Prima naambordjes en snelle service !

Prima naambordjes en snelle service ! Makkelijk bestellen via website, snelle verwerking vd order en vlot verstuurd naar opgegeven postadres.

Mooi gegraveerd!

We zijn heel tevreden: goed verpakt, mooi gegraveerd. Prima!

prima service

snelle en duidelijke service. netjes afgewerkt!

Naambordje

Goed produkt en redelijk snel geleverd.

PRIMA

Netjes en snel geleverd.

Jammer dat het artikel niet op voorraad was, wel goede service.

Het artikel was niet meer beschikbaar maar de service was wel goed. Ik kon ofwel een ander artikel kiezen of ik kreeg mijn geld terug. Dat was een pluspunt.

product voldeed aan mjn verwachtingen

redelijk snel geleverd, gravure zoals op het plaatje

Mooi

Zeer goede service en kwaliteit

Mooi

Erg mooi voor de prijs, de zelfklevende strook brengt wel niet veel bij omdat ze niet erg goed plakt.

Mooi maar snel kapot

Ik heb een beertjes sleutelhanger gekocht en hoewel hij erg mooi was lagen binnen 3 weken al allebei z’n benen en 1 arm er af, zonder dat ie is laten vallen. Ik hoop dat ze het design verbeteren en de ledenmaten sterker maken.

Zeer slechte kwaliteit

Had ik dit geweten had ik nooit wat besteld hier. Plak plaatjes op een kentekenhouder, bij het uitpakken zaten er al letters los. Zonde. Promotie was goed en dus ook hoge verwachtingen. Had eerder de reviews moeten lezen, weer een les voor later.

Order was niet volledig

Ik had een cadeau verpakking besteld samen met mijn sleutelhanger, maar die hebben ze niet opgestuurd.

Lang op moeten wachten, voor dit geld had ik het zelf 3x kunnen doen.

Van zeer slechte kwaliteit, plakstickertjes welke al los zaten bij het uitpakken. Jammer genoeg valt het tegen.

Mindere kwaliteit, wel mooi

Hij zag er supermooi uit. Echter na 2 dagen al een stukje uit mijn sleutelhanhger en na 5 dagen is er zelfs een onderdeel afgevallen...erg jammer en zonde.

Mooi maar niet zoals gevraagd

Ik had specifiek gevraagd om de datum op de voorkant en de boodschap op de achterkant te zetten. Bij levering bleek alles op de voorkant te staan.

uitstekend .

aanrader !

Klein design, kwetsbaar, maar wel duur genoeg

Kwetsbare sleutelhanger: ringetje plooit open bij geringe kracht.

Alles naar wens

Ben tevreden alleen jammer dat je niet meer met Bancontact of creditcard kan betalen, snelle levering en zeer gunstige prijzen, echt top

mooie producten

Presentatie en bestellen gaat prima Het is niet duidelijk hoe je een speciale wens of vraag kunt stellen in het keuzemenu van je product Dat kan pas in de bestelprocedure maar dat lees je nergens, daarom heb ik eerst mailcontact gehad om er achter te komen. Dit zou beter mogen Verder is het ook handig om aan te geven dat de levertijd een week kan zijn, dat voorkomt teleurstellingen

Snelle correcte levering en mooi product!

Eerste ervaring met dit bedrijf. Transparante website en goede opvolging.

Uitstekend!

Perfect!

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had een naamkaartje bestel maar het was niet wat ik verwachtte. Ik heb een mailtje gestuurd en ik heb snel een nieuw naamkaartje ontvangen. Helemaal tevreden.

Heel tevreden

Sleutelhanger met persoonlijke boodschap besteld. Ziet er mooi uit. Snel geleverd in goede verpakking. Uitleg van materiaal mag beter op de site. Het was nu niet duidelijk van welk materiaal de sleutelhanger zou zijn. Maar ik ben tevreden.

Snel en correct

Snelle levering.

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?