Pluspunten

Eerste bestelling is bij de Post kwijt geraakt, na contact is de bestelling kosteloos opnieuw geleverd. Erg blij met de bestelling en met de afhandeling ervan.

Pluspunten

Duidelijke site,goede service en snelle levering

Pluspunten

Mooi product, super snelle service

Pluspunten

Duidelijke website. geen verborgen kosten. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Ruim aanbod Goede prijs

Er zaten helaas al wel wat krasjes op de sleutelhanger toen ik hem kreeg

Pluspunten

Vele keuze in sleutelhangers om te graveren, leuke lettertypes, super content van de gratis verzending! Ben echt super content

Keuze waar het graveren mag komen en de grootte ervan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!

Als je een bestelling plaatst met zwarte letters, en de zwarte letters kunnen niet gedrukt worden, vraag dan eerst aan de klant of ze accoord gaan met een onduidelijk leesbare tekst. En dat is nog niet alles, de tekst wordt er ook nog eens scheef op gezet en als je dan je geld terug vraagt omdat het te slordig en onduidelijk is om aan je deur te hangen kan je fluiten naar je geld. Super slechte service en heel slecht werk afgeleverd!

Pluspunten

Super. Topproduct en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Goede communicatie. Helemaal top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, product zat goed verpakt, goede kwaliteit.

Bij het selecteren van het lettertype is het aan te bevelen dat je op de website al kunt zien hoe de tekst eruit ziet. Nu moest ik Word erbij pakken om de lettertypes met de bijbehorende tekst goed te kunnen bekijken. Zo kun je de lettertypes ook onderling beter vergelijken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb hem niet eens binnen dus hoe kan ik hem beoordelen

Pluspunten

Snelle bezorging Voldoet aan verwachtingen Goede kwaliteit Mooi afgewerkt

Pluspunten

Gewoon goed

Weet ik niet

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi gemaakt.

Ik had een sleutelhanger besteld, maar hij kwam al in losse delen binnen. Vervolgens zelf proberen te maken, maar het pennetje is er weer uitgevallen. Zonde, de sleutelhanger is dus niet goed te gebruiken, zonder het risico het achterste stuk kwijt te raken (vrachtwagen-sleutelhanger).

Pluspunten

Prima snel geleverd en gravure goed!

Pluspunten

prima product en snelle levering

Pluspunten

Mooi materiaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Knap resultaat voor een heel schappelijke prijs.

Jammer dat we er vrij lang op moesten wachten... al is het natuurlijk niet duidelijk of dat aan de firma of aan de postdiensten ligt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na direct te hebben betaald, kreeg ik mijn product alsnog 9 dagen later pas toegestuurd. Dus geen 3-5 werkdagen. Het product is absoluut niet gelukt. Een hanger met dusdanig kleine letters dat ik er niets aan heb. Erg jammer want het was een persoonlijk kado!

Pluspunten

Goed product, mooi resultaat. Snelle levering

Pluspunten

Snel antwoord, behulpzaam

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?