3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Van tevoren niet goed kunnen zien dat een naamplaatje zonder schroefgaten wordt bezorgd zonder alternatieve bevestigingsmogelijkheid. Op zich niet erg maar de productinformatie had duidelijker gekund

Pluspunten

Goede overzichtelijke website. Product is snel en met goed kwaliteit geleverd.

Ik kon op de website alleen niet de lettertypen zien. Zou mooi zijn als de lettertype namen in die lettertype zijn geschreven. Zo kun je meteen zien hoe de lettertype eruit ziet.

Pluspunten

Super snel, super kwaliteit en goede prijzen. Zeer tevreden.

Pluspunten

Ziet er keurig uit en mooi op tijd geleverd

Pluspunten

Correcte uitvoering en levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

keurig product

bij bestelling werd ik niet direct doorgeleid naar betaalsite!

Pluspunten

Snel geleverd. Ziet er perfect uit!

Geen vooral door gaan.

Pluspunten

Mooi afgewerkte producten

Pluspunten

Leuke artikelen.

Misschien, waar mogelijk, snellere levertijd?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het geleverde product ziet er wel goed uit

Totaal onbereikbaar . Eerste bestelling emails gestuurd, geen reactie. Contact formulier ingevuld geen reactie . Twee maal gebeld en boodschap ingesproken omdat het 010 nummer niet beantwoord wordt . Uiteindelijk een email . Bleek dat vanwege bestellingsproblemen, ik twee aparte bestellingen miest plaatsen. Vreemd genoeg waren de prijzen van de grotere en kleinere tekstbordjes hetzelfde, dus viel het niet op dat een kleiner tekstbordje was gekozen. De afmeting staat bovendien ook niet op de factuur, dus kon ik het niet herstellen . Dus nieuwe bestelling geplaatst , en natuurlijk weer geen enkele reactie. Had de 10x3 cm afmeting gekozen , en kreeg ondanks de vele emails weer en contact formulier, en telefoontjes geen reacties . En natuurlijk kreeg ik nu dus een 2x8 cm tekstbordje terwijl ik de 3x10 had gekozen .... en natuurlijk zie je weer nietsin je factuur, dus pas na lang wachten en ontvangst van mijn bestelling , zag ik dus dat het wederom een kleiner bordje was dan besteld ..... slechte website en nog slechtere factuur, als je niet ziet wat je exact besteld hebt . Maar een bedrijf dat totaal niet bereikbaar is, vind ik nog het allerergste . Of is het misschien alleen in mijn geval zo dat men geen reactie wil geven richting een hele kleine waardeloze klant ???

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het plaatje was erg lelijk. En dinsdag binnen in plaats van aangegeven vrijdag ervoor. Dus had er ook geen zak meer aan.

Pluspunten

Snelle services, mooi cadeautje!

Pluspunten

Mooi gegraveerd Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel

geen

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering.

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product :)

Leveringstijd

Pluspunten

Snelle levering, perfect bedrijf !!

Geen verbeterpunten , zo doorgaan

Pluspunten

Snel, mooi resultaat. Mooie verpakking.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Betere communicatie met de klant. Snellere levering. Betere service in het algemeen

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het artikel is zoals ik verwacht had.

Misschien zou er een volgende je pakket optie moeten zijn, zo weet je exact waar je pakket is of hoelang het nog duurt.

Pluspunten

vlotte afhandeling zonder meer

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?