Mooie producten

Graveer totaal levert erg mooie producten! Ben erg blij met alles

fantastisch

snelle vlotte afhandeling en geen verrassingen materiaal is zo als getoond

Mooi product

Prachtig gegraveerd.

Service vriendelijkheid expert

Heel blij met de service door drukte bij post.nl duurde iets langer voor ontvangst heel goede service

Goede service, prima product

Goede service prima product

Ik kreeg wat ik bestelde. Prima!

Wellicht ook openers in uw assortiment met iets meer cachet.

Mooi plaatje

Niet echt metaal beetje plastic achtig, maar wel mooi afgewerkt.

Prima ervaring, mooi product en makkelijke customisations!

Op zoek naar een gegraveerde sleutelhanger kwam ik op deze site uit. Overzichtelijk weergegeven artikelen met een ruim assortiment. Enige -hele kleine- kritiekpuntje: de door mij bestelde sleutelhanger was kleiner dan ik had verwacht (zelf ook niet goed naar de maat gekeken), maar een referentie op de foto (een hand, of misschien sleutels) zou fijn zijn. Al met al: prima ervaring en blij met mijn eindproduct.

Buitengewoon vriendelijk, attent en dus klantgericht

Als boven

Gewoin goed

Netjes werj

Ik had een klein naambordje besteld en dat is prima gekomen.

Goed.

Mooi werk!

Duidelijk om te bestellen, en keurig geleverd. We zijn er blij mee!

Mooi gedaan voor weinig geld

Super.

Nette reactie via e-mail. Mijn product was er niet, maar goed opgelost voor een ander product. Netjes gegraveerd.

Na te hebben aangegeven niet meer het gevraagde artikel te hebben een goed alternatief aangeboden. Prima dus kwaliteit prijs in orde

Netjes

Heel leuk cadeautje om te geven. Netjes afgewerkt en gratis verzonden!

Prachtige platen

Per e-mail op de hoogte gehouden worden vanuit t bedrijf zelf. Super !!!

Zeer goed en goedkoop

I'm zou zelf de bestelling wat sneller gehad hebben maar dit was echt heel goed en super leuk dankjewel voor dit. De prijs was zeker weten het beste!!

Mooi vepakt, netjes geleverd!

Snelle levering en mooi verpakt... heel fijn!

Prachtig vormgegeven pen

Pen met naam gegraveerd met licht. Helemaal goed!

Tevreden

Ziet er netjes uit

Ik zou wensen dat je de tekst wat meer kan aanpassen: je had nu weinig positionering keus. Verder ziet het er super mooi uit.

Mooie site met veel leuke artikelen

Briefopener voor mijn zus hiervandaan cadeau gedaan. Zij was er heel blij mee.

De sleutelhanger zag er mooi uit. De naam stond er keurig op.

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?