkel online te bestellen. Ik wil namelijk als ik twijfel tussen een maat, beide maten kunnen bestellen en degene die niet goed zit retour kunnen doen. Zoals de meeste online winkels gratis retourneren als service hebben, heb ik vandaag 6,95 moeten betalen bij het postkantoor om mijn pakket retour te doen. Wellicht wordt dit nog verrekend na retourneren zodat de klant dit niet hoeft te betalen? Anders voor mij geen bestellingen meer via deze website.

Zeer snelle service

Schoenen besteld en gelijk de volgende dag al in huis. Helaas niet de goede pasvorm. Een dag na mijn retourzending al een mail dat het geld zo snel mogelijk weer terug op mijn rekening wordt gestort. In het verleden al eens een bestelling hier gedaan en ook toen was de levertijd en de serice erg goed!

Snelle geleverd

Helemaal blij met mijn Wolkysandalen.

Snelle levering.

Prachtige schoenen en snelle levering. Heel erg blij mee 🥰

grootse service

Zeer tevreden, in de toekomst zal ik zeker nogmaals schoenen bestellen.

Uitstekende service

Vd Vlies heeft een grote keuze, kwaliteit, scherpe prijzen en zeer snelle service.

Bestelling keurig de volgende werkdag verzonden en de dag daarna in huis. Top

prettig en goed voorgelicht met een telefoontje

schoenen volgende dag al ontvangen maar helaas niet de juiste pasvorm. teruggestuurd en na 2 dagen geld retour op mijn rekening.

Vlotte afhandeling van bestelling

Fijn dat er toch nog winkels zijn met de schoenen voor "moeilijke voeten"

Vriendelijk te woord gestaan en snelle correcte levering.

Vriendelijken correct.

Eenvoudig online te bestellen. Super snelle levering

Heel snel met bezorgen

Snel

Super service en snelle levering

goede service

Besteld via beslist. werkte goed. Goed verpakt. De schoenen zitten prima. Helaas was de post vertraagd (een dag) waardoor we niet thuis waren. De post heeft het pakje in de buitenbus gewrongen. Gelukkig was alles prima verpakt en heeft de buurvrouw het pakje uit de bus gehaald.

Snelle en goede service

Alles piekfijn in orde

De schoenen zijn zeer snel geleverd en ik ben uitermate vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon

De bestelling via de website haperde even. De volgende ochtend heb ik telefonisch contact opgenomen en toen werd ik heel plezierig te woord gestaan. Gelukkig bleken de schoenen (limited edition) er wel te zijn. Een goede ervaring. Ik zou zo weer een bestelling bij deze winkel plaatsen!

Kerkbuurt 33 B

3361 BC Sliedrecht