best genoeg

prima levering

Heel mooi geworden ben er heel blij mee

Mijn ervaring is dat het heel netjes is geworden. En het werdt heel netjes in een doosje bezorgd. En ik had het snel binnen.

Snelle levering maar formaat artikel viel tegen

Het artikel past door de brievenbus maar doordat er een kartonnen doosje is bijgeleverd lijkt me dat voortaan niet zo handig. Envelop was ook gescheurd. Misschien bubbeltjes envelopjes overwegen? Verder verkopen jullie gewoon leuke en niet al te dure artikelen om te graveren. Leuk maar klein beetje slordig dus.

perfect -

Mooi eindresultaat - snel geleverd

Het wordt keurig afgewerkt en ben er blij mee

Had beter verwacht

Kenteken achterplaat met tekst besteld. Wat tegenviel is dat het stikkertjes waren. Ik had permanent verwacht. Verfletters minstens. Letter stikkers zullen niet al te lang meegaan vrees ik.

Snelle levering prima kwaliteit ziet er mooi uit zeer tevreden

Super cool product met top service

Wij hebben een sleutelhanger met opener en ingegraveerde naam besteld en zijn zeer tevreden! Het product is mooi afgewerkt, zeer goede service en zeer korte levertijd. Kortom een super cool product met top service!

Goed mailcontact gehad. Mooie sleutelhanger. Door de persoonlijke tekst is het een persoonlijke sleutelhanger geworden. Leuk!

Goed!!!

Mooi gegraveerd wel is het gewoon een sticker helaas

Snel. Mooi en goed

Ik heb een sleutel hanger opener gegraveerd besteld. Super snel binnen en mooi gegraveerd

Mooi slot

Kreeg het snel binnen. Het was mooi gegraveerd en heel leuk om cadeau te doen, zeker een aanrader

Het resultaat is helemaal goed!

Kentekenplaat houder met eigen tekst besteld voor mijn motor. Deze werd lekker vlot en goed verpakt bezorgd. Ben helemaal blij met het resultaat. Ga zo door, toppers!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle service, bedankt!

Mooi zelfklevend naamplaatje

Precies wat ik zocht, makkelijk zelf via de site vorm te geven met keus uit veel varianten. Snelle levering, ziet eruit zoals ontworpen en goede kleefkracht. Zou hier zeker nog eens bestellen!

zeer goed

Snelle, goede service!

Het contact was prettig en snel, het graveren is netjes en snel geleverd.

snel geleverd, leuk om nou eens geen reclame voor een dealer te maken, maar met een eigen tekst rond te rijden,

Super mooie kentekenplaat!

Super service en snelle levering. Mooie kentekenplaat en gravering/letters top!

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel en goed

goed en vlot

geen opmerkingen

Snelle levering en mooi gegraveerd. Website zou iets beter kunnen (met nog een controlemoment oid) en er is ook geen track&trace. Maar daar staat tegenover dat de kosten heel laag zijn.

Precies zoals gehoopt en verwacht

Ik gaf aan dat ik graag een hartje bij de tekst wilde indien mogelijk . Hier is gehoor aan gegeven en het resultaat is super!

Helemaal prima

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?