Prachtig

Een vlotte levering en heel mooi ,goede kwaliteit

beetje tegenvallen

kentekenplaat met eigen tekst,tekstletters zijn stickers.tja had ik zelf wel kunnen doen dacht dat letters erin zaten verwerkt...zal wel verleerd gelezen hebben .

Snelle service, de tekst op de kentekenplaathouder is zeer goed leesbaar. Al met al heel blij mee!

Perfect!!!

Goede communicatie, perfecte service en snelle levering!!!

Snelle en correcte levering

Voldeed aan mijn verwachting

Mooie sleutelhanger en zeer snel bezorgd!

Mooie sleutelhanger en zeer snel bezorgd!

Mooie afwerking en snelle levering

Mooi & goede kwaliteit.

goede en snelle service!

zaterdag besteld en 10 min. later was het verstuurd dat is echt supersnel en was mooi gegraveerd!

Mooi spul!

Mooi gegraveerd! Mooi spul!

vlotte service en gemakkelijk bestellen

een kijkje nemen op de website: vlot een bestelling plaatsen: vlot betaling: vlot bevestiging: vlot levering: vlot besluit: TOP!!!!

Liefdesslotje als huwelijkscadeau

Bruiloft moet nog komen (27-09) a.s maar was op zoek naar iets origineels. En had het gelijk gevonden op jullie mooie en overzichtelijke site. Ontwerpen en bestellen ging super makkelijk. Als ik weer iets origineels zoek, ga ik gelijk weer bij jullie op de site kijken.. zag heel veel leuke en mooie dingen 😊 en niet duur 👍 Slotje met graveren is super mooi geworden. Echt wauw 😍 Ik ga jullie zeker aanbevelen.

Werd netjes geappt dat er iets niet leverbaar was en gelijk alternatief geboden. Ook had ik per ongeluk type fout gemaakt en dat gemeld via de mail en ook dat werd netjes opgelost. Kortom zeer tevreden. 👍🏼

Mooi, snel, niet duur!

Als ik weer iets wil bestellen met een persoonlijke boodschap er op zal ik het zeker weer op deze website doen!

Snel geleverd, netjes bedrukt

Snel en correct

Snelle en goede levering: perfecte service!

Een perfect product met een super fijne afhandeling.

Na lang zoeken vond ik op deze site wat ik wilde voor iemand die alles al heeft. Het is erg mooi gegraveerd en goed verpakt zonder beschadigingen aangekomen. De nieuwe eigenaar in Australië zal er ongetwijfeld erg blij mee zijn. Missie volbracht.

Had eerst een andere besteld maar kreeg een mail dat hij niet meer op voorraad was. Erg jammer maar heb een andere besteld en was hier binnen 2 dagen! Super

Prima en correct naamplaatje dat snel geleverd werd.

Eenvoudig bestelling via de website met aanvraag voor kleine aanpassing van de standaard afmetingen voor een naamplaatje. Plaatje binnen 5 dagen geleverd conform de bestelling/aanvraag tegen een schappelijke prijs.

Snel en goed!

Snel en goedkoop adresplaatje voor mijn brievenbus. Hopelijk stopt de postbode nu met de post van de aanpalende straat in mijn brievenbus te gooien ;-)

Snelle verzending, makkelijk bestellen

Bestellen eenvoudig, snelle levering. Helaas wel foutje in de bestelling. Naambordje besteld zonder bevestiging, maar ontvangen met plaktape. Op zich niet echt een probleem, de tape ging er makkelijk van af.

Ontgoocheld

sorry, maar mijn bestelling van 15/07 nog steeds niet ontvangen

Minder

Klein plaatje, duurt 5 dagen.....

Bestelling uiteindelijk correct ontvangen

In eerste instantie ontving ik een foutieve bestelling. Is binnen enkele dagen correct hersteld. Prima !

Enorm leuk cadeau

Het uitgekozen item werd erg gewaardeerd

Voor een eerst ervaring prima organisatie

makkelijk te vinden en prima on-line te regelen. Zeggen binnen 2 tot 5 dagen te leveren. product komt dan ook (helaas) op dag 5 binnen. Zou mooier zijn als ze binnen 24/48 uur zouden kunnen leveren.

Lekdijk 138 A

2957CJ Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 210 lettertypen en 2700 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?