Netjes gegraveerd mooi product ik ben zeer tevreden

Mooi gegraveerd, duidelijk leesbaar, goede prijs en snel ontvangen

Snel en volgens verwachting

Niet wat ik verwachtte

Kentekenplaathouder besteld met eigen tekst. Zou ingegraveerd moeten zijn. Uiteindelijk gewone kleefletters erop. M.a.w teveel betaald voor wat ik zelf ook wel kan doen.Misleidend.

Mooi!

Ik vroeg om iets extra bij de opmerking en dat hebben ze gedaan. TOP!

Prachtig persoonlijk cadeau

Snelle levering en een prachtig persoonlijk cadeau. Zeer tevreden!

Heel mooie product en snel geleverd

goede klantendienst, mooie resultaat, ben er heel blij mee

Prima en snel

Ziet er mooi uit en snel geleverd.

Aanrader

Bestellen en betalen ging makkelijk. Gegraveerde sleutelhanger precies zoals besteld. Goede kwaliteit. Vlotte levering en goed verpakt.

Top ervaring met deze firma

Snelle en correcte behandeling van de bestelling. Artikel was beter meegevallen dan verwacht. Heel tevreden

Super mooie nummerbord houder

Ik heb een nummerbord met houder besteld. De levering was geheel volgens afspraak, keurig verpakt en als laatste was de houder van een super goede kwaliteit.

snel en goed

mooi afgewerkt, snel geleverd en goed, heeel goed verpakt, ben dik tevreden

Goede kwaliteit en een snelle levering

Verkeerde pen

Ik heb niet de bestelde houten balpen ontvangen, in plaats daarvan heb ik een houten stylus/ balpen ontvangen! Ook mooi en met de juiste tekst maar dus niet wat besteld heb....

Kentekenplaat houder met eigen tekst

Kentekenplaat houder met tekst dit is gewoon met sticker gedaan beetje jammer had ik zelf ook wel gekund Denk na 4x wasstraat dat de letters er afgaan

Mooi gegraveerd+snelle levering

alles positief

Snel en mooi gegraveerd

Goed!

Snel en correct geleverd.

Snel geleverd, mooi gegraveerd, prima kwaliteit

Goed geleverd wat er is besteld. Prima kwaliteit

Kwaliteit valt tegen

Ik heb kentekenplaathouders met mijn bedrijfsnaam laten maken. Bij ontvangst bleken de letters gewoon plakletters te zijn, waarbij de laatste L van mijn website ook nog scheef zit. Ik had wat anders verwacht voor dit bedrag. De naam graveertotaal suggereert dat ze graveren, maar dat was dus niet het geval. Ik moet nog zien hoe lang de letters blijven zitten.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen Totaal geen reactie op mijn mail Zeer slecht bedrijf Ga nooit meer bij dit bedrijf bestellen!!!!

Geweldig mooi product en zeer goed geholpen

Een prachtig mooie sleutelhanger hebben we ontvangen. Een zeer klantvriendelijk internetsite.

Simpel

Mijn gratis geschenkje was slecht bedrukt, er ontbrak een letter 😥

prima product.

Snelle behandeling en mooi resultaat. Zeer tevreden.

Makkelijk te bestellen en goede en snelle levering

Bestelling liep vlot snelle levering voor een goede prijs

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?