Goede service. Mooie afwerking

Duidelijke website!

Over de kwaliteit van het product nog niet veel te zeggen, aangezien ik het nog maar 3 dagen heb. Site heel duidelijk, snelle verzending en zat na verzending redelijk snel in de bus. Prijzen zijn correct denk ik.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Goede service.

De tekst is last minute nog aangepast op mijn verzoek :)

Vlotte service - degelijk kwaliteitsvol

Vlotte service - sleutelhanger goed verpakt

Goed maar traag

Goed maar traag

Kwaliteit, ZEER tevreden

Goed leesbaar en mooi gedaan

Tijdige levering, goede communicatie, kwalitatief product

Duidelijke website, eerlijke prijzen, geen verzendkosten, goede duidelijke communicatie, mooie producten.

Mooie balpennen met keurige inscriptie

Mooie producten en snel geleverd.

Perfect geschenk!

Niet verwacht dat het zo mooi en gedetailleerd zou zijn, zeker een aanrader!

Mooi product en snelle levering.

Alles kan gegraveerd worden. Ook symbolen. Mooi degelijk product.

Mooi materiaal en snelle levering

Vlotte afhandeling

Prima product, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed en snel geleverd

Duidelijke site...leuke lettertype..en snelle levering.

TOP, bestelling is snel geleverd!

Tevreden klant!

Top levering

Zeer snel geleverd en proper afgewerkt

Niet geld waardig

Kentekenplaathouder niet gegraveerd maar Geplakt met stickers en kleine stickers verhouding niet mooi en het heet graveertotaal maar nergens aangeven Dat het stickers zijn ipv gegraveerd

Snelle levering en mooi gegraveerd!

Heel erg tevreden met het resultaat. Heb een armband en sleutelhanger besteld inclusief laten graveren.

Mooie gegraveerde sleutelhanger

Mooie sleutelhanger. Snelle levering.

Klantvriendelijk goede service 👍👍👍

Is geplakt ipv gegraveerd

Kreeg me motor plaat binnen niet gegraveerd maar geplakt geld niet waardig Wat het kost zeer slecht 2x wassen en heb je Geen letters over

Snel en mooi resultaat

De bestelde kentekenplaathouder voor mijn motor was binnen enkele dagen bij mij thuis en ziet er netjes uit. Zeer tevreden!

Een week moeten wachten voor het binnen was

Heb een week moeten wachten voor het pakketje ontvangen heb. Dan stuur je een mail en krijg je antwoord dat het al ontvangen moet hebben. En anders nog een dag wachten. Een raar antwoord dus.

opdracht perfect uitgevoerd

Opdracht perfect uitgevoerd

Snelle levering, netjes gegraveerd.

Slotje was netjes gegraveerd, snel geleverd en scherp geprijsd.

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?