Snelle bezorgtijd

Snelle reactie en snelle bezorgtijd

alles zoals ik het had verwacht

één item dat je naast de deur kunt kopen. Voor graveerwerk het aangewezen adres

Goede service en snelle levering

Mooie product en heel netjes gegraveerd

heel goed

je krijgt wat je besteld en het word snel geleverd

Alles naar wens

Goede website snel geleverd en ziet er echt toppie uit ik raad Graveer totaal aan super service

Goede service en een goed product

Erg tevreden met mijn nieuwe kentekenplaat houder. Deze was gemakkelijk te monteren en de letters die ik erop wilde stonden er netjes op.

Levering zonder problemen

De bestelde producten zijn snel en zonder problemen geleverd.

Goed service en leuke ideeën

👍

Snel, goed en uitstekende service

Supersnel geleverd. De door mij gekozen verpakking was niet leverbaar maar er werd meteen een goed alternatief geboden. Het product ziet er mooi uit.

Snelle bezorging van prima produkt

Uitstekend. Je krijgt snel wat je hebt besteld

Prima ervaring

Zeer tevreden over het resultaat. Zeer tevreden over het contactverkeer. Zeer tevreden over de bediening. Zeker en vast aan te raden!

PERFECT

WAS IN ORDE ENKEL LEVERTIJD KON VLUGGER VIND IK . MAAR KWAM DOOR CORONA DENK IK.

Redelijk goed

Mooie kentekenplaat alleen vind ik zelf dat de plaat iets te weinig gaten heeft voor schroeven, ik moest zelf 2 gaten boren om in jullie plaat om de plaat er goed op te krijgen op een zip.

tevredenheid

snel en als beloofd

Kwaliteit vol product en nog leuk ook

Kwaliteit schaartje kan beter

Gravering is erg mooi.

Geweldig!

Ik heb eerder een sleutelhanger besteld, maar deze is helaas kapot gegaan. Nu heb ik een nieuwe besteld en die ziet er ook nog is geweldig uit, en makkelijk in gebruik.

Volledig tevreden

Zoals verwacht alles volgens prognose verlopen en keurig gedrukt.

Goede kwaliteit

Mooie sleutelhanger. Straalt klasse uit

Mooi gemaakt

Snelle levering en mooier dan ik dacht

Goed product en snel in huis

Goed product

Slecht

Zeer jammer dit, Kentekenhouder is niet gegraveerd maar gewoon met plakletters afgewerkt.

Snelle service en gemakkelijk online bestellen.

I love it

Geweldig product

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?