Mooi product, goede kwaliteit

Product zag er mooi uit, degelijke kwaliteit en gravering was erg netjes! Zeer tevreden! Snelle levering

Goede service, prima produkten, snel geleverd

Telefonisch advies gevraagd, goed geholpen. Erg leuke mooie spullen. Nette levering en fijn dat t zonder verzendkosten is! Ga zeker nog eens bestellen!

Snel geleverd, goed ingepakt, goede kwaliteit

kwaliteit

Netjes ingepakt en mooie kwaliteit.

Lange levertijd

Ik kreeg op donderdag een mail dat het verzonden was. Ik had het bestelde nodig voor een cadeau op de dinsdag erna. Helaas heeft het een week geduurd voordat het met de post kwam, 2 dagen te laat dus.

Matige kwaliteit

De wijze waarop de belettering op de plaat wordt geplakt is nogal amateuristisch en geeft niet de uitstraling die ik verwacht had.

Supergoed geholpen, prachtig professioneel product ontvangen en snelle levering. Ben er heel blij mee!

Ik ben erg tevreden

Ik vond hem erg mooi.

Mooi

Leuk dat je zelf het ontwerp van het grafeerwerk kunt kiezen. Snelle levering.

Doen wat ze zeggen

Snel geleverd, zag er prima uit. Volgens verwachting.

Excellent quality and service!

Excellent service!

Supersnelle service en goede kwaliteit

Snel geleverd na vraag in opmerking dat het voor een cadeau was ( bedankt hiervoor!) En goede kwaliteit product En makkelijk bestelprogramma

Goede service en snelle verzending

Top bedrijf

Zeer vriendelijk bedrijf en spullen netjes en snel geleverd. Ook na de bestelling is er contact op genomen of alles naar wens is geweest. Bedankt voor de service!

100% tevreden over elke bestelling, prijs en service!

Mooi afgewerkte producten

Zoals op de foto !

Schitterend kwaliteit & Levering ! Ricardo & Davine

Stunning!

Easy to order and fast delivery. Beautiful key chain and engraving! :) Thank you.

Snelle levering; artikelen netjes afgewerkt

Twee gegraveerde plaatjes online besteld. Snel geleverd en prima kwaliteit

Geweldig!

Snelle levering en super mooi gegraveerd!!

Wat een super mooi product!

Zelf heb ik een stenen hart besteld met een prachtige tekst erop! Deze was ondanks dat het een lange tekst was die ik had uitgekozen prachtig gegraveerd! Ben er zo blij mee en de kwaliteit is top! Iets wat ik aan mijn klanten kan leveren! Ik kan Graveertotaal geheel aanbevelen!

Het produkt zag er zeer goed uit.

Het was toch afwachten hoe het er uit zou zien. Maar het was perfect. De grootte, de manier van graveren en het was leuk ingepakt in een doosje. Ik ben zeer tevreden.

Goede en snelle levering, netjes ingepakt. Producten zijn tot zo ver van goede kwaliteit.

Aankoop eenvoudig te bestellen. Keurig verzorgd. Zeer tevreden.

zeer tevreden

mooie producten!!

Supersnel geleverd, precies wat ik besteld had..

Dikke prima jong..

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?