Pluspunten

snelle levering. overzichtelijke website

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zondagmiddag een kentekenplaathouder besteld, nu ( op donderdagavond ) nog steeds niks ontvangen. Ook reageert graveertotaal niet op e-mails.

Pluspunten

Kwalitatieve producten

Het zou een hele goede aanvulling zijn als je kon kiezen op welke kant van het [gewenste product] je de tekst gegraveerd zou willen. Zelf heb ik laatst een geldhouder gekocht en toen zag ik de tekst op de kant gegraveerd was die in mijn optiek, niet gebruikelijk is. Had het liever omgekeerd gewild.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik, heb het nog niet ontvangen, dus kan zeker geen goede beoordeling geven

beoordeling vragen als het geleverd is

Pluspunten

Beter graveren er zat een kras bij 3 letters.

Pluspunten

Goed mailcontact en snelle levering!

Pluspunten

Mooi accessoire, snel geleverd.

Het verpakkingsdoosje zag er wat goedkoop uit.

Pluspunten

Snelle probleemloze levering

Nvt

Pluspunten

Mooie website en schappelijke prijzen

Kleinste bordje was voor mij nog te groot, heb er wat vanaf moeten zagen, misschien zelf grootte kiezen ?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk

Communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en heldere communicatie over de bestelling. Mooi graveerwerk.

Jammer dat er maar 12 tekens geplaatst konden worden. Een waarschuwing bij het overschrijden van het maximaal aantal tekens zou handig zijn, evenals een voorbeeld van een tekst met 2 regels zou handig zijn. Geef bij het verzenden van de mail 'status:verzonden' een indicatie van de levertijd.

Pluspunten

Goede service, goed product, mooi gegraveerd, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden mbt tot status vd bestelling

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke bestellingen

Geen voorbeeld van het te bestellen product

Pluspunten

Snelle levering, nette verpakking, product van goede kwaliteit en netjes afgewerkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel kwaliteit goed

bij het invoeren van de tekst op het plaatje krijg je geen voorbeeld te zien. Het is dus maar afwachten hoe het eruit komt te zien. Dit vind ik echt een nadeel. Omdat mijn bestelling niet heel duur was heb ik gegokt dat het mooi was anders had ik het niet gedaan.

Pluspunten

Goede webshop. Duidelijk ook.

Heb al vaker (messing) gegraveerde kunst-identificatie-plaatjes gekocht bij andere leveranciers. Nadat je daar je ontwerp had samemgesteld kreeg je een foto te zien van hoe het er in werkelijkheid kwam uit te zien. Moet u ook proberen te realiseren. Want 'zilverkleurig plaatje met zwarte standaard rechte letters' wil men natuurlijk zien. En waarom geen lagere stuksprijs als men 3 of 5 of 10 plaatjes besteld?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen, want ik heb een verkeerd slotje gekregen met verkeerde namen en verkeerde datum en ook een ander model !!!!!

een degelijke tegemoetkoming voor een foute levering!!

Pluspunten

Heel p

Pluspunten

Super!! Snelle service, snelle levering en top product. Prettig verrast en zeer tevreden.

Geen!!

Pluspunten

Het product was er super snel en ziet er heel erg mooi uit

Pluspunten

Duidelijke uitleg en communicatie over het product , eerlijke prijs, vlotte en op tijd levering, een aanrader van een tevreden klant !

Pluspunten

Een voorbeeld laten zien hoe het plaatje eruit komt te zien. Ik vondt het plaatje erg klein. En vrij goedkoop uit zien.

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?