Ziet er netjes uit. Vlugge levering. Prima service!

Goed werk, goede kwaliteit prijs verhouding. Goede service. Thnx!

Prima werk!

Ziet er prachtig uit. Vlot en zonder gedoe, na 1 mailtje meteen een nieuwe gravering en snel verzonden! Top.

Op verzoek snel geleverd en product naar verwachting! Mooie sleutelhanger, mooi gegraveerd!

Top kwaliteit en super mooi

Sleutelhanger laten graveren, en het is super mooi en echt een top kwaliteit en snel gelevert

Niet zo best

Letters laten los

Goede service maar product niet mooi

Sleutelhanger viel groter uit dan verwacht en de tekst lijkt ‘uitgerokken’ in de breedte.. jammer.. De levering was wel erg correct !

Top! Snelle service, geen aanmerkingen

Gewoon goed

Wauw

Super leuke sleutelhanger besteld! Beter dan in had verwacht. Leveren duurde wel maximum dat vermeld staat (5 dagen)

ruime keuze en snelle levering

Een sleutelhanger laten graveren als persoonlijk cadeau, De keuze was ruim, de volgende dag al een mail dat de sleutelhanger al verzonden was en de kwaliteit was naar volle tevredenheid.

Goed product snel geleverd.

Zie boven

Top service en mega snel verzonden

Top service en mega snel verzonden dank !

Mooi product

Snelle levering en makkelijk om te ontwerpen door een klantvriendelijk programma. Mooi product binnengekregen

Kentekenplaathouder ‘goedkoop’ beplakt

Kentekenplaathouder een beetje karig beplakt met letter stickertjes. Ook niet helemaal recht erop. Beetje jammer... Levering en productie wel snel en zonder problemen gegaan.

Gewoon prima

Super afwerking van materiaal zoals gevraagd.

mooie persoonlijke briefopener gekocht, tevreden

snel en verzorgd geleverd. prima prijs kwaliteit verhouding. Leuk cadeau op deze manier!

Supermooi gegraveerd

Ik heb hier een naamplaatje besteld is snel geleverd en zeer keurig gegraveerd.

Keurige behandeling

De producten zijn correct geleverd en ben trots op het product.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Bestellen gaat eenvoudig en je krijgt precies wat je verwacht.

Snelle service!

Op vraag snel opgestuurd en dat hebben ze ook gedaan! Top!

Mooi product, goede prijs

Helemaal blij met product. Prima!

Top!!

Heel blij met het kadootje wat ik heb besteld! Zag er super netjes uit, en snelle levering! Tot de volgende keer!

Gewoon perfect

Beste,in het kort gewoon heel netjes afgewerkt! Als ik nog eens iets wil bestel ik hier terug. Erik

top, kentekenplaat houder staat mooi en professioneel op de nieuwe auto.

Top kwaliteit, nette print.

Geleverde Kentekenplaat met tekst viel helaas tegen.

Kentekenplaat voor de auto besteld met tekst. Echter tot mijn verbazing was de tekst niet gegraveerd, maar echter geplakt met plakletters. Ging er vanuit dat gezien de product omschrijving en de naam vd webshop de opgegeven tekst minimaal zou zijn gegraveerd, niet dus helaas. Bewust hiervoor gekozen, gezien plakletters vaak snel loskomen. Levering was wel netjes op tijd.

Goed en snel geleverd

Binnen 1 dag het naambordje ontvangen. Goede pasvorm. Snel geleverd voor een mooi prijsje.

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?