scooter kenteken plaat met oplakletters

Anders dan de naam graveer totaal doet vermoeden, is er gebruik gemaakt van opplakletters i.p.v. mooi ingelegde/gegraveerde letters. Das jammer, de losse letters had ik er zelf ook op kunnen plakken. Voor de rest nette plaat en in een paar dagen geleverd.

prachtig

mooier dan verwacht ik was er echr super blih mee

Goede en snelle service

Fijn dat je hier per stuk kunt bestellen en niet per 10/50/100. Snelle service, top cadeau!

Perfecte service

Bestelling zeer snel geleverd. Volgens afspraak.

Supermooi resultaat

Erg mooi geworden.

Was prima in orde alleen de levering duurde wat langer (4dagen) Maar dat kan ook aan de bezorgdienst gelegen hebben deze boys hebben het zo druk door die Corona onzin

Super mooi product!

Ik was opzoek voor het perfecte cadeau voor mijn moeder haar nieuwe auto, ik heb een bijpassend sleutelhangertje gekozen en laten lazergraveren. Super mooi gedaan en mooier dan ik gehoopt had! Bedankt voor het mooie product. Een zeer tevreden klant die zeker terug komt in de toekomst!

Zeer tevreden met het graveren van namen op de Carabijnhaak. Bestelling binnen 2 dagen thuis.

Mijn product is binnen de 5d aangekomen, zoals beloofd. En super mooi gegraveerd

Snelle levering en prachtig resultaat

ik had nog nooit iets laten graveren. Ik was dus heel benieuwd hoe het eruit zou komen. Maar het was prachtig!

prima produkt aangeleverd

Snelle en prima aflevering van artikelen. Misschien communicatie middel (mail) iets verbeteren qua voortgang afhandeling

Mooi product, netjes gemaakt.

Snelle correcte levering, netjes afgewerkt product. Prima!!

snelle reacties op mails. En goede service

Zeer goede service

Voor het eerst dat ik zoiets als een naamplaatje online aandurf. Het was erg makkelijk om het plaatje online naar smaak te creëren. Snelle levering en zeer goede kwaliteit. Ik ben super tevreden!

Snellen en correcte levering mooi afgewerkt product

Product is mooi en juist gegraveerd. Het was een cadeau, jammer dat het doosje / de verpakking ingedeukt was, maar product was een positieve ervaring en snel geleverd.

Alles in order.

Mooi product, Ik kon alleen niet de levertijd vinden. Pas toen ik het gekocht had, was de levertijd zichtbaar. Helaas niet mee op vakantie omdat postnl te laat met leveren was. Maar hij gaat mooi in de fotolijst.

Oke

Goede en snelle service maar de opener die k gekocht heb heeft moeite met flesjes openen. Wel zonde maar ziet er leuk uit

Snelle levering en ziet er super mooi uit

Prima product geleverd (briefopener)

Goed verpakt , gravering heel mooi en duidelijk leesbaar. En dat voor een heel goede prijs,

Goede betrouwbare service, communicatie rond verzending en levering kon beter

Goede betrouwbare service, communicatie rond verzending en levering kon beter

correcte en snelle service

Product is correct en snel geleverd

Top artikel

Snelle levering ,goede kwaliteit sleutelhanger,mooi gegraveerd. Top artikel!

Levert zoals beloofd

Goede prijs, snel geleverd

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?