Pluspunten

Pluspunten

Netjes en snel geleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb een sloten besteld en er zat geen sleutel blij. Het is de bedoeling dat de sleutel de rivier In gaat Ik heb er dus niks aan.

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijke website. Goede eind resultaat.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik werd op de hoogte gehouden!

Geef voorbeelden van hoe iets er ongeveer uit komt te zien/ opties om het op verschillende manieren (groottes, locatie) te graveren.

Pluspunten

Zeer vlotte levering van een prima naambordje!

Pluspunten

Snelle levering Goede service Prima verhouding prijs-kwaliteit

Voorbeeld tonen van de gravure

Pluspunten

Prima service, met een efficiente interface op de website en een snelle, correcte bezorging van de bestelling.

Niet zozeer het bedrijf zelf, als het bestelde product kan beter: de winkelwagenmunthouder heeft vrij scherp randen, wat maakt dat het dragen ervan in de broekzak (aan sleutelbos) niet handig is.

Pluspunten

De gravering mocht wel iets duidelijker zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het zorg er heel verzorgt en netjes uit

Het zou maximaal 5 werkdagen duren dat het er zou zijn. Donderdag besteld, dan verwacht je het de volgende week. Het kwam pas een week daarna op dinsdag. Dus 8 werkdagen later. Was wel jammer want het was een cadeautje voor opa en oma die zondag 50 jaar getrouwd waren en nu kwam het er pas na.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Super snelle levering!

Contact via mail of telefoon is erg slecht. Eigenlijk gewoon NIET. Had heel graag nog datum in het slotje willen laten graveren en heb ook direct na bestelling telefonisch en per mail contact opgenomen om te kijken of dit mogelijk was maar hier is helaas nooit enige reactie op gekomen.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was allemaal duidelijk

zou niet weten

Pluspunten

duidelijk en goede kwaliteit

snellere levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering op tijd. Helaas de bordjes van lichte kwaliteit en geleverd met verschillende lettergrote. Waarschijnlijk omdat de tekst anders niet op het bordje paste. Graag was ik van te voren ingelicht dat ik niet de juiste maat had uitgezocht passende bij de tekstgrote.

Wees kritisch op wat u de klant levert en geef de klant advies wanneer hij/zij via de website een verkeerde maat kiest die niet bij het bordje past.

Pluspunten

Bestelling werd op tijd in leuk presentiedoosje geleverd.

Pluspunten

Snelle levering en geen ongemakken ondervonden. Mooi product; ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering

ik kon de verschillende graveertypen niet zien op de site. zou fijn zijn als je een lettertype invult je ook kunt zien hoe het resultaat wordt.

Pluspunten

Propere afwerking product

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levertijd 2 weken voor een simpel naamplaatje met 2 lettertekens. Geen reactie op vraag waar de levering blijft. Materiaal onder de maat. Jammer niet voor herhaling vatbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product. Netjes geleverd.

Levertijd is (veel) langer dan aangegeven.

Pluspunten

Super snelle levering ! Mooie dingen !!

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?